Küche geöffnet

Ravintola Pihlajasaari

Note 4.2 / 5

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kävimme kaverin kanssa syömässä haukipihvit muusilla, lisänä oli reilusti salaattia, jossa tavanomaisten salaattiainesten lisäksi mm. melonia - todella hyvä yhdistelmä. Ruoka oli erittäin hyvin maustettua, annos oli reilu ja pidimme molemmat kovasti ruoasta. Koska olimme arkipäivänä, ei tarvinnut jonottaa. Palvelu oli ystävällistä. Pihlajasaareen tulee varmasti tultua myöhemminkin - ainakin syömään! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0

Kalaruoat osataan, esimerkiksi päivän haukipihvit mureita. Erikoislaatuinen paikka, jossa on saaristo-Helsingin patinaa ja mukava ilmapiiri. Terassi hauskasti kallion päällä, meri näkyy ja saaristolinnut lentävät.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0

Kesän ensi käynti Pihlajasaaressa 11. 6.14 osui nappiin.. Ravintola ei tuottanut pettymystä. Tälläkään kertaa.
Savulohi oli tuoretta ja maukasta. Uudet perunat juuri oikein keitetty. Annosta koristivat jäävuorisalaatti, vesimelooniviipale ja perunoille tartar-kastike. Kun syömään pääsi vielä stadin parhaalla meriterassilla,
ruokahetkeä ei voi helposti unohtaa. Terveisiä palvelualttiille tarjoilijalle. Sinussa oli makua kuin kesän ensi mansikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 12.06.2014
Note 0

Aurinkoa, meri ja kauniita maisemia. Mitä sitä muuta tarvitsee? No ruokaa ainakin välillä. Kävin syömässä fetasalaatin. Huh, jonot oli valtavat ja tilauksen jälkeen ruokaa sai odotella aika kauan. Koska hinta-laatu –suhde oli kuitenkin hyvä, ei odottelu liikaa haitannut. Salaattini oli tuore, rapsakas ja raikas. Just perfect hellepäivän ruokailuun. Puitteet on kivat ja palvelu toimi niin hyvin kuin se tuossa ruuhkassa pystyi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.08.2013
Note 0

Lounaskahvilan taso sekä hinnassa että maussa, syötiin sekä lohikeitto että lohikiusaus. Kuitenkin ympäristöön nähden (mikä on loistava) hinnat ovat vähintäänkin kohtuulliset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 28.07.2013
Note 0

Kesän kolmas Pihlis-käynti ti 16. 7.13 osui nappiin kovasta kesätuulesta huolimatta. Pihlajasaaren ravintola pisti parastaan.
Söimme avovaimon kanssa häränpihvit ranskalaisilla.

Lautanen on rakennettu tyylillä. Mukana oli
lisäkkeinä tuore salaatti, vesimelooniviipale ja
lohko verigreippiä. Tosi maukas annos. Ja mistä ravintola löytääkään aina niin nätit tiistaina hymytytöt ruuan kantajiksi? Terveisiä myös kokille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 17.07.2013
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.11.2012
Note 0

Teeskentelemätön ja aito kahvila/ravintola kauniissa miljöössä. Satavuotiaan kartanon seinillä on fantastisia valokuvia Pihlajasaaren auringonottajista 1930-luvulla. Paikan päällä savustettu lohi oli rehtiä ja maistuvaa. Paikalta voisi tietysti odottaa paljon enemmänkin, mutta jotenkin melkein saaristolainen ja retrohenkinen aitous puhuttelee, varsinkin näin lähellä ydinkeskustaa. Yhtään hienostelevampi meininki rikkoisi paikan rennon hengen. Täällä voi istahtaa ja olla oma itsensä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 30.06.2012
Note 0

Olen käynyt täällä ainoastaan kahvilla, mutta kokemus oli hyvä. Iso kahvi oli todellakin kohtuuhintainen nykyhintatasoon verrattuna, ja omatekoiset munkit maittavia. Arki-iltana ei myöskään ollut kauheaa yleisöryntäystä, joten tunnelma oli seesteisen rauhallinen, ja palvelu erittäin ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 15.06.2012
Note 0

Kävimme porukalla syömässä, istuimme ulkona terassilla auringossa. Meidän lisäksemme oli vain yksi muu seurue, joten miljöö oli todella hyvä. 3/4 tilasi: pariloitu lohi kastikkeella, perunoita ja salaattia. En ole ikinä syönyt parempaa lohta, vaikka aika paljon olen tilannut ravintoloissa lohiannoksen. Annos oli todella täyttävä. Kokonaisuudessaan kokemus oli todella kiva, mutta eipä meillä ollutkaan kovin suuria odotuksia. Sillä mielellä pitäisikin mennä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.05.2012
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Pihlajasaari, 00150 Helsinki - Route
0207879734
http://www.pihlajasaari.net/

Options