Tellukainen

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Ravintola: Il Gabbiano italialainen

Asiakaspalvelukokemus oli top 3 eli yksi heikoimmista ikinä. Ravintolaan tullessa kukaan tarjoilijoista ei tervehtinyt ja 15min odotuksen jälkeen kävin pyytämässä tiskiltä ruokalistat. Tästä ei pahoiteltu. Ravintola ei ollut edes puolillaan. Ruoka tuli nopeasti ja ystäväni pasta oli kuulemma herkullista. Oma pitsani oli mitäänsanomaton,pohja liian pehmeä,tomaattikastike tylsä ja juusto mautonta. Talon valkoviini oli todella hyvää ja asianmukaisesti jäähdytetty. Ruokailtumme jouduimme odottamaan yli puoli tuntia, että lautaset haettiin pois ja kukaan tarjoilijoista ei tullut oma-aloitteisesti kysymään haluammeko jälkiruokalistaa tai lisää juomaa. Vaikka puolen tunnin aikana koetimme ystäväni kanssa luoda katsekontaktia ja näyttää käsillä,että haluaisimme jälkiruokamenun ja lisää palvelua,meitä ei mitenkään huomioitu. Muutaman kerran jopa suoran katsekontaktin aikana tarjoilijat käänsivät katseensa poispäin ja menivät tolpan taakse piiloon tai keittiöön. Lopulta heilutin molempia käsiäni sos-merkillä,jolloin naistajoilija tuli ylimielisesti pöytäämme. Kerroin hänelle kohteliaasti odottelustamme ja hän ei reagoinut siihen mitenkään. Asiakaspalvelu oli alentuvaa ja ylimielistä. Toivottavasti käytöstavat parantuvat,jotta asiakkaita riittäisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Michel moderni valoisa ravintola

Olen kaksi kertaa käynyt Königissä ja ensimmäisellä kerralla hääillallisella ulkomaisten vieraiden kanssa. Menu jonka valitsimme, ei ollutkaan enää saatavilla mutta saimme vaihtoehtoisen menun josta ei valittamista. Alkuruoka, pääruoka, jälkkäri ja viinit olivat kaikki maittavia tuoreista raaka-aineista. Toisella kerralla söin cesar-salaatin joka oli maittava ja sopivan kokoinen, talon viinikin maistui. Palvelu molemmilla kerroilla oli harrastelijamaista, tuli mieleen ovatko tarjoilijat tekemässä TET-harjoittelua paikassa vai mitä?! Muuten kivat kokemukset. Miljöö on kuin 1800-luvun bordellista joka on ihan kiva vaihtoehto kliiniseen skandinaaviseen tyyliin tottuneille suomalaisille ;).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: -2

Ravintola: Villa Thai thaimaalaista

Yksi Helsingin parhaista thai-paikoista. Ruoka autenttista, tunnelmallinen sisustus, hinta hieman korkeampi kuin muissa thai-paikoissa, mutta hyvästä kannattaa maksaa.

Poikkeaa kuin yö ja päivä "normi" thai ravintoloista jotka näyttävät lähinnä keskikalja-juottoloilta ja ovat usein nuhjuisia.

Suosittelen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: -2

Ravintola: Helkan Keittiö & Baari Suomalaista

Kävimme ystävättäreni kanssa aikaisella illallisella, olimme melkein ainoita ravintolassa. Meidät otti ystävällisesti vastaan aika kokematon tarjoilija joka oli selkeästi hieman hermostunut, aika hellyyttävää. Palvelu oli hieman kömpelöä mutta kokemuksen kautta mestariksi.

Miljöö on valoisa ja avara mutta ottaisin muovikoivut pois, ovat hieman liian yliampuvan mauttomia.

Otimme pelkät pääruoat, lady steakin ja riistalihapullat. Molemmat annokset olivat maittavia ja tuoreista raaka-aineista. Annokset olivat sopivan kokoisia. Leyda maistuu aina ruoan kera, ei valittamista. Viini oli sopivan lämpöistä.

Rosmariinikastike oli pienoinen pettymys, olisikohan suurusteesta valmistettu. Ystävättäreni uunijäätelö oli omaan makuuni liian makea mutta hänelle maistui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Bravuria italialaista

Tilasimme kaksi Cesar-salaattia ja olimme tyrmistyneitä kun kävimme ne tiskiltä hakemassa. Annokset tulivat nopeasti, mistä plussaa. Annokset olivat alkuruokasalaatin kokoa ja jäimme erittäin nälkäisiksi, piti hakea vielä kaupasta välipalaa että jaksoi jatkaa ostoskierrosta.. Maku oli kohdallaan Cesarin kastikkeessa ja salaatti oli rapsakkaa mutta salaatin koko....Otin lasillisen Pinot Grigiota ja viini oli väljähtänyttä ja saippuamaista, en suosittele.

Itsepalvelusysteemi on aivan naurettava. Kun olen ulkona syömässä niin odotan että minua palvellaan eikä niin päin että palvelen itse itseäni ja maksan vielä siitä lystistä.

Mieleeni tuli lähinnä työpaikkaruokala ja negatiivisessä mielessä koska nälkä ei lähtenyt toisin kuin työpaikan ruokalassa.

Naisten vessan peili oli aika mielenkiintoinen kun olivat täyttäneet peilin italialaisilla "iskulauseilla" melkein kokonaan niin piti sihdata että itsensä edes näki koko peilistä. Liikaa yrittäminen on liikaa yrittämistä. Plain and simple is much better :)

Tämä oli meidän ensimmäinen ja viimeinen kertamme kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 4

Ravintola: New Bamboo Center kiinalais-malesialainen

Ihan lapsiystävällinen paikka, interiööri ruokalamainen mutta sopii paikan imagoon :). Tarjoilijaruova ystävällinen hösöttäjä. Tulee heti rento fiilis kun ovesta astuu sisään. Sitruunakana erinomaista. Joskus annokset vähän mauttomia, mutta riippuu varmaan siitä mitä listalta tilaa. Tulisuus on oikeasti tulista. Huomio, paikassa ei saa alkoholijuomia mikä ei välttämättä ole huono asia kenenkään kannalta :). Suosittelut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Musta Lammas ravintola

Maailmalla syöneenä ja Helsingissä asuvana voin tituulerata Mustan Lampaan parhaaksi ravintolaksi toistaiseksi. Koko paketti on kasassa, miljöö fantastinen, henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, alkuruoka taivaallista, hummeri-fenkolikeittoa, pääruoka karitsaa mureaa ja jälkiruoka nam. Viinit valittu hyvin kyytipojiksi. Korruptio-illallinen kelpasi niin hyvin että meinasin myöhästyä paluulennolta Helsinkiin :).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Manohra thaimaalaista

Paikkana on kuin keskiverto kaljakuppila, nuhjuinen ja mauton sisustus. Panang kana on hyvää ja riisi on aina asiaankuuluvaa. Yksi toinenkin annos on erittäin hyvää mutta nimeä en saa päähän. Annokset ovat muutaman euron liian kalliita kokonaisuuden kannalta (paikan sisustus ja tunnelma). Lapset ovat myös tykänneet paikasta koska on rento ja välitön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kuurna suomalaista

Kuurna on sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ihanan lämmin ja eurooppalainen. Sisustuksessa on tavaraa kerätty vähän joka joka paikasta, nuhjuinen sisustus rentouttaa tunnelmaa. Kävimme lauantai-iltana ja paikka oli pakattu. Pöydät ovat hieman liian lähekkäin toisiaan ja ovat huteria.
Palvelu oli rivakkaa ja asiantuntevaa. Pääruoka oli maittavaa mutta ei mitenkään tajuntaa räjäyttävää ja annokset pieniä, kaipasin jotain twistiä mitä annoksessa ei ollut. Viini oli hyvää Rieslingiä mutta hirman ylihinnoiteltua. Paikka on kuitenkin kotoinen ja intiimi ja ruoka tuoreista raaka-aineista joten suositteluni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Primula

Kävin ensimmäistä kertaa Primulassa omistajanvaihdoksen jälkeen. Ravintola oli aivan tyhjä, meidän 4 hengen pöytäseurueen lisäksi siellä oli kaksi pöytää. Tilasimme kaksi pizzaa, salaatin ja kana-vuohenjuusto annoksen.
Tarjoilija oli vaalea, noin 45-vuotias nainen jonka käytös oli hieman tympeää alusta alkaen.
Vaikka asiakkaita oli minimaalisesti, odotimme annoksia noin 40 minuuttia...Pizzani oli kaukana laatupizzasta, pehmeä ja mauton pohja, täytteet suoraan purkeista ja tomaattikastike mitäänsanomatonta. Valkoviinissä oli vielä sipulin tuoksu? Kana oli kuulema hyvää ja salaatti maukasta. Kuitenkin salaatin oliivit olivat mauttomia, värjättyjä "mustia"oliiveita ilman siemeniä josta iso miinus. Ennen omistajanvaihdosta annokset ovat olleet aina maittavia ja palvelu ystävällistä ja ripeää. Primula on nyt mennyt ikävä kyllä ojasta allikkoon :(.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit