Suljettu nyt

Thai Food

thaimaalaista ruoka
Arvosana 1.3 / 5

Thaifood 1 on Lounasravintola joka avattiin 05.12.2011. Käytämme vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita. 6.50€ Tarjous voimassa 5.12-11.12.2011.


Aukioloajat
maanantai
auki11:00-22:00
lounas10:00-15:00
tiistai - torstai
auki10:00-22:00
lounas10:00-15:00
perjantai
auki10:00-23:00
lounas10:00-15:00
lauantai
auki11:00-23:00
sunnuntai
auki11:00-22:00


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (39)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Väärä annos ja 3€ lisämaksua korttimaksamisella. Tilasimme ruoan netistä mikä oli aika vaivalloista verrattuna puhelintilaukseen. Mutta säästimme 20%, koska heillä oli nettitilauksissa tarjous. Menimme hakemaan ruoat ja paikassa tehtiin myös pitsoja, hieman ihmettelimme. Maksoin kortilla ja 3€ lisämaksua, luulimme että se tarkoitti vain kotiinkuljetusta.
Kotona huomasimme että toimen annos oli väärä ja soitimme. Hieman vaikeata oli heidän ymmärtää missä vika oli, mutta lopulta he toivat uuden annoksen. Ruoka ei juuri muistuttanut thaimaalaista ruokaa vaan parempaa saa pakastealtaasta thai cubeina. Kana oli kuivaa. Meidän kohdalla jäi kokeiluksi tämä ravintola

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Olen tilannut kerran aiemmin kotiinkuljetuksella, ja silloin tuli väärät ruuat mutta ajattelin antaa toisen mahdollisuuden. Tilasin kanasalaatin ja kananuudelikeiton ja vielä kirjoitin tilauksen lisätietoihin että maksu lounasseteleillä. En ollut aiemmin täältä nähnyt arvosteluja, en tiennyt että ne eivät kelpaisi. No kuljettaja tuli ja ilmoitti että ei käy lounassetelit, jouduin maksamaan kortilla johon tuli kivana pikkuekstarana kolme euroa korttimaksun takia. Kuskin lähdettyä avasin innoissani pussin ja ensimmäisenä ihmettelin tilauksen mukana tullutta riisiä. riisiä keiton kanssa? Seuraavaksi vilkaisin salaattia, ja huomasin koko salaatin olevan kanojen rasvassa/kastikkeessa, eli salaatinlehdet olivat vetistyneet ja koko salaatti maistui vain ja ainoastaan kananesteeltä. Päätin kokeilla keittoa, jolloin huomasin sen olevan jonkinnäköistä herkkusieni litkua tilaamani nuudelikeiton sijaan. Olin nimenomaan tilannut kananuudelikeiton koska en voi sietää herkkusieniä. Loppujen lopuksi siis jouduin maksamaan päälle parikymppiä siitä, että söin noin 1/3 salaatista ja sen jälkeen nälkäisenä päädyin syömään riisiä yksinään. En tosiaan suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2015
Arvosana: 0

Menimme olevinaan uuteen ravintolaan mutta tämähän olikin ennestään tuttu ja erinomaiseksi todettu, osoite vain vaihtunut! :)
Ruoka on erinomaisen maukasta ja tuoreista aineksista tehtyä. Eikä mausteita ole säästelty. Annokset tosin ehkä aavistuksen pienehköjä.
Palvelu erittäin ystävällistä. Vielä kun ruokajuomaksi saisi jotain aasialaista olutta.. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 1

Monta kertaa täältä tilanneena oli mukava huomata, että muuttanut Pitäjänmäkeen Leppävaarasta. Hieman vielä hämyisempään paikkaan kuin aiemmin.

Ruoka on ollut joka kerta täältä tilattaessa ensiluokkaista ja juuri sellaista, kuin sen pitääkin. Tulista ja maukasta. Tuoreet kasvikset vain käytetty pannulla ja laitettu annos kasaan.

Kun ei anna pienten asioiden häiritä, kuten 2 euron maksu kortilla maksettaessa (joka maksaa ravintolalle) niin voi varautua nauttimaan hyvin autenttista thai-ruokaa hyvään hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2014
Arvosana: 3

Olin innostunut kun huomasin että viimeinkin saa Thairuokaa kotiinkuljetettuna. Pettymys tuli heti ovella. Kuten joku muukin sanoi, lounarit eivät käyneet toimituksissa, ainoastaan paikan päällä. Käsittämätön käytäntö eikä siitä missään varoitettu. 2 euroa lisämaksua pankkikortista on törkeää.

Noh ruoka esiin. Surkea esitys. Otin Krapao naudanlihaa. Ok, thaimaalaisessa nyt ei koskaan saa täysin mureaa nautaa, mutta tämä oli käsittämättömän sitkeetä. Mitälie soppalihaa annoksiinsa tunkevat. Kasviksia oli myös aika heikko valikoima. Suurin osa oli vihreitä sitkeitä papuja. Säilykekamaa. Syönyt saman annoksen Tamarindissa useasti ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Tulisuutta ei nimestä tai pyynnöstä huolimatta ollut nimeksikään, mutta mukana oli sentään Thaimaan tyyliin chili-kalaöljy sekoitusta jolla potkua sai lisää. Harmi kyllä makua oli muutenkin laihanlaisesti ja annos vetinen kuin mikä.

Toinen annos oli paistettua riisiä kanalla. Todella kuivaa kamaa kaikin puolin. Annosten kokokaan ei ole mitä samalla hinnalla saa muualta. Tämä oli toinen tilaukseni, ensimmäinen kerta oli yhtä surkea. Ei enää!

Ihmeen hyvät pisteet on paikka saanut, en tiedä mitä moskaa olette muut tottuneet syömään jos tämä kerta on hyvää?!? Ehkä lounas buffee sitte on parempi, en ole kokeillut. mutta tämä oli surkeeta.

Parasta Thaimaalaista väittävät jotkut? Jos sellaista väittää ei oikeasti pidä Thaimaalaisesta, koska tämä on kaukana siitä. Itse 10 kertaa Thaimaassa käyneenä sanon näille että hävetkää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.08.2014
Arvosana: -3

Järkyttävä asiakaspalvelu, ja keskinkertainen ruoka. Tilasimme kaksi annosta kuljetettuna. Olimme maksamassa ruoat osittain käteisellä ja lounasseteleillä. Kuljettaja ilmoitti tässä vaiheessa, ettei lounassetelit käy ja, hintaan lisätään 2 €, koska maksamme kortilla. Missään ei mainita, ettei vät lounassetelit käy ja nettisivutkin oli kaatuneet, joten sieltäkään asiaa ei näe.

Kun kysyimme, miten tämä on mahdollista, kuski levitteli käsiään eikä asiaan löytynyt muuta ratkaisua kuin, että maksamme tuon 2€ lisää. Tämän jälkeen "asiakaspalvelija" soitti takaisin haukkuakseen ja kertoakseen että heillä on loistava asiakaspalvelu ja, että me olemme väärässä. Lopputuloksena tästä, en syö kyseisessä ravintolassa enää KOSKAAN!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: -2

Yleensä olemme käyneet Leppävaarassa syömässä, mutta nyt tilasin kotiinkuljetuksen. Tilaus onnistui nettisivujen kautta mutkattomasti, ja ruoat juomineen saapuivat kotiovellemme n. 40 minuutissa. Annokset oli pakattu muovisiin lounasbokseihin ja muovipussiin. Kuljetus kuului hintaan, mutta pankkikorttimaksusta perittiin kaksi euroa ekstraa. Kun olin maksanut, kuriiri sanoi, että tämä on sitten viimeinen kerta, kun toimitamme näin kauas (7 kilometrin päähän), ensi kerralla pitää tulla hakemaan itse. Kumma kyllä, nettisivuilla ei mainita mitään kuljetusalueesta. Ilmeisesti kuljetusta hoitaa samassa tilassa toimiva Pizza Express, mutta myöskään sen nettipalvelussa ei määritellä kuljetusaluetta. Mielestäni kuljetus hieman laajemmalle olisi juurikin valtti heille, koska aasialaista ruokaa Espoossa ei juuri muuten kuljetella. Ruoka oli lämmintä (lähes kuumaa) ja hyvänmakuista. Muoviboksin myötä fiilis laski vähän, paremmalta ruoka on maistunut paikan päällä syötynä lautaselta. Kasvikset totutun tuoreita ja pääraaka-aineita (jättikatkarapu / kana) oli riittävästi, mutta ravut olivat menneet hieman sitkeiksi. Suosittelen syömään paikan päällä. Keittiön thaimaalainen henkilökunta on ystävällistä ja suoraan liedeltä lautaselle päätynyt ruoka maistuu vielä paremmalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: -1

Tusinaruokaa, valitettavasti. Odotin parempaa arvostelujen perusteella, mutta on kyllä jotenkin niin bulkkisafkaa kuin vaan olla voi. Parempia löytyy, onneksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: -2

Tilasin kotiinkuljetuksen. Kesti 1,5h.
Juoma unohtui. Ruoka oli melko mauton ja lihaa siinä oli pari pikku kikkaretta. Tilasin myös salaatin, joka oli mukavasti lämmennyt pääruoan kanssa samassa pussissa. Vetistä ja melko mautonta. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 19.04.2014
Arvosana: -2

Järkyttävän huonoa asiakaspalvelua. Tilasin kotiinkuljetuksella 4 annosta (puhui todella huonosti ja piti toistaa 10 kertaa) ja tunnin päästä soittaa kuriiri joka oli jossain ihan muualla kuin missä piti olla. Eipä siinä soittavat myöhemmin uudestaan ja selittävät että nyt täytyy lisätä 10€ toimitusmaksu kun toimitusosoitteeni on heidän reviirinsä ulkopuolella (josta eivät sanallakaan maininneet tilauksen aikana), vaikka Olari on vain 10 minuutin päässä heidän ravintolastaan. Tässä vaiheessa luulisi, että heiltä pahoitellaan mokellusta ja toimitetaan vähän jäähtyneet ruoat. Näin ei tapahtunut vaan vastaus oli SE ON SINUN ONGELMASI, joten saivat syödä itse neljä annostaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Takkatie 7 A, 00370 Espoo - Reitti
09 428 919 82
http://www.thaifood.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita