Foodienuts
21 arvosteluaHyvä ravintolakokemus on kuin jouluaatto. Odotuksia ja arvailuja lahjoista on, mutta varmuutta ei ;) Ja ne parhaat lahjat avaavat yllätyksenä täysin uusia ovia makumaailmaan.
Ansiomitalit
Blogi
Arvostelut (20)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Tämäkin kuuluu Pasilan kiireisiin lounaspaikkoihin, usein vaikuttaa olevan täynnä, mutta kierto toimii eikä paikkaa joudu odottamaan. Asiallinen buffa, mutta vaihtumaton salaattivalikoima ja lisukkeet ,pakollisine kepsuineen, rupeavat nopeasti tökkimään. Joskus tarjolla on ollut poikkeuksellisen (buffaksi) hyviä Wienin leikkeitä.
Perus lounaspaikka, kohtuullisesti valikoimaa. Ravintolan linjan pitäisi olla toteutettu selkeämmin ilman kompromisseja. Nyt keittiöstä jää hieman kuva, että tehdään kaikille kaikkea intialaisesta-länkkäriin ja kaikkea siltä väliltä.
Ei voi suositella. Lähettyviltä löytyy huomattavasti parempia paikkoja.
Päräyttävän upea kokemus!
Sasu Laukkosen ruokafilosofia toimii hienosti, hänen käyttäessään luomua ja "ali arvostettuja" raaka-aineita yhteen. Kalat jotka pitkään on heitetty kissoille, saivat tässä keittiössä uudet intensiiviset maut, joita saimme nauttia kalalautaselta.
Kanaa ja endiiviä maistui suussa sulavalta. Toisena kalana saimme nauttia koljaa ja sieniä, maut näissä olivat erinomaiset. Koko Chef&Somelierin porukka oli mukavaa ja joustavaa oli hienoa nähdä heidän työskentelyään pienehkössä keittiötilassa.
Jo useampana vuosikymmenenä Lehtovaaran Coeur de Fillet Provençale on kuulunut lempiannoksiini. Se täytyy käydä syömässä vähintään kerran vuodessa, kuten jo isoisäni teki 50-luvulla. Hienoa, että tiettyihin perinneannoksiin voi yhä luottaa!
Alppiharjun pieni, mutta sitä parempi sushi paikka. Iso setti vain 12,50€, joten myös hintalaatusuhde on tässä paikassa kohdallaan. Kun vielä palvelukin on todella ystävällistä, ei paikkaa voi kun suositella. Ravintolassa on vain muutama istumapaikka, joten take away on suositeltavaa, muuten tulee varautua odottamaan.
Lyhyesti kuvattuna, perus kiinalainen, ystävällinen palvelu.
Midhillin hampurilaiset, hodarit ja ankanrasvassa paistetut ranet eivät täyttäneet odotuksia. Hampurilaiset jättivät ei mitään sanomattoman fiiliksen. Vaalea "pulla" jätti jopa ikävän kunnon hampparikuoriin. Ranskalaiset tarjoiltiin täysin lötköinä.
Erikoiset puitteet, eivät riittäneet pelastamaan latteaa lounasta. Alkupalana fetasalaatti, jota maustamassa palsternakkalastut. Pääruokana kananpojan rintaleike (valitettavasti aavistuksen ylikypsäksi paistettuna). Palvelu ystävällistä ja nopeaa.