Keittiö auki

Ravintola Salpimienta

pizzaa ja muuta
Arvosana 1.2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (46)

Yritin ohjata kaverit pois täältä, koska omistaja on aiemipien kokemusten perusteella melko omituinen persoona. Sinne kuitenkin mentiin.

Tilasin Spicy Vegen, tulisuutta odottaen. Ei ollut. Kyllähän sen nälkäänsä söi.

Palvelu sitten on ihan omaa laatuaan. Kaverini tiedusteli, voiko ravintolassa maksaa lounassetelillä. "Onko nyt muka lounasaika? Mene ostamaan sillä perunamuusia", toivotti omistaja. Toista kaveria taas ojennettiin maksupäätteen käytössä. "Älä ota sitä kuittia, se ei ole sinun tehtävä."

Tämän jälkeen paikalle saapui uusia asiakkaita, jotka kysyivät ystävällisesti, onko keittiö vielä auki. "Ei", vastaa omistaja. Seurue poistuu. Tämän jälkeen paikalle saapuu uusia asiakkaita, jotka tilaavat pitsat tiskiltä sen tarkemmin kysymättä, ja saavat tilauksensa vähän myöhemmin.

No. Jos vegaanipitsa maksaa 22 euroa niin siitä saaduilla katteilla lienee varaa ilkeillä asiakkaille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.02.2017
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizza oli todella pieni. Vegaanijuusto oli pahaa ja liimamaista. Omistaja / työntekijä oli omituinen. HIntaa en tiedä kun en itse maksanut, mutta taso oli niin surkea, että normaalitkin hinnat olisivat ylihinnoiteltuja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.06.2016
Arvosana: 1

Omistajan takia Aivan käsittämättömän kamala paikka, vaikka potentiaalia löytyisi. Ensimmäisen kerran täällä asioidessani mies suuttui, kun pyysin häntä leikkaamaan slicet valmiiksi pariin osaan. Hän sanoi "saat ihan itse leikata, et ole mikään lapsi". Seuraavalla kerralla mieheni meni hakemaan pizzaa take awayna, mutta mieheni teki kohtalokkaan virheen tilatessaan mukaan myös limua. Omistaja ilmoitti "ei ole, tämä ei ole mikään pizzeria". Lopulta mieheni joutui perumaan tilauksen sillä ravintoloitsija menetti täysin malttinsa. ongelmana oli ilmeisesti se ettei omistaja halunnut ravintolaansa kohdeltavan pizzaravintolana vaan enemmänkin drinkkipaikkana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 3

Ulkoa päin Salpimienta näyttää miellyttävältä bistrolta. Mutta heti, kun astuu sisään paikka iskee vasten kasvoja kuin räkälä. Tilasin iskenderin, jonka valmistamiseen paikan ainoalla työntekijällä ei näyttänyt olevan mitään kiirettä. Mies meni jutteleen toisessa pöydässä istuville asiakkailla kaikessa rauhassa, ja meni vasta sen jälkeen tekemään keittiöön. Annos osoittautui täysin mauttomaksi. Leipä oli leikelty vanhasta pizzapohjasta, kebabliha ei maistunut miltään ja kastikekin oli ala-arvoista. En muista koska viimeksi olisin syönyt jotain näin mautonta ja näin korkeaan hintaan. Välttäkää tätä paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 2

VÄLTTÄKÄÄ! !!
Eipä ole paljoa veemäisempää asiakaspalveluasennetta tullut vastaan. Harvoin toivon pahaa mutta tämä mesta sais mennä konkkaan ja nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 2

Älkää tilatko perhepitsaa. Päätimme syödä neljään pekkaan ison pitsan, mutta saimmekin vain lähes normaalikokoisen pitsan tuplahinnalla, sekä todella töykeää palvelua asiasta huomautettua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Salpimientassa palvelu on äärimmäisen töykeää, vaikka koko seurueemme saapui sisään hymyillen ja tervehti iloisesti.

Pienet ylipaistuneet pizzat, jotka lilluu rasvassa. Täytteitä vähänlaisesti. Maku ok, mutta rehellisesti sanottuna kaupan kahden euron pakastepizzat ovat paljon parempia.

Hanavedestä joutui pulittamaan ylimääräiset 50 senttiä. Kun ihmettelin asiaa, vastaukseksi sain lakonisen "pizza ja vesi ovat eri asia".

Suosittelen valitsemaan toisen ravintolan. Harmi sinänsä, paikassa olisi potentiaalia, jos ruoan ja palvelun tasoa saisi kohennettua. Sijainti on loistava ja sisustus ihan mukava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Äärimmäisen huono ruokailu paikka. Ostin mukaan otettavaksi Americano pizzan ja riisi kebabin, 19,40€. Kallein mättö mistä olen maksanut. Puolen tunnin odotus ei haitannut, oli känny viihteenä. Kun sain ruoan käteen, oli pakko tarkistaa pizza laatikkoon että oliko se pizza vai kännykkä kotelo kun oli perus kaupan euron valmis pizzan kokoinen laatikko ja olihan se 'pizza' myös niin pieni. Pahin asia oli kebab, ihmettelin omena hillon väristä kastiketta, pienen palan jälkeen suun ja ruokatorven valtasi uskomattoman voimakas ruoan tulisuus, maku oli jotain tuntemattoman mausteen yhdistelmää, varmaankin joitain aasialaista ihmetystä joka oli tämän vuosikymmenen pahinta settiä jota olen syönyt/maistanut. Olen asunut aasiassa 2 vuotta ja matkustanut yli 30 maassa, mutta tämä oli ehdottomasti hurjinta settiä mitä on tullut vastaan. Eipä tarvitse mennä kauas löytääkseen Fear Factor tasoista kauhu ruokaa. Menin heti maistattuani palauttamaan ruoka elämykseni ja selitättyäni asiani pyysin ystävällisesti rahaa takaisin, "se ei onnistu". Enkä saanut siis saanut rahojani takaisin. Kerroin että otan yhteyttä kulutus suojaan vaikka olen laiskahko ihminen. "Joo", kuului vastaus. Ei tässä muu auta kuin taistella vastaan. En ole ikinä palauttanut tai edes valittanut ruoasta mutta tällä kertaa on vain pakko kun palvelu/ ruoka on jotain raivostuttavan huonoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 5

Ravintolan omistajan asenne muuttunut sietämättömäksi. En astu enää 6 vuoden käymisen jälkeen jalallanikaan ravintolaan sisälle ja suosittelen kaikille samaa ratkaisua. PÖYRISTYTTÄVÄÄ käytöstä! Harmi sinänsä koska vegepizzat mainioita ja koirat tervetulleita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Jo ennestään nuiva asiakaspalvelu on muuttunut käsittämättömän töykeäksi, ja tästä syystä en aio paikassa enää asioida. Vaikuttaa siltä, että omistaja tai ainakin siellä aina töissä oleva henkilö ei halua asiakkaita ravintolaansa vaan viihtyy siellä mielummin yksinään. Ruoka sinänsä ok, joskin ylihinnoiteltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.04.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Fleminginkatu 7, 00530 Helsinki - Reitti
http://www.salpimienta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita