Schizotype

42 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (40)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Wrong Noodle Bar aasialais-europpalainen

Konsepti sinänsä kiva, mutta ruoan laatu heittelee henkilökunnan mukaan ja lopputulos on yleensä kuitenkin mautonta. Palvelussa näkyy sama ongelma, henkilökuntaa ei yksinkertaisesti kiinnosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Java kahvisalonki

Salaatti hieman keskitasoa parempi, sämpylöitä en suosittelisi kellekään. Kahvit tehdään (yleensä) taiten ja yläkerran baarista on hauska seurata mannerheimintien tapahtumia keskustelun lomassa. Erityisplussa yläkerran sisustuksesta, tunnelmasta ja rennosta henkilökunnasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Café Succès kahvisalonki

Isot, mehevät korvapuustit ja hauska katuterassi plussaa, siisteydestä miinusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Don Corleone italialaista

Myöhäinen lounas, joka petti pahemman kerran. Sisäänohjattaessa meidät opastettiin likaiseen pöytään, jossa oli vielä edellisen asiakkaan tiskit. Meille ilmoitettiin töykeään sävyyn, että tilaus tulee hoitaa tiskiltä, ja tilattuamme jouduimme odottamaan pöydän siivoamista vielä viitisen minuuttia. Tilaamamme viini oli todennäköisesti ollut auki ainakin viikon päivät. Ruoka saapui nopeasti, noin kymmenessä minuutissa tilauksesta. Valitettavasti pasta oli keitetty niin yli, että sen rakenne oli ikävän limainen, ja annoksen suolaisuus oli äärirajoilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 11.02.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Regatta kahvila

Varmasti yksi persoonallisimmista kahviloista Helsingissä. Korvapuustista ehdottomasti plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Sushibar + Wine sushia, viiniä
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola:

Kävimme kokeilemassa kehuttua lounasta, joka valitettavasti oli pettymys. Ravintolan sali oli epäsiisti, ja ainoa tarjoilija vaikutti olevan täysin eksyksissä salissa, jossa oli lisäksemme vain kolme asiakasta. Tilattuamme ruoat tarjoilija katosi keittiöön ennen kuin ehdimme tilata juomia, eikä hän niistä kysynyt koko vierailun aikana.

Ruokien saapuessa totesimme seuralaiseni saaneen eri annoksen kuin olimme tilanneet. Mainittuamme asiasta tarjoilija lähti sanaakaan sanomatta keittiöön ja jätti väärän annoksen pöytään, kunnes hän viiden minuutin kuluttua toi pöytään oikean annoksen ja vei väärän pois. Ruoista toinen oli sinänsä hyvää, joskin hieman suolaista. Toinen puolestaan maistui lähinnä curryjauheiselta kouluruoalta. Hädin tuskin syötyämme tarjoilija tuli hakemaan lautasemme kysyen maksammeko laskut yhdessä vai erikseen.

Jos olisimme saaneet edes keskinkertaista palvelua, olisimme palanneet kokeilemaan ravintolan kehutut tapas-annokset. Nyt voimme vain todeta, että tähän ravintolaan emme palaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Perho suomalaista

Hintatasoltaan erinomainen ravintola. Toki täällä on muistettava, että henkilökunta koostuu alan opiskelijoista, mutta tärkeintä onkin asenne, eikä tekninen taituruus. Ystävällinen palvelu kruunasi iltamme, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Valrhona Shop Helsinki suklaata, lämpimiä juomia

Yksi suosikeistani Helsingin suklaapuotien joukossa. Valrhonan konvehdit ovat takuuvarma apu makeanhimoon ja kahvi on paremmasta päästä. Puodista suklaat saa, tietenkin, myös mukaan, eli loppuviikon iltamakeita ja jälkiruokia miettiessa kannattaa käydä kääntymässä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 11.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Gastone italialaista

Ruoat hyviä ja miljöö viihtyisä, mutta palvelu ei vastaa ravintolan muuta tasoa. Kahdesti käyneenä täytyy ihmetellä henkilökunnasta paistavaa välinpitämättömyyttä ja ajoittaista töykeyttä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit