Unbekannt

Ravintola Savu

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (47)

15. 8.2018. Savulohi oli lötköä, kantarellikastike limaista, ei siis valmistettu tuoreista kantarelleista vaan ilmeisesti pakasteesta. Perunat ns. kumiperunoita ihan ilman suolaa. Palvelu oli todella hidasta. Ravintola on täysin muuttanut tyyliään aikaisemmasta. Ikävää, että näin hyvä ravintola on pilattu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.08.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounaslistan alkupalana ollut vuohenjuustosalaatti oli runsas ja sisälsi mukavasti erilaisia makuja. Pääruoka kukko ei yllättänyt kumpaakaan suuntaan. Savua olisi ehkä saanut olla enemmän. Paikkahan on nyt kesällä hieno kuin mikä, tosin autopaikat kortilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 40€ Hinzugefügt: 09.07.2015
Note 0

Ok - vähän hidasta touhua, ruoka keskivertoa, ei kuitenkaan huonoa :) Suolapurkki hyvässä käytössä keittiössä. Henkilökunta mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.10.2014
Note 0

Kävimme perheen kanssa syömässä ala carte listalta pihvit ja uuniperunat. Pihviliha oli turhan rasvaista ja pienehköt uuniperunat haaleita. Alussa tarjoilua sai odottaa melko pitkään, mutta sen jälkeen ympärillä parveili useampikin tarjoilija ihan hyvällä asenteella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.07.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 27.06.2014
Note 0

Paikalla parhaaseen lounasaikaan, hieman kahdentoista jälkeen, sali vajaa puolillaan. Pyysimme päästä rannan viereiseen pöytään, koska siinä ei ollut varattu-kylttiä, saimme vastauksen tarjoilijalta, se on varattu, me tiedämme mitkä pöydät ovat... Alkuruoan saaminen pöytään kesti 40 min. Se tuotiin heti asiasta kysyttyäni, joten oletan sen jääneen jonnekin unohtuneena odottamaan. Kanttarellikeitto oli haalea, huoneenlämpöistä. Huomautin asiasta, jolloin keitot kannettiin keittiöön ja tuotiin parin minuutin päästä takaisin. Samanlämpöisinä. Asiaa pahoiteltiin. Pääruoka, savulohi, oli erinomaista, todella hyvää. Odotteluun tympääntyneenä rohkenin pyytää laskun etukäteen, pääruokaa odotellessa. Tarjoilija alkoi ihmettelemään asiaa, jolloin sanoin, että jos nyt vain saisin sen laskun, kiitos. Ihmeteltyäni alkuruoan viipymistä, vastaus oli "kun meillä on täällä hirveä härdeli" - ei kiinnosta, einkä nähnyt sellaista. Viimeinen detalji. Maksettaessa annoin korttini sanoen "pankkikortilla". Sain maksupäätteen johon aloin syöttämään pin-koodia. Ihmettelin miksi kone ei reagoi, kunnes tarjoilija huomautti viisaasti, että teidän pitää ensin valita maksutapa. Voi minua tyhmää asiakasta. Minulle ja ulkomaisille vieraille asia kävi selväksi. Oppi tästä: älä mene ravintolaan, jossa et ole aiemmin ollut, tarkistamatta sen arviointeja ja palautetta. * TÄYDENNYS seuraavana päivänä. Ravintoloitsija otti yhteyttä ja selvitti asiaa. Hyvin asiallisesti ja siistis hoidettu jälkihoito. Kiitän ja arvostan. Vakuutti, että tällainen oli täysin poikkeuksellista heidän ravintolassan. Haluan uskoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 11.06.2014
Note 0

Everything Smoked!
and delicious!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.04.2014
Note 0

Kiva kesäillan viettopaikka, jota tukee Tervasaaren muutenkin mukava miljöö. Grilli puolen ruoka ei jättänyt päräyttävää kokemusta. Ravintolan ulkoasu on poikkeava muusta alueen tarjonnasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.08.2013
Note 0

Pienellä välipalalla ja tervaisella jälkimaulla. Kävelyretken lomassa kävimme nauttimassa pienet salaattiannokset. Ne olivat hyvät ja palvelu oli hauskaa ja mieleenpainuvaa. Tänne täytyy tulla uudelleen hakemaan piristystä arkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.07.2013
Note 0

Fonduet syöty. Maut laimeat maustekurrkuja lukuunottamatta, jotka olivat harvinaisen maukkaat.. Lapsen uuniperuna oli mätä, katsoiko kukaan edes sisään halkaistaessa? Otimme juomaksi vettä kuplilla, jälkiruokaa sytötäessä tarjoilija kysymättä avasi uuden pullon josta kaatoi meille n. 2dl ja laskutti tuostakin pullosta yli 8€. Emme varmasti mene uudelleen :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 16.07.2013
Note -1

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (8)


Standort

Tervasaarenkannas 3, 00170 Helsinki - Route
09 7425 5574
http://www.ravintolasavu.fi

Options