Teee

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: OmNam vegetarian vegan

Hinta ja laatu ei kohtaa. ..
Kävin lounaalla Omnamissa toista kertaa ja mielikuvani paikasta vahvistui. Monia asia on kohdallaan, mutta muutama tärkeä ei.
Ravintola sijaitsee vähän piilossa sisäpihalla, mutta se lisää paikan kiinnostavuutta. Myös tila on sopivan persoonallinen. Palvelu on asiallista, mutta ehkä jotain lämpöä tai ystävällisyyttä - myös kiireen keskellä - jää kaipaamaan. Ruoka on hyvää ja käytetyt raaka-aineet varmasti laadukkaita, mutta annokselle, jonka pääraaka-aineet muodostuvat perunasta, linssistä tai riisistä on 14 euron lounashinta aivan liikaa. Lisäksi annoskoot ovat normaalia pienempiä. Mutta vaikka ne olisivat kohdallaan, ei 14 euron hinta ole perusteltu. Hinta ei sisällä edes salaattipöytää vaan se maksaa ylimääräiset 4 euroa.
Ravintolasta jäi ristiriitainen mielikuva ja nyt tuntuu vaikealta kuvitella, että menisin ravintolaan asiakkaaksi pian uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 03.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Töölön Sävel

Ei ihan mitä odotimme. ..
Kävimme arki-iltana aterioimassa Töölön Sävelessä. Paikka oli meille entuudestaan tuttu ja olemme aina viihtyneet siellä. Ravintola on mielestämme ollut tervetullut lisä Töölöön. Erityisesti kiitosta paikka on ansainnut hyvästä palvelusta. Eikä nytkään palvelussa ollut valittamista, mutta ruoka ei ollut sitä mihin olimme tottuneet. Tilasimme Classic burgerin sekä "Flambee" -liekkipiiraan. Burgerin jauhelihapihvi oli melko mauton ja muistutti läheisesti einestuotetta. Lisäksi ranskalaiset olivat saaneet kohtuuttoman paljon täysin tarpeetonta grillimaustetta. Aiemmilla kerroilla burgeri on ollut ihan toimiva kokonaisuus eikä valittamisen aihetta ole ollut. Liekkipiiras oli sinällään hyvänmakuinen, mutta melko raskas ranskankerman määrän johdosta. Saa nähdä tuleeko enää mentyä muuten viihtyisään ja tunnelmalliseen bistroon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Prikthai

Positiivinen yllätys. Olin kulkenut ravintolan ohi useasti ja yleensä ravintola on näyttänyt kovin tyhjältä. Poikkesin kuitenkin ravintolassa myöhäisellä lounaalla heinäkuisena perjantaina. Lounasvaihtoehtoja oli kolme, joista otin: paistettua porsasta ja vihanneksia. Ravintola on pieni, mutta oikein siisti ja viihtyisä. Olin ravintolan ainut asiakas. Ruoka tuli nopeasti pöytään, se oli siististi aseteltu ja hyvänmakuista. Positiivisena yllätyksenä lounaaseen kuului jälkiruoka, joka oli ohuita vesimelonin siivuja. Palvelu oli toimivaa, iloista ja kohteliasta. Tarjoilijasta, joka taisi toimia myös kokkina, paistoi ylpeys omaan tekemiseensä. Aion vierailla kyseisessä ravintolassa toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.07.2012
Rating: 3

Restaurant: Gastone italian

Lauantai lounas. (pääruoka)

Olen vieraillut ravintolassa kahdesti ja molemmilla kerroilla olen nauttinut kalaa pääruoaksi. Ensimmäisellä kerralla otin paahdettua purotaimenta ja toisella nieriää. Molemmat annokset olivat onnistuneita: kala oikean kypsyinen ja annos lisukkeineen hyvä kokonaisuus.

Pöytiin tuodaan myös hyvää vaalea leipää sekä oliiviöljyä+balsamiviinietikkaa.

Ravintolan sisustus on ihan toimiva, mutta mieleenpainuvampi on pieni kesäterassi sisäpihan puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.07.2012
Rating: 1

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Menu, välijuustot ja viinipaketti.
Ravintolassa on ruoka ja palvelu kohdallaan. Menun annokset olivat kiehtovia maukkaita makuelämyksiä, joita viinit tasapainottivat onnistuneesti. Mutta mieleenpainuvin oli kolmen eri juuston kokonaisuus portviinin kera.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 22.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Pure Bistro

Sunnuntai-illallinen.
Paikka on sopivan pieni. Muita asiakkaita ei ollut kuin 1-3 pöytäkuntaa, mikä saattoi johtua ulkona olleesta lumimyräkästä tai ihan vaan valitusta ajankohdasta. Mutta ruoasta se ei voinut johtua. Vaikkakin sunnuntaisin heillä on jo valmiiksi tarjolla suppeampi lista, me olimme liikkeellä sen verran myöhään, että suosituin pääruoka oli jo ehtinyt loppua. Mutta siltikin löysimme listalta kolmen ruokalajin menyyn, joka viineineen toimi upeasti ja kestää vertailun Helsingin huippujen kanssa. Minä kiitän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 22.12.2012
Rating: 0

Poron ulkofilettä lounaaksi.
Vierailin Hiilessä ensimmäistä kertaa myöhäisellä lounaalla. Ravintolassa oli myös muutama muu asiakas, mutta koska paikka on melko iso, vaikutti se melko aitiolta.

Palvelu oli nopeaa, ystävällistä sekä kansainvälistä, mikä yllätti, kun kieli vaihtuikin suomesta englanniksi.

Olin ehkä hiukan epäileväinen ravintolan ruuan suhteen, sillä kuten etuliite: bar&bistro antaa ymmärtää on paikan sisustus hiukan yökerhomainen. Ruoka kuitenkin yllätti. Tilaamani poron ulkofilee oli todella hyvänmakuinen. Annos oli tyylikäs sekoitus lihanpaloja, paahdettuja perunoita sekä erinäisiä kasviksia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 29.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Hong Kong chinese

Tavallista parempi kiinalainen.
Olen käynyt ravintola Hong Kongissa useasti sekä syömässä paikan päällä että tilaamassa ruokaa mukaan. Palvelu on ajoittain nyrpeää tarjoilijasta riippuen, mutta ruoka on hyvää ja ravintolan kiinalainen sisustus on melko uskottava. Erityistä kiitosta toimivasta take away:stä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.07.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites