Küche geöffnet

Musta Lammas

Note 4.7 / 5

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pikästä aikaa Mustassa lampaassa oli edelleen käymisen arvoinen. Erityisesti tasting menuun viinit ja niistä kertominen olivat täydellisiä. Ruoka oli hyvää, pitkään haudutettu vasikka hieman kuivaa ja parsapiirakka jälkiruokana hieman vierasta makumaailmaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Useampi kerta tullut käytyä ja kertaakaan ei ole tarvinnut poistua pettyneenä. Tarjoilijoilla on aikaa kertoa viineistä ja tunnelma on rento fine diningista huolimatta. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 0

Mustassa lampaassa käyminen oli oikea elämys. loistavaa asiakaspalvelua ja mahtavaa ruokaa.tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 09.10.2015
Note 0

Miljöö mitä parhain. Meitä palvellut tarjoilija ystävällinen ja ammattitaitoinen - erityinen plussa annoksen komponenttien tarkasta esittelystä. Ravintolalle kiitos pienten lähituottajien suosimisesta. Tilaamani kuha oli erinomaista, lisukkeena oli kauteen sopivia vihanneksia. Annoskoko oli juuri sopiva. Parasta oli kuitenkin erittäin taitavasti koottu raparperijälkiruoka sekä maukkaat keittiön tervehdykset. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 04.02.2014
Note 0

The Best in Finland

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 24.01.2014
Note 0

Tämä kommentti Lampaan terassista, joka pettymys. Tympeännäköinen tarjoilija, väljähtänyt tunnelma. Mikä funktio tällaisella on? Ollakseen shamppanja-baari, ei paperipöytäliinat ja lapsellinen somistus oikein olleet linjassa. Mutta pahinta tuo tyylikkään palvelun puute. Tuli mieleen, että kokemattomin kesätyttö oli laitettu väkisin seisomaan ja puhelimeen juoruilemaan katolle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2013
Note 0

Maailmalla syöneenä ja Helsingissä asuvana voin tituulerata Mustan Lampaan parhaaksi ravintolaksi toistaiseksi. Koko paketti on kasassa, miljöö fantastinen, henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa, alkuruoka taivaallista, hummeri-fenkolikeittoa, pääruoka karitsaa mureaa ja jälkiruoka nam. Viinit valittu hyvin kyytipojiksi. Korruptio-illallinen kelpasi niin hyvin että meinasin myöhästyä paluulennolta Helsinkiin :).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.07.2013
Note 0

Ainoa maailmanluokan ravintola Kuopiossa. Tuonne kun joskus työseurueen mukana sattuu pääsemään niin on kuin taivaaseen pääsisi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.05.2013
Note 0

Odotukset korkeella! Ruokien maut jopa ylittivät odotukset. kaverilla hieman tavallisempi salaatti, mulla punajuurta ja sinihomejuustoa. NAM! Varsinkin ne macaronit. Poron kolmatta versioo, jota ei tarjoilijan mukaan ollut olemassakaan, en oikein ymmärtänyt. Tosi pehmeä ja lössö, sisäelinmäinen. Jälkkärit taivaalliset, mutta vasta tarjoilijan suosittelemat viinit päikseen vaihtamalla tuli täydellistä.
P.S. tarjoilijoille vinkkinä. Eteisessä ruokalistoja tihrusteleville kulinaristeille olisi kannattanut tarjoilla apperitiivit!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 08.03.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Satamakatu 4, 70100 Kuopio - Route
(017) 5810 458
http://www.mustalammas.net

Options