Lounas käynnissä

Ravintola Malabadi Tammela

turkkilaista ruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Tervetuloa makumatkalle turkkilaiseen ruokamaailmaan Ravintola Malabadiin! Keittiöstämme huokuu aito turkkilainen tunnelma: grillin liekki, laadukkaat raaka-aineet, mausteiden aromikkaat tuoksut sekä intohimomme ruoan valmistamiseen. Käytämme terveellisiä, aina tuoreita raaka-aineita kuten kasviksia, kalaa, lihaa, maitotuotteita ja hedelmiä. Meillä ruoanlaittoa rakastetaan. Malabadin turkkilainen keittiö on jatkuvassa luovan kehityksen tilassa, ikivanhoja perinteitä koskaan unohtamatta.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (27)

Hyvä ja monipuolinen lounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 06.04.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounas maksoi 12,50€: Salaattipöytä oli ennallaan, mutta muuten ruokien taso keskikertainen. Samanlaista suolalla maustettuja kasvis- ja liharuokia saa Esson buffetistakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Ephief-nimimerkki alempana vei sanat suustani :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 18.08.2016
Arvosana: -1

Lounaalla oli kolmea lämmintä ruokalajia, joista yksi taisi olla kasvisruokaa. Lisukkeita oli mukavasti, mutta lounaan ehdoton kohokohta oli salaattipöytä, jossa riitti valinnanvaraa. Hinnasta hieman pois, niin voisin maksaa pelkästä salaattipöydästä lounarin verran. Kaikki maistettu ruoka oli herkullista, sopivan mausteista eikä sitä tyypillistä suomalaista, mautonta lounasruokaa.

Itse ravintola oli valoisa, viihtyisä ja tilava. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 15.03.2016
Arvosana: 0

Kivasti sisustettu ja valoisa raikas tila. Pöydät aika avoimesti, ei siis looseja tai yksityisyttä niin paljon, kun odotin, mutta eipä sitä niin tarvinnutkaan. Ovelta tuli heti tarjoilija ohjaamaan pöytään ja toi juomalistat. Menut olivat jo valmiiksi pöyidissä. Kävimme paikalla lauantai-iltana noin klo 18 ja lähes kaikki pöydät olivat täynnä, väkeä tuli ja meni tasaisesti ja kaikki mahtuivat kuitenkin aina pöytiin. Palvelu oli ripeää.

Teimme tilauksen heti ja tarjoilija toi juomat, keskioluen (6,5e) sekä vesikannun (1e) pöytään. Otimme vain pääruoat, koska oli kiire aikataulu, mutta tarjoilija toi eteemme lähes välittömästi talon tarjoaman alkukeiton, joka oli kermainen metsäsienikeitto. Keitto oli oikein maukas, ja mukaan tuli lämmin herkullinen leipä. Keitossa oli sieniä ja sipulia. Alkuruoka ei siis maksanut mitään. Tosin meiltä ei kysytty edes haluammeko sienikeittoa, kaikkihan eivät sienistä niin välitä. Naapuripöydältä asiaa tiedusteltiin.

Pääruoat tulivat todella nopeasti alkuruokien syömisen jälkeen. Täällä ei tarvinut odotella. Tarjoiljat kävivät myös tasaisesti tiedustelemassa onko kaikki ok ja maistuuko ruoka. Otin pääruoaksi kanarullan (13,5e), joka oli grillattua kanaa, curru-kastiketta, erikoismaustettua salaattia,
sipulia, jäävuorisalaattia, paprikaa ja persiljaa käärittynä lavash-leipään. Annos oli iso enkä edes jaksanut syödä sitä kokonaan. Kana oli oikein kypsytettyä, ei ollenkaan kuivaa ja pinnalta grillatun oloista. Curry-kastike ei ole aina niin mieleeni, mutta tässä annoksessa sitä ei ollut liikaa ja muutkin maut tulivat esiin.

Seuralaiseni söi paikan kebabin (18e) jossa oli lampaan- ja naudanjauhelihavarras, bulgurin, salaatin ja haydarin kera. Annos oli kuulemma oikein sopivan kokoinen ja hyvän makuinen. Ns. hienompi kebab. Liha oli hyvää ja lisukkeet sopivat kylkeen hyvin.

Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: 0

Poikkeuksellisen ystävällinen palvelu. Viihtyisä ja erittäin tilava paikka. Istumapaikkoja varmaan yli sata. Ruoka ihan hyvää, mutta odotin arvosteluiden perusteella sen olevan erinomaista, mitä se ei kyllä ollut. Ehkä käyn vielä toisen kerran ja annan sitten lopullisen tuomion.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Harvoin tulee koettua, että ruoka tehdään sydänmellä.
Täällä sen haistaa ja maistaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: -3

Todella erinomaista ja hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja kaunis sisustus. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2015
Arvosana: -1

Eat-palvelun mukaan paikka oli kiinni? Olihan ravintola kuitenkin auki, koska oli lounasaika. Tilat olivat todella siistit. Ruokailjoita oli noin puoli salia ja saimme näköalapöydän. Seisovassa pöydässä oli liha ja kana vaihtoehtot lämmintä ruokaa. Aika normia: kun aikaa kuluu kasvikset ehtivät pehmentyä liiaksi ja kana menee kuivaksi. Mausteita oli käytetty sopivasti. Salaattipöytä oli todella runsas ja kruunasi aterian. Kahvi oli hyvää, mutta makeat jälkiruuat olivat vain makeita eli eivät ole oikein makuuni. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta vietti pitkiä aikoja asiakkaiden luona keskustelemassa. Kokonaisuutena hinta-laatusuhde on loistava.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssilla. Valoisa siisti ravintola, ystävällinen palvelu toimi hienosti. Maksu kassalle ja eikun syömään. Hinta 14,50e joten ruuan hinta / laatu / määrä todellakin kohdillaan. Laaja valikoima niin kylmiä ja lämpimiä turkkilaisia ruokia. Päälle vielä jotain pientä makea sekä kahvia ja teetä.
Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Tammelan puistokatu 26-28, 33100 Tampere - Reitti
045 6253331
http://Www.malabadi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita