Küche geöffnet

Parmesan Arabia Pizza & Salad

Note 3.7 / 5

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olen käynyt useasti lounaalla Parmesanissa ja palvelu on aina ollut tosi hyvää, salaattiannokset ovat tosi reilunkokoisia ja tuoreita. Pizzat ovat parhaimpia, mitä olen syönyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.05.2016
Note 0

Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta. Paikka on tosi siisti ja palvelu ystävällistä, mutta pizzat eivät ole ihan parhaan makuisia. Johtuuko sitten kastikkeesta, juustosta vai mistä, en osaa sanoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.12.2015
Note 0

Ikävä kyllä pitsapohja ja tomaattikastike ova tylsän ja mauttoman makuisia. Pohja mukavan rapea, mutta suola puuttuu täysin ja näin muut täytteetkään eivät pääse esille.Paikka on perusviihtyisä pitseria, mutta voisi olla tunnelmallisempi ja teema selkeämpi. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Silti käyn tässä paikassa vain kun en keksi muutakaan... Töölön Linkopitseriaa kova ikävä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 13.10.2015
Note 0

Hyvät pizzat. Käntyt ovat parempia kuin keskimäärin pizzakebabpaikoissa. Täytteinä muutakin kuin tukun halvinta säilykeroskaa (mm. tuoreet herkkusienet, kylmäsavulohi), ja juustoa on pizzoissa järkevä määrä, joten ne eivät ui rasvassa. Ihan kaikki pizzat eivät ole onnistuneita, mauttomuus on vaarana. Tarjolla myös salaattibaari ja falafelejä, niitä ei ole tullut kokeiltua. Paikka on siisti, ja palvelu on ollut aina ystävällistä. Halutessa odottaessa saa kahvia tai teetä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.08.2015
Note 0

Söin oikein maukkaan pizzan kyseisessä paikassa. Pohja oli kaukana niistä tavallisista kebab-paikkojen lätyistä ja tomaattikastike mukavan raikas. Täytteet freesejä. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 20.02.2015
Note 0

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 06.01.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Arabiankatu 6 C, 00560 Helsinki - Route
050 4112141
http://www.parmesanarabia.fi/

Options