Keittiö auki

Käskynkkä

ruoka ja seurustelu
Arvosana 4.5 / 5

Käskynkkä on maukkaasta ruoasta tunnettu ruoka- ja seurusteluravintola Jynkän kaupunginosassa Kuopiossa. Ravintolan ruoka-annokset ovat reilunkokoisia ja tunnetusti maistuvia. Lämpimänä kesäpäivänä katetulla terassilla maistuu niin ruoka kuin juomakin.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitsat hyvällä hinta-laatusuhteella! Usein tulee haettua lähiruokaa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.10.2015
Arvosana: 0

Arvosteluni koskee pitopalvelua, joka oli erittäin hyvä kotiin tuotuna valmistumis- ja ylioppilasjuhliimme. Plussana vielä erikoisen hyvä palvelu, hyvä ruoka ja aikataulu täsmällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Käskynkkä on todellinen aarre kun sen löytää. Varsinkin pihvipaikkana ihan loistotasoa, liha on mureaa ja maukasta. Lisukevaihtoehtoja useita ja runsas salaattipöytä kuuluu annoksen hintaan.

Pari kertaa testannut myös kanaa, mikä on ollut todella mehukasta ja oikein kypsennettyä. Henkilökunta on hieman juroa, mutta ystävällistä. Sisustukseltaan Käskynkkä on pimeä ja pubimainen, jonkin verran vanhahtanut, kaipaisi siis hieman päivitystä tähän päivään. Mutta ruoka on huippua ja meininki rentoa niin mitäpä muuta voi toivoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.04.2015
Arvosana: 0

Aivan ihana ruoka ja ystävällinen palvelu on tullut ehdottomasti yksi suosikki ruokapaikoista kun tulen käymään kaupungissa :-) jatkakaa samaan malliin niin varmasti asiakkaita riittää !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2015
Arvosana: 0

Maukas lounas ja ystävällinen palvelu. Hinta, annoskoko ja laatu kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Ruoka on ihanaa ja kesällä on ihanaa istua terassilla. Ruoka tulee supernopeasti joten ei mene hermot lasten kanssa odottaessa. Itse tykkään hiukan nuhjuisesta "pubitunnelmasta". Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.12.2013
Arvosana: 0

Olisihan se kiva tutustua useisiin Kuopion ruokaravintoloihin, mutta osittain tämän ravintolan vuoksi, on vaikea päästä kotoa paljon kauemmaksi syömään. Eritoten perheen kanssa.
Kaksi aikuista ja kaksi teiniä kun mietitään mahdollista ravintolaruokailua, niin neljä kertaa viidestä päädymme lähipubiin, vaikkapa autolla menemmekin. Lisäksi käyn itse siellä toistuvasti myös lounaalla.

Eihän tässä toki mistään fine dining -jutusta ole kysymys, mutta hyvää konstailematonta ruokaa täältä saa, lautasen täydeltä. Itseään on pidäteltävä monipuolisen salaattipöydän edessä rohmuamasta jos haluaa pääruokalautasen tyhjäksi hetken myöhemmin.

Miljöö on siisti, hieman rouhea, lähipubimainen hyvällä tavalla. Juottolan historiaa hieman aistittavissa, vaikka nykyään onkin ennenkaikkea ruokapaikka. Tarjoilusta voinee sanoa vähän samaa: hieman rouhea, asiallinen muttei nöyristelevä, lähipubimainen hyvällä tavalla.

Kokonaisuus on nälkäiselle oikein hyvä.


     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.12.2013
Arvosana: 0

Erinomainen rauhallinen tunnelma, vaikka pöydät ovat monesti täynnä lounasaikaan. Lounaspöydän salaattitarjonta erinomainen ja itse ruoka-annosten koko yllättää joka kerta. Lihaa lautaselta löytyy aina tarpeeksi ja lisukevaihtoehtoja on joka kerta tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: 0

Likaiset pöytäliinat viime asiakkaiden jäljiltä, ei siivottu. Salaattipöydän kanssa ei ole tarjolla leipää, limonaadivalikoimaa ei ole, vain tarjolla alkoholijuomia ja vettä. Salaatti ei ole oikein tuore.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.04.2013
Arvosana: 0

Ruoka mahtava maultaan, annokset isoja hintaan nähden. Henkilökunta palvelualtiit..kohteliaat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Soikkokuja 12, 70780 Kuopio - Reitti
(017) 361 3411
http://www.kaskynkka.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita