Keittiö auki

Fuku Supreme

sushi buffet
Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (34)

Ruoka on hyvä, mutta hinta on liian korkea

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 23€ Lisätty: 26.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 23€ Lisätty: 04.03.2017
Arvosana: 0

Piti päivittää vanha arvostelu. Uutena ominaisuutena ravintolaan on tullut voimakas ruoan tason vaihtelu. Välillä loistavaa, toisinaan ihan perusmättöä. Ikävä ominaisuus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Voi voi, johtuuko suuresta suosiosta vai mistä, mutta sushin laatu on romahtanut viime vuodesta. Osa susheista maistuu siltä kuin ne olisi tehty paljon aikaisemmin ja makuutettu yön yli jääkaapissa, jolloin riisi on kuivahtanut tunkkaisen sitkeäksi köntiksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 15.04.2016
Arvosana: 0

Paljon matkustelleena ja erittäin laadukkaissa sushi ravintoloissa syöneenä voin todeta, että ravintolan sushi oli huonointa maistamaani. Raaka-aineet eivät olleet laadukkaita eivätkä sushit tuoreita. Huonoa laatua oli peitelty laittamalla lähes kaikkien sushien päälle erilaisia kastikkeita (jotka eivät sopineet sushien kanssa ollenkaan esimerkiksi. chilikastiketta ja jopa salaattikastiketta). Palvelu lähes olematonta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: -2

Kiireinen ja "tehokas" lounaspaikka. Erityisruokavalioiselle lähes mahdoton, sillä susheissa on mitä erikoisempia täytteitä ja kastikkeita ja missään ei lue, mitä mikäkin sisältää. Lämpimissä ruuissa taas ei ole kasvisvaihtoehtoja kuin paistettu nuudeli - tofuruokaa kaipaisin lihojen sekaan. Ruuan laadussa myös toivomisen varaa, vaikka ihan syötävää onkin: Osa salaateista ym. näytti hyvin kauan tiskissä seisseiltä. Palvelu kiireistä, tarjoilijat eivät juuri ehdi asiakkaita palvella, hommat kuitenkin hoituvat tehokkaasti. Ruokia täydennettiin pöytiin samalla teholla kuin muukin hoitui, ja misokeitto oli hyvää. Japanilainen tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole, sanan varsinaisessa merkityksessä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 0

Sushi oli pettymys, bulkki kamaa, ei oikeaa laadukasta sushia. Ei ole oikea sushi ravintola vaan sekoitus kiinalaista, thaikkua ja japanilaista. Perus mättöpaikka, johon ei kannata mennä jos hakee kunnon japanilaista sushia. Tunnelmaltaan kolkko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 11.12.2015
Arvosana: -1

Ihanan runsas lounasbuffapöydän tarjonta! Löytyy jokaiseen makuun jotain, ainakin meidän seurueelle, vaikka oli kala-allergikkokin mukana. Vaikka ollaan joka kerta jonotettu aika kauan, silti menen uudelleen. Ruuat ovat mielestäni hyviä. Palvelu on ystävällistä vaikka on kiireinen paikka. Siisti ja miellyttävä paikka. Ainoa miinus on vihreä tee, joka oli aivan hirveän makuista. Seisoo ilmeisesti liian kauan lämpölevyllä teenlehdet siellä muhien...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.12.2015
Arvosana: 0

Erinomainen mutta hintavahko japanilainen lounaspaikka, buffetissa runsaasti erilaisia rullia, ja ruokia myös niille jotka eivät syö sushia.

Ravintola on suosittu ja ymmärtää kyllä miksi. Aivan hitusen verran miinusta koleista sisätiloista. Hintansa väärti kuitenkin.

P.S. Hinnaston mukaan alle kolmevuotiaat syövät neljällä eurolla. En tiedä, pääsevätkö imeväisikäiset ilmaiseksi :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys! Maistuvia susheja ja laaja valikoima. Viinivalikoimasta erityismaininta. Kiva paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kauppakeskus Sello. Viaporintori, 02600 Espoo - Reitti
http://www.ravintolafuku.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita