Closed now

Ravintola Ratakivi

Note 3.4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (41)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ihan peruspaikka, ei hyvä muttei huonokaan. Tarjolla on paljon erilaista ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.07.2015
Note 0

Hiukan hämmentävä mättöbuffa. Työnantajan parin euron tuen jälkeen hinta-laatusuhde on todella hyvä. Kuten aiempi arvostelija mainitsikin, niin salaattibuffa on periaatteessa hyvin monipuolinen, mutta siellä tuntuisi olevan aina samat setit, jotka painottuvat säilykkeisiin. Pääruokien osalta paikka ei oikein tiedä mitä se olisi, tarjolla on aina kebablihaa (buffapaikaksi todella hyvää!), pizzaa (parempaa kuin muiden lähialueen paikkojen, silti aika yhdentekevää) ja muutamaa muuta lämmintä ruokaa. Usein joku aasialainen vaihtoehto suomalaisten perussafkojen lisäksi. Jälkkäri monesti heikko esitys, esim. kiisseli ihan järkyttävää liisteriä. Sisustus jatkaa hämmentävää linjaa, jotain kiinalaista meininkiä vaikkei paikka kuitenkaan kiinalaista ruokaa tarjoa (satunnaista lämmintä ruokaa lukuun ottamatta). Lautaset turhan pieniä, jos haluaa jonottaa vain kerran niin ikävää ahtaa kaikki yhteen kasaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.07.2015
Note 1

Hintaan 9,5 € todella monipuolinen noutopöytä teemalla sekalainen raskas mättö ja monipuolinen salaattipöytä. Pannupizzat, kebab kuuluu kai päivittäiseen tarjontaan. Tämän lisäksi tarjolla oli ihan yllättävän hyvää kiinalaista possusettiä, jauhelihapihvejä kermakastikkeessa, friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeella ja hernekeittoa. Salaatteja oli tarjolla varmaankin kymmeniä. Tyylillisesti siis varma ähky.

Miinusta tosin siitä, että tulin puoli tuntia ennen lounasajan päättymistä, jolloin osa tarjoiluista rupesi jo olemaan loppu, eikä mitään enää täydennetty. Jäin siis ilman jälkiruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.02.2015
Note 1

Periaatteessa erittäin monipuolinen ja hyvä salaattivalikoima, välillä hieman liikaa etikalla ym. marinoituja vaihtoehtoja.

Pääruoista löytyy aina jokaiselle jotain, yleensä vähän liikaakin, ähky on monesti seurauksena.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Tämäkin kuuluu Pasilan kiireisiin lounaspaikkoihin, usein vaikuttaa olevan täynnä, mutta kierto toimii eikä paikkaa joudu odottamaan. Asiallinen buffa, mutta vaihtumaton salaattivalikoima ja lisukkeet ,pakollisine kepsuineen, rupeavat nopeasti tökkimään. Joskus tarjolla on ollut poikkeuksellisen (buffaksi) hyviä Wienin leikkeitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.07.2014
Note 0

Hyvä ja monipuolinen buffet-paikka. Salaatteja ja erilaisia ruokavaihtoehtoja on todella suuri valikoima. Lounasbuffetin hinta 8,90 on edullinen näin monipuolisesta buffetista. Joka kerta on buffetista löytynyt mieluista syötävää, joinain päivinä on ollut niin paljon kaikkea hyvää buffetissa että on tullut valinnan vaikeus ja ähky. Monipuolisin buffet-paikka jossa olen Helsingissä käynyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.06.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.03.2014
Note 0

Bulkkilounasta noutopöydät notkollaan.

Salaattipöytä voi ensikertalaisesta näyttää vaikuttavalta. Määrä ei kuitenkaan laatua korvaa, kaipaisi enemmän tuoreita ja rapeita kasviksia ja salaatteja, nyt oli esim. kurkkuviipaleet todella paitsiossa pieneen kippoon ahdettuna. Erilaisilla mönjillä kostutettuja raastetyyppisiä juttuja sen sijaan on useita erilaisia, kaikille yhteistä että makuja niistä ei juuri saa irti. Ainakaan raikkaita. Marinoidut sienet vetisiä, ei hyvä. Vähemmän olisi enemmän.

Pääruokana kanan sisäfilettä. Eli sitkeäksi paistettua broiskua. Pizzoja oli useampaa sorttia. Pullamainen puolivalmistepohja maistui yllättävän ok:lle. Täytteissä sen sijaan tuli tämä hauska ilmiö taas vastaan eli melkein sama mitä pizzoista maistoi, olivat ne kaikki mitään sanomattoman mauttomia. Kebab oli yllättävän hyvää kun ottaa huomioon että kyseessä oli noutopöytä-kebab. Tai sitten se oli ainoa jossa oli kunnolla makua.

MItä juomiin tulee niin kotikalja on syytä jättää väliin.

Yllättävän täynnä tämä paikka silti on päivästä toiseen, kertonee tosin jotain Itä-Pasilan lounastarjonnastakin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.02.2014
Note 1

Överit. Lounaan salaattilinjasto vetää sanattomaksi. Oli ihan pakko laskea, kun kuppia ja kippoa oli jokaista kokoa ja näköä: yli 20 vaihtoehtoa! Tarjolla monen sortin salaattia, nachoja, eilistä pizzaa kylmänä, purkkikamaa, mutta myös tuoretta.

Toinen hämmennys iskee pääruokaa noutaessa: Suomi kohtaa Kiinan, joka kohtaa lähi-idän eli sovussa rinnakkain perinteinen hernekeitto tahi jauhelihasoosi, kevätkääryleet sekä kebabliha. Tämmöistä en olekaan ennen nähnyt, mutta ruokailen tyytyväisenä.

Pinkki mehu ja paikan miljöö eivät sytytä, mutta oudon hauska kokemus tämä oli.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.09.2013
Note 0

Lounasvalikoima on ihan mieletön. Jokaiselle varmasti jotakin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Ratapihantie 11, 00520 Helsinki - Route
(09) 876 4089
http://www.lounaspaikat.com

Options