Suljettu nyt

Mala

A la carte, buffet
Arvosana 4.7 / 5

Buffet ma - pe klo 10.30 - 14.30. A la carte iltaisin ke - la klo 14.30 - 20.00. Buffet pöydässä erittäin monipuolinen sushi valikoima sekä kiinalaiset lömpimät ateriat. Ja tietysti iso salaattipöytä, kahvi ja tee. A la cartessa perinteisiä kiinalaisia aterioita sekä aterioita myös suomalaiseen makuun. Katso tarjontamme www.mala.fi.
Voit tilata ruokaa myös kotiisi sovelluksilla Wolt ja Foodora.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aina tuoreet sushit, maukkaat lämpimät ruoat, hyviä kasvisvaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2017
Arvosana: 0

Kelvollinen Sushibuffa ja kiinalaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.06.2017
Arvosana: 0

Lounas maksoi 10,50e. Tarjolla oli ok-tasoinen salaattipöytä, kiinalainen buffet ja sushibuffet.

Kiinalaisessa buffetissa oli tarjolla eineslihapullia ruskeassa soosissa, jonkinlaista kanakastiketta, broilerin koipireiden kappaleita ruskeassa soosissa ja leivitettyjä ja friteerattuja pangasiuksen paloja. Näistä kokeilemani friteeratut kalanpalat olivat läpikotaisin öljyisiä ja mauttomia.

Sushipuolella oli lajitelma erilaisia rullia, lohinigirejä, sekä muutamia erilaisia yllärisusheja, kuten tonnikala- tai -rapumössöllä täytettyjä. Myös sekalaisia friteerattuja tai paistettuja (?) susheja oli tarjolla. Täytteitä oli erittäin niukanlaisesti, ja palojen tuoreus näytti vaihtelevan aika paljon. Sanotaan että sushien ulkonäkö ei herättänyt ruokahalua. Kaikissa paloissa oli liikaa riisiä suhteessa muihin täytteisiin, erityisesti lohinigiri ansaitsee kunniamaininnan parin millin paksuisesta ja postimerkin kokoisesta lohisiivusta. Maun puolesta sushit olivat parhaimmillaankin ok.

Kaalisalaatti oli hyvää.

Hinta/laatu suhteeltaan surkea paikka. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1050€ Lisätty: 14.12.2016
Arvosana: 0

Ei tuota sushia voi laadukkaaksi sanoa. Lohta on vain nimellisen ohut siivu riisin päällä ja sekin mautonta. Munakas on kuivaa, pöydässä on jotain friteerattuja rullia, monet rullista hajoaa nostettaessa, jne. Sitten on jotain lämpimiä ruokia, joiden maustamisesta en menisi takuuseen. Kyllä täällä syö, mutta tähän hintaan on Pasilassa parempaakin tarjolla, jos ei välttämättä sushia halua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Paikan vetonaula on sushibuffet, joka saa pöydät täyttymään ja väen tungeksimaan. Joillekin siis maistuu, allekirjoitaneelle vaan ei.

Tarjolla on omituinen suomi- tai thaiversio: Riisiä kaikenmaailman pöperrysten kanssa, höysteitä käytetty äärettömän säästeliäästi ja palat leikattu niin maan pieniksi, että hädin tuskin sushiksi tunnistaa - rullat tarjotaan viiden millin siivuina.

Jos mielesi tekee sushilounasta, älä anna paikan kansansuosion hämätä, vaan etsiydy johonkin oikeaan alan mestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.05.2016
Arvosana: 0

Taso vaan laskee.

Alkuaikoina saattoi vielä sushia käydä täällä syömässä, mutta enää ei maistu. Jostain syystä paikka lounasaikaan täyteen ammuttu, ilmeisesti määrä menee laadun edelle.

Friteeratut sushit ovat ilmestyneet viimeisen vuoden aikana kuvaan. Edelliseltä päivältä tähteeksi jääneitä? Ei houkuttele.

Lohta nigireissä enintään nimellisesti, eikä sekään mitä on käytetty, ole missään mielessä parhaasta päästä.

Kiinalaisten ruokien taso noutopöydässä vaihtelee myös rajusti. Välillä outoja mausteyhdistelmiä, ikään kuin tehty vähän sinne päin ja lopputulos on mitä on.

Mieluummin syön nykyään vaikka eväitä kuin käyn täällä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.09.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 3

Pettymys. Lounasajan sushibuffan tarjoamukset eivät olleet kovinkaan kummoisia. Kuten joku oli jo maininnutkin, lohinigireissä surkean vähän lohta. En myöskään hirveämmin välittänyt pakaste/säilykevihanneksista makien täytteenä. Ylipäätään täytteissä tuntui olevan tavoitteena halpuus, mikä kai sinällään ihan ymmärrettävää hintaan nähden. Naurettavaa kutsua näitä kaupungin parhaiksi kuten aiemmassa arvostelussa. OK-tason lounasbuffa. Tarjolla olisi ollut myös muutamaa sorttia ilmeisesti kiinalaista safkaa, en kokeillut. Seurueen jäsenen mukaan se oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Lounaan hinta noussut noin eurolla viime vuodesta. Korotus ei näy mielestäni ruoan laadussa.

Monenlaisia susheja tarjolla, laadultaan ihan ok lounasmestaksi. Lohinigireissä lohta on kyllä niin olut siivu, että kalaa ei ole hyvä kuin mauksi. Hinnankorotus olisi voinut näkyä paksumpina kalasiivuina! NIgirien riisi on leikattu isosta köntistä paloiksi, jotka ovat välillä kovia. Joskus sushit ovat superkylmiä ja joskus nigirien riisin jäähdyttely on jäänyt puolitiehen. Kädenlämpöiset nigirit ovat, no, mielenkiintoinen kokemus...

Sushien kierto on nopea, joten ovat tuoreita. Kiinalaiset ruoat eivät ole häävejä, kinkkisushia tänne tullaan syömään! SIllöin tällöin tarjolla oleva friteerattu kana on tosin herkkua.


On tämä silti parasta, mitä Itä-Pasilasta lounasaikaan saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.02.2015
Arvosana: 2

Hyvä sushibuffet lounasaikaan. Huonona puolena voisi mainita, että klo 11-12 välillä ravintola on täynnä ja yleensä klo 12 jälkeen sushivalikoima on jo suppeampi. Muita ruokia sushin ohella en lähtisi kehumaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: -3

Pieni valikoima jos ei sushia harrasta joten jos ei halua sushia niin kannattaa suunnata muualle lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Opastinsilta 10, 00520 Helsinki - Reitti
045 - 8408836
http://www.mala.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita