Avautuu 18:00

Ravintola Ranta

italialaista
Arvosana 1.9 / 5

Ranta on ravintola, jossa voi rentoutua, seurustella ystävien kanssa, syödä ja juoda mutkattomasti ja tulla huolletuksi. Ranta on keidas, joka vie hetkeksi Kalifornian aurinkoon. Ranta tarjoaa uusia mielenkiintoisia elämyksiä ilo ja pilke silmäkulmassa. Tule surffaamaan, chillaamaan ja viihtymään Rantaan!
ista.

Ravintolassa kokataan myös pizzoja - varaa oma pizzakoulu ja sen yhteyteen viinikoulu ja elämys on valmis! Radisson Blu Hotel ja sen yhteydessä sijaitseva Ranta on viihtyisä paikka pieniin kokouksiin, juhliin ja illanviettoihin. Hotellin kattokerroksen saunaosasto merinäköaloineen ja uima-altaineen soveltuu hienosti rentoihin kokoontumisiin, siellä voi järjestää jopa 50 hengen tilaisuuksia.


Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Upean pyöräretken levähdyspaikka. Nälkä lähti, mutta ei nyt jäänyt mieleen mitenkään erityisen hyvänä ravintolana. Oma valintani oli Klubileipä. Oli ihan maukkaasti maustettu, mutta kana oli liian kuivaa. Sama ongelma vaivasi seuralaisen viinurin kanaa. Klubileivän mukana tulleet ranskanperunat olivat kyllä rapeita ja hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.07.2017
Arvosana: 0

Tulimme kahdestaan 14. 11. syömään kuudelta illalla, jolloin ravintolassa oli muutama ruokaansa lopetteleva henkilö. Luisiana menusta "voimassa 29.11. saakka" löytyi vain keitto ja jälkiruoka. Simpukkakeiton runsasta suolaisuutta ei voi selittää pekonin kappaleilla, joita ei ollut mainittu ruokalistalla. 2 burgerissa meni yli puli tuntia! Niistäkin toinen oli täysin jäähtynyt. Kuulemma aikaisemmin täällä on koettu positiivinen ruokailukokemus. Itse en tämän kokemuksen perusteella voi ruokailua suositella. Tuoppi kolmosta 7,50 €

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

The food gave us an upset stomach the next day. We ordered their menu deal with pumpkin soup, fish of the day and brownie with icecream. The starter soup was very ordinary and the dessert was very good. The problem was the fish of the day, which was perch, and it tasted dry and bitter. Our guess was that the grill wasn't cleaned before cooking. We had to send it back and they made salmon instead. Two of the three people who tasted the fish had an upset stomach the next day. The one who didn't was lucky enough to taste very little.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 20.04.2015
Arvosana: 0

Päätimme pistäytyä Ravintola Rannassa rantapäivän päätteeksi, koska oli se saanut aikaisemmin hyviä arvosteluja. Tilat ovat ihan viihtyisät ja ainakin vastaanottava tarjoilija oli mukavalla päällä. Menu näytti hyvältä ja lupaavalta. Tilasimme burgerit ja saimme ne...50 minuutin kuluttua. Syy tähän kuulemma oli, että ohuet kanapihvit ovat niin tuoreita, että valmistuksessa kestää sen takia 50 minuuttia. Burgerin välissä aivan liian vähän ketsuppia saati muita mausteita, maku oli kuivaa. Täytyi ottaa lisäketsuppi, että sai paikattua hampurilaisen vajaavaisuuksis. Bataattien kunnon pystytte näkemään oheisten kuvien perusteella. Kana sandwich oli ihan ok. En suosittele tätä ravintolaa kenellekkään, ellei tule tänne tarjoilijoiden palvelun takia, se onkin ainoa kiitettävä asia paikassa. Toivottavasti muut asiakkaat saavat rahalle vastinetta. Lisättävää loppukäänteeseen, mieltäni hieman kuitenkin lämmitti huonon burgerin jälkeen, että blondipäinen näpsäkkä tarjoilija pahoitteli tilannetta ja paikkasi hyvin odottelua sekä laatua antamalla pienen alennuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Hyvä hampurilainen kympillä. Keväällä keskiviikkoisin hampurilaiset oli tarjouksessa kympillä. Hyvänhintainen ravintolaburger. Tarjoilijana oli superystävällinen nainen. Ravintola Rannassa tulee käytyä kätevän sijainnin takia silloin tällöin. Ihan kiva paikka, voin suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2014
Arvosana: 0

Loistava, superystävällinen palvelu ja hyvät ruoat. Alkupaloista erityiskiitos! Kiva tunnelma. Sopii myös lapsiperheille. Tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 0

Käsittämättömän hidas palvelu, ruoka kesti pitkään vaikka olimme lähes ainoat asiakkaat koko lafkassa ja neljä (4) tarjoilijaa pyöri tyhjällä baaritiskillä järjestelemässä lehtiä. Tilattua viiniä ei koskaan tuotu. Todellinen floppi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2014
Arvosana: 1

Oikein hyvä vaihtoehto Helsinkiin lähtemiselle. Espoossa on vähän hyviä ruokaravintoloita, Ranta on yksi niistä. Kiva vaihtoehto, asiallinen palvelu ja hyvät ruuat jo usemman kerran kokemuksella. Hieman syrjässä vain vaikkakin tosi kivalla alueella. Harvoin vain tulee valitettavasti espoolaisten mieleen ko. paikka vaan aina ollaan lähdössä helsinkiin asti. Kannattaa kokeilla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 07.04.2013
Arvosana: 0

Hyvä. Ravintolassa ei enää pyydetä pankkikorttimaksun yhteydessä tippiä, vaan ovat muuttaneet käytännön. Nieriä oli taas hyvää ja ponihäntäinen tarjoilija oli reipas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2013
Arvosana: 0

Vaalea ponihäntäinen tarrjoilija oli mainio. Suositteli kuhaa ja ylikypsää härkää. Ne olivatkin mainioita. Hieno ilta hienot ruuat. Todella hyvä tarjoilia.
Maksettaessa pankkikortilla pitää maksupäätteeseen syöttää tarjoilupalkkiotarjoilijan opastaessa ja katsoessa vierestä. Antoi vähän falskin loppuvaikutelman paikasta.
Lopuissa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Radisson Blu Hotel Espoo Otaranta 2, 02150 Espoo - Reitti
020 1234 800
http://www.ravintolaranta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita