Avautuu 16:00

Holiday

kortteliravintola, baari
Arvosana 3.9 / 5

Holiday on Richard McCormickin ja Ville Relanderin uusi kortteliravintola ja -baari Katajanokalla.

Äyriäisiä ja kalaa, modernia kasvisruokaa, freesejä drinkkejä, jäätelöä ja iso, aurinkoinen terassi.
Holidayn sijainti on täydellisesti ydinkeskustan tuntumassa, Helsingin suosituimpien turistikohteiden ympäröimänä, Kanavarannan vanhassa makasiinirakennuksessa. Rento ja tunnelmallinen kohtaamispaikka syömiseen, juomiseen ja viihtymiseen ystävien kanssa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (10)

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta suppea kasvis-/kalamenu voi olla aika rajoittava tekijä suuremmassa seurueessa. Näitä ruokia taas kuuluisi jakaa koko seurueen kesken. Tämä ei taas miellytä kaikkia. Omasta mielestäni ruoka on aika hyvällä tasolla, vaikka mausteita voisikin joidenkin annosten osalta käyttää reilummin. Täällä ei kyllä riitä pelkkä suomenkielen taito, sillä ainakin itselläni on ollut useampaan otteeseen pelkkää englantia vääntävä tarjoilija. Palvelu on erittäin rentoa ja nuorekasta, joka voi tökki hiukan varttuneempien herrojen ja rouvien keskuudessa. Raaka-aineisiin nähden hinnat ovat pilvissä, vaikka muuten hintataso asettuu siihen keskikastiin. Hiukan tulee sellainen olo, että täällä tehdään kaikki toisin kun halutaan olla niin cooleja. En usko, että tästä tulee mikään pitkäaikainen menestystarina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 12.05.2019
Arvosana: 0

I paid nearly 50 euros for 4 drinks and this is what happened afterwards: Whilst making the 2 gin&tonics I had ordered, the bartender spilled nearly all the gin of one of the drinks on the table because he was not even looking at the glasses while pouring the drink. When I pointed this out to him, quite politely I might add, he added some gin in the glass but also instantly became very aggressive. Then it turned out that he had actually served one of the drinks I had ordered (and paid for) to someone else AND had the nerve to actually blame me (the customer) for his mistake. At this point I told the young man that it is not really my problem if he serves the drinks to wrong people as he didn't even announce the names of the drinks/the order while serving. He then actually started to insult me by backchatting how I have "a negative attitude" etc. while he (the poor guy) must work on a saturday evening. The crown jewel here is that one of the owners of the place was actually standing just a couple of feet away while all this happened. I asked him to intervene but he just raised his hands in the air. I mean, I'm sorry but WHAT?

While it seems that customer service is not included in the price of a 12 euro drink (not to mention four 12 euro drinks) in this establishment, I do think that it is quite reasonable to expect to have the drink served in a glass - not poured on the table.

Also, it is a rather strange policy to blame customers for the sloppiness of the staff (eg. serving the orders to wrong people).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme syömässä joulukuun lopulla, joka oli minulle 2. kerta kyseisessä paikassa. Saimme tietää vasta käyntimme jälkeen, että ravintola on menossa useammaksi kuukaudeksi kiinni - tämä selitti aika monta asiaa.

Tunnelma paikassa on kiva ja ruokalistalla on varmasti jokaiselle jotakin. Edellisen visiittini perusteella tiesin, että ruoka on hyvää. Tällä kertaa tilauksen tehtyämme selvisi, että alkupaloista haluamiamme ostereita eikä burrataa ei ole. Myöskään mitään haluamaamme viiniä ei löytynyt, valkoviineistä oli mahdollista saada vain Sauvignon Blancia, Chardonnayta tai jotain kreikkalaista viiniä.

Bataattiranskalaiset ovat kuitenkin kaupungin parhaat. Myös rapu sekä avokadopasta toimivat kivasti.

Palvelu oli sekavaa, mutta tämä annettakoon anteeksi sulkemisen kynnyksellä. Tästä olisi kuitenkin voinut mainita puutosten yhteydessä. Kynttilänvalo ja hyvä ruoka pelastivat paljon.     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.12.2017
Arvosana: 0

Mahtava ruoka! Kunnon merenelävää, vahva suositus soft shell crab + grillattu mustekala. Ei ole halpa, mutta ainakin oman kokemuksen mukaan rahan arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.06.2017
Arvosana: 0

Holiday on ihanan rento ja viihtyisäksi sisustettu paikka, mutta melkoisen ylihinnoiteltu. Jotkin annokset ovat pieniä hintaansa nähden, ja listalta vaikea tulkita mitkä ruuat sopivat alkupaloiksi ja mitkä pääruuaksi, ilman että joutuu kysymään apua tarjoilijalta. Maistamani ruuat ovat tosin olleet hyviä, niissä ei ollut moittimista (poke bowl lohella + burrata-alkupala). Miinusta kovasta metelistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 06.11.2016
Arvosana: 0

Oli ihana aurinkoinen päivä, terassi täynnä ja niin myös sisäravintola. Menimme jonottamaan ruokaa. Hidas palvelu. parasta on asiakkaiden luoma rento, iloinen tunnelma. Ja sijanti kaupungin paras.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 21.10.2016
Arvosana: 0

Pehmeäkuoriset ravut 2kpl yht 26 € olivat ylihinnoiteltuja ja epämääräistä mössöä sisältä, toinen ravuista jäi kokonaan syömättä. Poke bowl, flamed salmon, oli jotenkin kuiva ja mitään sanomaton verrattuna esim the Cockin Tokyo bowliin joka oli lähes täydellinen. Tarjoilija ei tullut hakemaan ruokatilausta ennen kuin vasta pitkän odottelun ja viittoilun jälkeen; ja muutenkin palvelu oli mitäänsanomatonta, esimerkiksi vesikannua ei täytetty eikä muutakaan asiakkaan erityistä huomiontia esiintynyt vaikka asiakkaita oli vain muutamassa pöydässä ja tarjoilijoita useita. Iso pettymys, ehkä juuri korkeiden ennakko-odotusten vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Kala oli raakaa keskeltä. Liikaa melua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0

Hyvällä sijainnilla ja terassilla varustettu baari-ravintola. Kävimme kesäkuisena perjantai-iltana testaamassa Holidayn. Terassille ei voinut varata pöytää, joten söimme sisällä. Annokset sopivat hyvin jaettaviksi, joten valitsimme siikacevicheä, lohikulhon ja pehmeäkuorisia rapuja. Maut annoksissa olivat aasialaispainotteisia ja hyviä. Erityisesti siika ja lohiannos maistuivat, taskuravut sen sijaan olisivat kaivanneet seurakseen kunnollisempaa kastiketta. Ruoka siis aivan kelpoa, ja terassi on tosi viihtyisä. Myös sisätila on sisustettu höpsösti ja hauskasti. Akustisesti sisätila on vaikea, sillä täydessä ravintolassa meteli oli korviahuumaava, ja paikoin oli vaikea keskustella pöytäkumppanin ja tarjoilijan kanssa. Palvelu oli nopeaa mutta muuten aika mitäänsanomatonta, ehkä johtuen juuri kommunikoinnin vaikeudesta. Terassille suositus, ruokaa saa myös siellä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 05.07.2016
Arvosana: 0

Hieno lisä Skattan ja Krunikan ravintolatarjontaan. Sisustus, tunnelma ja meininki iskussa. Tulee hieno kesä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kanavaranta 7, 00160 Helsinki - Reitti
http://www.holiday-bar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita