Keittiö auki

Purpur

georgian cuisine
Arvosana 2.9 / 5

”Olen kuullut matkoillani, että yleensä ihmiset syövät elääkseen, mutta Georgiassa ihmiset elävät syödäkseen. Olen suunnitellut tätä georgialaista ravintolaa viimeiset 15 vuotta. Tämä georgialainen ravintola löytyy sekä Helsingistä (Rikhardinkatu) että Tampereelta (Frenckellinaukio).

Tämä voi olla pieni askel ihmiskunnalle, mutta toivottavasti tässä ei ole liian monta askelmaa minulle”, Ville Haapasalo, yksi ravintolan omistajista, sanoo. Georgialainen Ravintola Purpur on kiehtova elämysmatka Gruusian makumaailmaan. Tervetuloa mukaan! Jos uskallat!


Arvostelut (3)

Annoskoko reilu ja ruoan laatu erittäin hyvä! Karitsa ja porsas maistuivat herkulliselta. En tosin pidä menusta jossa lisukkeet ja kastikkeet eivät kuulu ruoan hintaan. Jos näin menetellään, odotan ainakin asiantuntevaa tarjoilijaa, joka osaa suositella pääruoan kanssa oikeat lisukkeet ja kastikkeet.

Palvelu oli muutenkin kehnoa. Jouduimme odottamaan ohjausta pöytiin pidemmän tovin tarjoilijoiden kipittäessä jatkuvasti ohitsemme, vaikka suurin osa pöydistä tyhjillään. Vasta kysyessäni tiskiltä meidät ohjattiin pöytään.

Tilaukset onnistivat sutjakkaasti ja ruoat tulivat nopeasti. Tarjoilijoiden otteista välittyi kiire ja palvelu oli ylimielistä ja töykeää.

Erityisesti jäi paha maku suuhun kun viinilasi oli tahrainen likaveden valumista ja läiskistä. Useissa laseissa oli etäältä nähtäviä läiskiä ja valumatahroja ja näytti siltä kuin ei laseja ei olisi huuhdeltu lainkaan. Tarjoilija paikkasi tilanteen kaatamalla saman viinin toiseen lasiin. Mistään ei pahoiteltu. Kyllä tällaiseen hintatasoon kuuluu laadukkaampi palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 04.03.2018
Arvosana: 0

Mukava paikka ja ilmapiiri, ruoka oli hyvää mutta ei erinomaista. Itse arvostin siistiä ja arvokasta ilmapiiriä mutta ruokaa olisi voinut viilata hieman ronskimpaan suuntaan, jotkut annokset eivät oikein toimineet fine dining -versioina. Niiden vastapainoksi tosin lihavartaat ja hatsapuri olivat juuri sopivan rennon ja reippaan kokoisia ja oloisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perus vänäläistyylistä ruokaa, mutta sinäänsä täyttävästä ja tavallisesta ruuasta piti maksaa aika suolaisesti. Palvelu oli persoonatonta, joskin tehokasta. Perussiisti tavallisen vähän hienomman ravintolan tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 30.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Rikhardinkatu 4, 00120 Helsinki - Reitti
010 229 4016
http://www.purpur.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita