Keittiö auki

Manhattan Steak House Tampere

pihviravintola, grilli
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (45)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ehkä tein virheen annokseni kohdalla kun tilasin pihvipaikassa salaatin ja uuniperunan. Peruna oli ihan ok, mutta "salaatti" oli kuin kouluruokalan raastelaarista. Raastettua kurkkua, revittyä salaattia ja pari tomaattilohkoa plus coleslawyritelmä jotka uivat reilussa vesilillussa lautasella... Kastikkeessa oli säästelty. Ei ollut kovin nautittavaa syödä mautonta ja vetistä salaatin irvikuvaa (joka oli tehty ilmeisesti jo aamulla valmiiksi) ja vielä maksaa siitä. Jos jotain hyvää täytyy keksiä niin ainakin ruoka tuli nopsaan....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: -1

Ravintola jäänyt kiinni miljoonien veronkierrosta. Mielenkiintoista, ollut pystyssä vuodesta -88 ja kuitenkin vilppiä tehty 5 vuoden ajan... Ei voi enää suositella tätä paikkaa, kun ollaan epärehellisiä. Ruoka on pikaruokapiffiä ja ranskiksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: -2

Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan ! Ruoka erittäin hyvää! Palvelu nopeaa ja ystävällistä! En keksi paikasta mitään huonoa sanottavaa! SUOSITTELEN!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2015
Arvosana: 0

Hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä paikka ja pihviannos juuri sopivan kokoinen. Tähän hintaan ei voikaan odottaa saavansa fine diningia.Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Hymyileviä kokkeja avokeittiössä oli myös mukava katsella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.01.2015
Arvosana: -1

Parempi pikapihvipaikka kuin luulin. Jouduin tänne vasten tahtoani. Onneksi paikka on kuitenkin aivan erilainen kuin etukäteismielikuvissani: olemus on lupaava. Liha on hyvää, mureaa. Palvelu on rentoa, nopeaa ja huomaavaista. Ei mikään kulinaristinen huippuesitys, mutta aivan kelvollinen ateria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 1

Floridanleike päivän tarjouksena 7,9e, sekin liikaa mauttomista pussiranskalaisista ja liian ohueksi nujitusta pihvistä, joka oli varmuuden vuoksi vielä paistettu reippaasti yli.

Ei kastiketta, lautasella pari tomaatinlohkoa ja silputtua tuorekurkkua.
Halvalla ei saa hyvää, tuli jälleen todistettua!

En käy uudelleen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.11.2014
Arvosana: -1

Huonoa asiakaspalvelua ainakin siltä keski-ikäiseltä naiselta luultavasti ravintolapäällikkö. Hän oli niin kiukkuisen näköinen kassalla ja kun pyysimme lapsille pienempiä aterimia niin hän tiuskaisi että tämä ei ole mikään mäkkäri! Aivan naurettavaa, muut työntekijät katsoivat myös ihmeissään kun tämä laukosi kommenttinsa. Muista työntekijöistä pidin, he selvästi tiesivät mitä on asiakaspalvelu. Mutta että vielä ravintolapäällikkö.. oli todella törkeää. En ole syönyt siellä pitkään aikaan. Annokset aika pieniä ja hinnat ylihinnoiteltu. Parempaakin löytyy..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: -2

Seurueemme tomaattiallergikko varmisti tiskillä kahteen otteeseen ettei annoksessa ole tippaakaan tomaattia. Vastattiin, että ei ole. Pöytään kannetusta annoksesta löytyi kuitenkin tomaattia kastikkeen mausteista, Tarjoilija pahoitteli tapahtunutta ja kohta pöytään kannettiinkin uusi annos.

Myöhemmin annettiin palautetta aiheesta, josko herättäisi jotain keskustelua aiheesta henkilökunnan kesken, ettei vastaava vahinkoa tapahtuisi kenellekkään muulle ja seuraukset olisi vakavia. Parin päivän kuluttua ravitoloitsija soitti palautteen antajalle, ja kiihtyneenä haukkui hänen ymmärrystään ravintolassa asioinnista ja ettei pikku määrä tomaattia ketään tapa (eipä,). Kertoi myös ettei allergikkojen tarvitse syödä ravintoloissa. Emme syökkään, ainakaan tässä ravintolassa......

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 6

Kohtuullisen hyvää perustavaraa. Toisaalta, ei tämä yritäkään olla mitään muuta, kuin asiallinen nälän sammuttaja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: -1

Tässähän sitä on "Steak Housea". .. Jos tekee mikrosafkaa mieli niin suosittelen mieluummin ostamaan marketista ja lämmittämään ihan kotona.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2014
Arvosana: 3

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Koskikeskus 3 krs., 33100 Tampere - Reitti
(03) 222 8839
http://www.manhattansteakhouse.fi/pages/ravintolat_tampere.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita