Keittiö auki

Musta Lammas

ravintola
Arvosana 4.7 / 5

Ravintola Musta Lammas sijaitsee kellariholveissa, jotka rakennettiin alunperin vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön. Muutama vuosi myöhemmin Gustav Ranin lunasti tehtaan ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa, joka aikoinaan oli suurin vientimerkki Suomessa.

Ravintola Musta Lammas on perustettu vuonna 1982. Ravintola kohosi nopeasti avaamisensa jälkeen yhdeksi Suomen eturivin ruokapaikoista, ja maine on pitänyt jo 20 vuotta.


Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pikästä aikaa Mustassa lampaassa oli edelleen käymisen arvoinen. Erityisesti tasting menuun viinit ja niistä kertominen olivat täydellisiä. Ruoka oli hyvää, pitkään haudutettu vasikka hieman kuivaa ja parsapiirakka jälkiruokana hieman vierasta makumaailmaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Useampi kerta tullut käytyä ja kertaakaan ei ole tarvinnut poistua pettyneenä. Tarjoilijoilla on aikaa kertoa viineistä ja tunnelma on rento fine diningista huolimatta. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Mustassa lampaassa käyminen oli oikea elämys. loistavaa asiakaspalvelua ja mahtavaa ruokaa.tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Miljöö mitä parhain. Meitä palvellut tarjoilija ystävällinen ja ammattitaitoinen - erityinen plussa annoksen komponenttien tarkasta esittelystä. Ravintolalle kiitos pienten lähituottajien suosimisesta. Tilaamani kuha oli erinomaista, lisukkeena oli kauteen sopivia vihanneksia. Annoskoko oli juuri sopiva. Parasta oli kuitenkin erittäin taitavasti koottu raparperijälkiruoka sekä maukkaat keittiön tervehdykset. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: 0

The Best in Finland

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 24.01.2014
Arvosana: 0

Tämä kommentti Lampaan terassista, joka pettymys. Tympeännäköinen tarjoilija, väljähtänyt tunnelma. Mikä funktio tällaisella on? Ollakseen shamppanja-baari, ei paperipöytäliinat ja lapsellinen somistus oikein olleet linjassa. Mutta pahinta tuo tyylikkään palvelun puute. Tuli mieleen, että kokemattomin kesätyttö oli laitettu väkisin seisomaan ja puhelimeen juoruilemaan katolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2013
Arvosana: 0

Maailmalla syöneenä ja Helsingissä asuvana voin tituulerata Mustan Lampaan parhaaksi ravintolaksi toistaiseksi. Koko paketti on kasassa, miljöö fantastinen, henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, alkuruoka taivaallista, hummeri-fenkolikeittoa, pääruoka karitsaa mureaa ja jälkiruoka nam. Viinit valittu hyvin kyytipojiksi. Korruptio-illallinen kelpasi niin hyvin että meinasin myöhästyä paluulennolta Helsinkiin :).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Ainoa maailmanluokan ravintola Kuopiossa. Tuonne kun joskus työseurueen mukana sattuu pääsemään niin on kuin taivaaseen pääsisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.05.2013
Arvosana: 0

Odotukset korkeella! Ruokien maut jopa ylittivät odotukset. kaverilla hieman tavallisempi salaatti, mulla punajuurta ja sinihomejuustoa. NAM! Varsinkin ne macaronit. Poron kolmatta versioo, jota ei tarjoilijan mukaan ollut olemassakaan, en oikein ymmärtänyt. Tosi pehmeä ja lössö, sisäelinmäinen. Jälkkärit taivaalliset, mutta vasta tarjoilijan suosittelemat viinit päikseen vaihtamalla tuli täydellistä.
P.S. tarjoilijoille vinkkinä. Eteisessä ruokalistoja tihrusteleville kulinaristeille olisi kannattanut tarjoilla apperitiivit!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 08.03.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Satamakatu 4, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 5810 458
http://www.mustalammas.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita