KiiraVae

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistava uusi tuttavuus, ansaitsee ehdottomasti kehuja! Woltissa herjasi ettei ravintola ota tilauksia niin soitin heille ja super ystävällinen poika antoi silti vielä tilata, vaikka aika lähestyi heidän sulkemisaikaa. Edulliset hinnat varsinkin settejä ottaessa, ei muualta saa yhtä halvalla yhtä hyvää. Sushit herkullisia, erityismaininnat grillattu lohi nigirille, grillattu ankerias nigirille ja tuliselle lohimakille. Nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Food thaimaalaista ruoka

Olen tilannut kerran aiemmin kotiinkuljetuksella, ja silloin tuli väärät ruuat mutta ajattelin antaa toisen mahdollisuuden. Tilasin kanasalaatin ja kananuudelikeiton ja vielä kirjoitin tilauksen lisätietoihin että maksu lounasseteleillä. En ollut aiemmin täältä nähnyt arvosteluja, en tiennyt että ne eivät kelpaisi. No kuljettaja tuli ja ilmoitti että ei käy lounassetelit, jouduin maksamaan kortilla johon tuli kivana pikkuekstarana kolme euroa korttimaksun takia. Kuskin lähdettyä avasin innoissani pussin ja ensimmäisenä ihmettelin tilauksen mukana tullutta riisiä. riisiä keiton kanssa? Seuraavaksi vilkaisin salaattia, ja huomasin koko salaatin olevan kanojen rasvassa/kastikkeessa, eli salaatinlehdet olivat vetistyneet ja koko salaatti maistui vain ja ainoastaan kananesteeltä. Päätin kokeilla keittoa, jolloin huomasin sen olevan jonkinnäköistä herkkusieni litkua tilaamani nuudelikeiton sijaan. Olin nimenomaan tilannut kananuudelikeiton koska en voi sietää herkkusieniä. Loppujen lopuksi siis jouduin maksamaan päälle parikymppiä siitä, että söin noin 1/3 salaatista ja sen jälkeen nälkäisenä päädyin syömään riisiä yksinään. En tosiaan suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Munkkiniemen pizzeria kebab pizzaa ja kebabia

Mpk oli pitkään yksi parhaista pizzerioista. Laatu tuntuu kuitenkin tasaseen tahtiin huononevan valitettavasti. Jos sattuu tilaamaan oikean pizzan saattaa saada loistavan pizzan, suurin osa taas menee ihan pieleen. Esimerkiksi varmaankin suomalaisten suosituin pizza kinkku ananas aurajuusto ei vaan toimi ollenkaan. Nykyään panostetaan nopeaan palveluun, alle puoli tuntia tilauksesta pizza on perillä, mutta laatu onkin sitten jopa keskivertoa huonompaa. Harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Sushi-san sushi take-away

Sushi San ei koskaan petä! Tuntui, että laatu vielä parani muuton yhteydessä. Loistavat tuoreet raaka-aineet, täydellinen riisi, ei mitään valitettavaa. Toki hinta on korkea, mutta eipä Suomesta paljoa halvemmalla hyvää sushia löydäkään, eli hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit