Keittiö auki

Muikkuravintola Sampo

kalaravintola
Arvosana 3.3 / 5

Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus. Näläkä ee oo pitkään vieraanas, jos maltat vilikasta ruokalistoo. Kokkeileppa Sampon muikkuu jota on keettona, paestettuna, häkkään tapettuna ja smetanassa. Jos muikut ee ota piällesä ni mutjaata kitusiis ruokoo iliman muikuta tae joku pikkusen hyvempi jäläkiruoka.


Arvostelut (40)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kesäreissulla arvoimme ruokapaikaksi tämän muikkuravintolan eikä valinta ollut lainkaan huono. Vaikka ravintolan nuhjuinen ulkoasu ja sisätilatkin hiukan epäilytti niin lopulta paikka osoittautui erinomaiseksi valinnaksi. Ruoka oli simppeliä ja HYVÄÄ. Parhaimpia muikkuja mitä on vastaan tullut.
Itse söin Suutarinpaestin jossa oli muikkuja,possukylkeä ja perunamuusia. Muikut pehmeitä ja hyviä, suorastaan suli suussa. Maistelin myös kavereiden lautaselta paistettuja muikkuja ja muikkuja smetanassa - kaikki hyviä! Jälkiruuaksi vielä mummon lettuja ja suklaapaistosta. Jälkiruuat ehkä hieman ylihinnoiteltuja.
Palvelu ehkä hieman hidasta mutta paikka tosin oli aivan täynnä.
Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Todella hyvät voissa paistetut muikut, taju meinasi lähteä! Ja tillimuusi erittäin maukasta myös. Plussaa että annoksen ja leivän sai gluteenittomana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0

Sammon muekut - ei oo parempoo! Käytiin kaverin kanssa muutamia kuukausia sitte syömässä muekut ja hyvvee olj kaekinpuolin.Vuan mitteepä muuta sitä voe uottoo kun hyvästä kalasta viännetään voessa ja jauhoessa perunamuussiin kanssa ruokoo?Hyvveehän siitä tulloo - väkisinnii!!!Käykee hyvät ihmiset syömässä Sammossa,suattaa sieltä löytyä jottae muutahi hyvvee :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Kolme euroa kannullisesta vettä ja siihen päälle 50 snt kun yhdelle seurueesta vesi kaadettiin lasiin, on röyhkeä hinta. Ruisleipä mikrossa lämmitetty ruispala tai vastaavaa. En mene uudestaan vaikka muikut ihan ok olivatkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Mikrossa lämmitetty ruisleipä pettymys, joskus ollut parempaa. Muikut smetanassa toimi, oikein hyvää mutta hiukan ylihinnoiteltu. Tunnelman takia kannattaa kokeilla hinnoista huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Muikut olivat erittäin hyviä ja puhtaalla pannulla paistetut. Muusia todennäköisesti jatkettu jauheella, vaikka sisälsikin perunasattumia. Lisukkeena raakaa tomaattia ja pari kurkkuviipaletta. Tarjottu leipä muovipussiruisleipää, mikrossa lämmitetty ja hinta selvisi vasta kuitista. Pöytäliinat likaiset, musiikkina soi iskelmä ja naistenvessassa haisi oksennus.
Muutama "erikoisolut" listalla ja jotka osattiin tarjota oikeasta lasista, tästä plussaa. Tarjoilu pelasi nopeasti, vaikka samaan aikaan syömässä oli suurehko seurue.
Itse ruuan maussa ei moittimista, mutta 15e muikuista muusilla on hiukkasen liikaa.
Hyviä muikkuja paikassa osataan kyllä tehdä, joten suosittelen ottamaan vain muikkuja sisältävän, noin 8e maksavan muikkukipon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Herkullisia muikkuja!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.03.2014
Arvosana: 0

Kannattaa ottaa listalta muikkuannoksia: Paistetut muikut hyviä, mutta wieninleike todella mitätön koppura ja ylihintainen, muutama kurkun- ja tomaatinviipale kyytipoikana 18,5e. Yliolkainen asenne tarjoilussa: kysyttäessä ei saatu tietoa wieninleikkeen koosta tai kivennäisveden hinnasta, tarjoilija vain vastasi ettei tiedä. Pöytäliina oli täynnä ruokatahroja, oli epämiellyttävä syödä. Ei tulla toiste. Jälkiruoat käytiin syömässä toisessa paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Aika kallista, kun lisukkeena oli pelkästään kurkku- ja tomaattilohkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.12.2013
Arvosana: 0

Paestetut muikut Sampon tyyliin - yksinkertainen annos, mutta maistui niin kuin paistetun muikun pitääkin eli todella hyvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 13, 70100 Kuopio - Reitti
020 7624818
http://www.ravintolamaailma.fi/ravintolat/sampo-kuopio

Vaihtoehtoisia ravintoloita