Keittiö auki

Edun herkkukeidas

Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (32)

Ylivoimaisesti Tampereen paras lounasravintola! Annokset ovat runsaita ja 7,5e hinnalla saa mahan täyteen vähän isompikin karju. iso plussa myös siipiweikkojen siipikastikkeesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on ihan ok, mutta palvelun laadussa ja annosten koossa on vielä paljon korjattavaa. Ei todellakaan mikään halpa paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Todella ala-arvoista, ei voi muuta sanoa! Muutamalla kerralla täältä on saanut ihan hyvää ruokaa, vaikka ylihinnoiteltu tämä paikka on ollut aina itse ruuan määrään nähden.

Tällä kertaa lihan koostumus oli kuitenkin kumimaista ja se oli kylmää. Kun asiasta käytiin sanomassa, otettiin asia hyvin tökerösti vastaan ja pitkin nokkineen antoivat minulle uudet fileet hyvitykseksi - jotka nekin olivat samanlaista kylmää kumia. Onneksi edes perunat ja salaatti oli syötävää, vaikka laihaksi lohduksi jäi! En suosittele!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

Hyvää kotiruokaa kyllä, ei voi muuta virkkoa. Yleensä syön lohta, muusia ja herkullista sienikastiketta. Lätkäjätkät sais vaan mennä jonnekin muualle syömään, kuin tänne, koska ne tulee collegehousuissa, lippis väärinpäin päässä ja Crocsit jalassa. Vähän tyylitajua hei yleisille paikoille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2014
Arvosana: -1

Lounaspaikka jossa kokoat oman annoksesi. Ruoka on maukasta suomalaista ruokaa ja annoksen sisältö ja koko määrittelee hinnan. Henkilökunta on ystävällistä mutta paikka itsessään on varsin karu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -1

Salaatit ovat hyviä ja raikkaita. Salaattia saa edullisesti ison annoksen joko mukaan otettavaksi tai paikan päällä syötäväksi, ja annokseen saa valita makunsa mukaan joko yhtä tai useita erilaisia salaatteja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2014
Arvosana: -1

Aivan loistavat lounassalaatit! Todella mukavaa, kun saa valita montaa eri salaattia, ja hinta todella edullinen. Mukaan otettunakin annos niin suuri, että riittää vähän jopa toisellekin aterialle. Monipuolisia salaattivaihtoehtoja, joka kerta vähän erilaisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: -1

Vaikka paikka onkin tungoksineen ja itsepalveluineen hyvin lounaspaikkamainen, ruoka ja hinnoittelu tekee siiitä käymisen arvoisen vähän kauempaakin. Sääli vaan, että vain poliisit saavat autot parkkiin ihan ravintolan oven eteen:)

Annoksesta voi hyvin pitkälti rakentaa mieleisensä, vaikka kaikki annostellaankin tiskin takaa. Paistettu lohi pärjää laadussaan monille "oikeille" ravintoloillekin ja hinta on tosiaan kohtuullinen. Eikä ne isot lihapullatkaan kastikkeineen yhtään häpeä pyörykkäbaarille - ovatko jopa samoja, en ole muistanut selvittää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Ehdottomasti alueen paras lounasrafla. Hurjasti valinnanvaraa, reilun kokoiset annokset ja edulliset hinnat. Klo 11-11:30 yleensä pitkä jono, joskus jopa ulos asti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2013
Arvosana: 0

Ainoa miinus asiakkaita liikaa mikä ei varmasti ole omistajan mielestä miinus vaan plussa. Suosittu eli kertoo olennaisen. Saa mitä itse haluaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Tullikamarin aukio 1, 33100 Tampere - Reitti
(03) 356 3566
http://www.edunherkkukeidas.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita