Keittiö auki

Ren He

kiinalaista
Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Erittäin hyvä kiinalainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.07.2017
Arvosana: 0

Poikkeuksellisen hyvä kiinalainen ravintola. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava ja siisti kiinalainen ravintola. Hyvin asiallinen ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.08.2016
Arvosana: 0

Miellyttävä kokemus. Hiljainen kortteliravintola jossa arkisen hyvää ruokaa. Noutopöytä täytetään jatkuvasti pienillä satseilla ja ruoka säilyy siten raikkaana. Sushia myös valikoimissa. Ystävällinen palvelu ja siisti paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.06.2016
Arvosana: 0

Tämä on meidän uusi lähikiinalainen ja aiemmin on tullut testattua lähinnä kana ruokia take awayna (annokset todella suuret). Tänään tein poikkeuksen ja tilasin ankkaa. Olen hyvin tarkka ja nirso ankkani suhteen ja harvoin Suomessa uskallan sitä tilata koska se on usein sitkeää ja järkyttävän makuista. MUTTA Ren hessä Ankkaa Hoi Sin kastikkeessa oli taivaallista! Pinta todella rapeaa ja ankka suussa sulavan mureaa. Ensi kerralla testaan Pekingin ankan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Todellinen yllättäjä sijainnissaan. Ravintola on siististi, vaikkakin hieman jännästi sisustettu ja muutenkin puhdas, ja tarjoilija/mahdollisesti omistaja palveli todella ystävällisesti ja hymyillen. Ruokalistalla perinteisesti hyvin runsaasti annoksia, mutta ainakin vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Tofuannoksista täytyy muiden tapaan todeta, että niistä kasvisversioita oli vain yksi. Todella harmillista, mutta varmasti pyytämällä olisi saanut näitäkin ilman lihaa.

Alkukeitto katkaravuilla ja tofulla oli hyvin perinteisen pliisu, mutta mukavan pippurinen. Pääruoaksi valitsin tofua kasviksilla, ja annos oli kyllä todella valtava. Se maistui oikein hyvälle peruskiinalaiselle, mutta tosiaan jotain makuja/tulisuutta olisi voinut olla enemmän. Pöydässä ollut chilisoosi kun oli kummasti palanut tai muuten syömäkelvoton.

Kokonaisuutena oikein hyvin hinta-laatusuhteensa täyttävä ravintola, ja varmasti jos seudulla tulee liikuttua, uuden visiitin arvoinen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.10.2015
Arvosana: 0

Uusi ja erittäin positiivinen kokemus. Paras kiinalainen, mitä lähiseudulta olen löytänyt. Annokset olivat runsaita, erittäin maukkaita ja kaiken lisäksi edullisia (10-16 € pääruoat).

Seurueessamme syötiin niin nautaa, possua kuin ankkaakin, ja kaikki olivat omalla tavallaan erilaisia ja hyviä annoksia. Ehdoton, yksimielinen suosikkimme oli kuitenkin friteerattu ankka. Palvelukin oli ystävällistä ja ympäristö mukava. Viinilistaa voisi kuitenkin hieman laajentaa, kuten pääosin kaikissa vastaavissa ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Hyvät runsaat take away annokset lauantai iltana. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 0

Hyvä kiinalainen lounas bonuksilla kuten sushia ja paahtopaistilihaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0

Viertotie.
Vanhan Viertotien syvyyksissä lymyilevä lounasbuffet perinteisen kiinalaiseen tapaan. Ei thaikkuannoksia, ei sushia. Yleismeininki vähän muhjuinen ja kotikutoinen. Laareissa kuitenkin melko kiva valikoima hyvin lihavetoisia ja lihantäyteisiä kiinalaisia perusbuffetasioita. Palvelu mutkatonta. Ruokia ei seisotettu, vaan pidettiin pieniä ripauksia laarin pohjalla, silti ne eivät loppuneet kesken pitkähkön lounaamme aikana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.08.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vanha Viertotie 18, 00320 Helsinki - Reitti
02 48026068
http://www.ravintolarenhe.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita