Avautuu 18:00

Chef & Sommelier

luomu fine dining
Arvosana 4.2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (97)

Herkkumatka huvilakadulla. Tässä ihanan tunnelmallisessa ravintolassa päästiin maistelemaan uusia makuja. Kaikki 7 ruokaa olivat loistavia yhtä lukuunottamatta. Peura tartar ja puolukat eivät minulle oikein maistuneet. Parhaiten mieleen jäivät hauki ja kuningasrapu herkullisen kastikkeen kanssa, sekä palsternakka jälkiruoka, joka vei lopunkin kielestä mennessään. Ruuat olivat niin maukkaita, että viinejä ne eivät olisi kaivanneet eivätkä paketin viinit kovin hyvin niille sopineetkaan. Muuten viinit olivat kyllä mielenkiintoisia ja maittavia. Kyllä tänne voi uudelleen tulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 18.04.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaisia ruokalajeja yhdistettynä hyvin viineihin. Söimme 7 ruokalajia. Peruna/siitake-keitto erinomainen + Loiren Pinot Noir, villiporo mainio (sama viini). Kaskinaurisannos lähehestyi jo täydellisyyttä suodattamattoman Pino Gris viinin kanssa samoin porkkana-annos. Fasaaniannos oli hieno. Jälkiruokana oli vallan mainio eksoottinen Douglaskuusi"sorbetti" . Heinoa, että pojat jaksavat tarjota nautintoja kansalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Ihana palvelu, loistavaa innovatiivista kokkausta, maut harkittuja. Ja juuri se, että annoksista kerrotaan tuolla asiantuntemuksella ja innokkuudella, tekee paikasta sellaisen, että tekee mieli ehdottomasti tulla uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan hyvää, mutta ahtaat ravintolatilat ja henkilökunnan yli-innokkuus eivät innostaneet vaan ennemminkin ahdistivat. Pitäisi olla kulinarismin asiantuntija, että oikeasti jaksaisi kiinnostua kuvauksista ruokien valmistustavoista ja raaka-aineista ja siitä, miten ne on kasvatettu. Paikka on ilmeisesti juuri sellaisille tarkoitettukin. Ehkä vieraat ovat kokkeja tai muuten vain erikoisuuden tavoittelijoita. Osittain todella hyviä ruokia, mutta mieluummin söisin rauhassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: -1

Hienoja makuja ja keittiömestarin valtavaa intohimoa ruuanlaittoon ja uuden etsintään! Tähän ravintolaan kannattaa suunnitella makumatkaa sesongin mukaan tai poiketa joka sesonkina. Tarjoilu mitä parhainta ja viinivalinnat täysosumia. Ei sovi rajun mausteisen ruuan ystäville, vaan niille, jotka pystyvät paremmin maistamaan kotimaisten raaka-aineiden miedompia vivahteita ja yllättäviä yhdistelmiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 1

Was there in November 2014. Worst Michellin food in Helsinki ever. My friend and I took different food from the menu and neither was happy. Raw materials terribly applied. Friendly service and good service design as well. Hopefully it was only one-time miss for them, since the reputation is always really good.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: -1

Eating in a very small area (25 people max) The decoration is nice and cozy.
4 chefs presenting their specialties and ingredients origin. .Good food great bread and warm service. Wine selection complemented the food really well.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

Täydellistä palvelua ja erikoisia annoksia!

Chef & Sommelier on todellinen erikoisuus. Luomu ja lähiruokaan erikoistunut michelin-ravintola kasvattaa itse osan raaka-aineista. Keittiömestari Sasu Laukkonen on tunnettu villiyrttien käyttäjä ja käy itse poimimassa raaka-aineita milloin mistäkin. Tätä on vain pakko arvostaa.
Meidät otettiin ilolla vastaan ja saimme kulmapöydän muuten suht ahtaassa ja pienessä ravintolassa.
Nautimme 7-ruokalajin chef's menun viineineen. Keittiön tervehdyksineen annosten lukumäärä taisi nousta kymmeneen.
Seuralaiseni ylisti kaikkia ruokalajeja. Omasta mielestäni maut olivat joissain annoksissa liian mietoja. Ehkä odotin liian paljon, joten ymmärrän joidenkin kommentit ruoan mauttomuudesta.
Jokainen annos esiteltiin läpikotaisin ja pari kertaa Sasu itse innostui kertomaan tarinoita annosten takaa, se oli mielenkiintoista ja erilaista. Viinit oli valittu täydellisesti ja koko illan homma toimi aivan loistavasti. Parempaa palvelua en ole saanut missään.

Tämä oli täysin omalainen kokemus, jota voin suositella kaikille. Huomaa mitä voi saavuttaa kun omaa todellisen intohimon ruokaa ja raaka-aineita kohtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 110€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: 4

Suosittelen kaikille lämpimästä vierailua tässä ravintolassa. Jonot lauantaille olivat 2kk pituiset, joten päädyimme menemään paikalle arki-iltana. Silloinkin ravintola oli täynnä. Söimme 4 ruokalajin illallisen. Tai näin me tilasimme. Saimme kuitenkin alkuun keittiön tervehdyksen sekä jälkiruoan jälkeen pienen ylimääräisen jälkiruoan + leipäkorin. Paikasta sai fiiliksen, että kaikki on todella tarkkaan mietitty pieniä yksityiskohtia myöten. Leivät ja voikin oli itse tehty. Erittäin hyviä! Erityisesti pidimme siitä, että kokit tulivat henkilökohtaisesti kertomaan, miten annokset oli suunniteltu ja tehty. Jäi tunne, että he tekevät työtään intohimoisesti. Tunnelma oli todella lämmin ja ruoka erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 51€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Loistavaa! Viiden ruokalajin illallinen, sis. kylmä alkupala, lämmin väliruoka, pääruoka, juustot, jälkiruoka, kolme keittiön terveistä sekä erinomaisia leipiä.
Ruuat tulivat erittäin nopeasti, palvelu oli loistavaa ja maut kohdallaan. Jotkin annokset olivat erityisen hyviä, jotkin eivät sytyttäneet täysin. Erityismaininnat annoksille "Kurpitsaa ja tyrniä" sekä "Sitrusta ja lakritsia".
Tulemme uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (136)


Sijainti

Huvilakatu 28, 00150 Helsinki - Reitti
+358 400 959440
http://chefetsommelier.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita