Closed now

OmNam

vegetarian vegan
Rating 4.5 / 5

OmNam food is mostly organic and vegan, always vegetarian tasty&fresh.During weekdays we offer lunch and a rich salad buffet
- from Wednesday to Saturday we offer a seasonal ala carte menu.


Customer experience

Vegetarian

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaspaikkana testattu kolmesti. Sijainti on hyvä ja paikka itsessään viihtyisä. On kivaa, että läheltä löytyy kasvisravintola! Palvelukin on asiallista.

Valitettavasti annoskokoon nähden hinta tuntuu kuitenkin turhan suolaiselta. Kympillä saa kelpo lounaan lähialueilta ja hintaan kuuluu yleensä myös salaattibuffet. Täällä annoksen mukana annettu pikkulautanen tuntuu vähän tympeältä. Omnamin leipä on erinomaista ja siementahna hyvää. Ruoka on ihan maukasta ja sen olen saanut eteeni joka kerta ripeästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.10.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.10.2016
Rating: 0

Suolaheinä–hernemuhennos oli aivan loistavaa, ja muutenkin maut sekä mausteet olivat kohdillaan. Leivän päälle saa erittäin hyvää paahdetuista siemenistä tehtyä tahnaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.09.2016
Rating: 0

Kasvisravintola ja kahvila, josta saa raakaruokaa ja luomua sekä vegaania ja gluteiinitonta. Lyhyt ruokalista vaikutti kiinnostavalta, mutta tällä kertaa tulin kahvittelemaan. Pala mango-kurkumaraakakakkua. Hinta hieman yläkanttiin, mutta niinpä se taitaa aina olla, jos haluaa herkutella kahvilassa raakakakuilla. Hyvää oli ja voisin tulla toistekin. Yllättävän suosittu paikka ja pöytävaraus saattanee olla tarpeen, jos ruokailemaan mielii. Todella ystävällinen palvelu, joka jäi mieleen :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 30.04.2016
Rating: 0

Hinta ja laatu ei kohtaa. ..
Kävin lounaalla Omnamissa toista kertaa ja mielikuvani paikasta vahvistui. Monia asia on kohdallaan, mutta muutama tärkeä ei.
Ravintola sijaitsee vähän piilossa sisäpihalla, mutta se lisää paikan kiinnostavuutta. Myös tila on sopivan persoonallinen. Palvelu on asiallista, mutta ehkä jotain lämpöä tai ystävällisyyttä - myös kiireen keskellä - jää kaipaamaan. Ruoka on hyvää ja käytetyt raaka-aineet varmasti laadukkaita, mutta annokselle, jonka pääraaka-aineet muodostuvat perunasta, linssistä tai riisistä on 14 euron lounashinta aivan liikaa. Lisäksi annoskoot ovat normaalia pienempiä. Mutta vaikka ne olisivat kohdallaan, ei 14 euron hinta ole perusteltu. Hinta ei sisällä edes salaattipöytää vaan se maksaa ylimääräiset 4 euroa.
Ravintolasta jäi ristiriitainen mielikuva ja nyt tuntuu vaikealta kuvitella, että menisin ravintolaan asiakkaaksi pian uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 03.03.2016
Rating: 0

Erittäin herkullista lauantailounasta piilossa sisäpihalla. Melko kallis lounaaksi, mutta luomu raaka-aineet ja monipuolinen lautasellinen antavat vähän anteeksi korkeaa hintaa. Palvelu ei ollut erikoista ja lounasvaihtoehtoja oli vain kaksi. Mukavasta miljööstä lisäpisteitä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Lounasaikaan tarjottava salaattipöytä on runsas ja monipuolinen. Raaka-aineet vaikuttavat laadukkailta ja tuoreilta. Leivän kanssa on ihania levitteitä. Hyvää ja täyttävää kasvisruokaa. Kahvi kuuluu hintaan ja on hyvää. Sympaattinen paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.09.2015
Rating: 0

Täydentää erinomaisesti Helsingin niukkaa kasvisravintola-tarjontaa. Laajentaa käsitystä siitä, mitä kasvisruoka voi olla. Raikkaita, tuoreita makuja ja kauniita annoksia. Erityisesti päivän lämmin annos on toiminut hyvin. Minusta on myös hyvä, että ei ole pyritty luomaan 'lihamaisia' kasvisannoksia (quorn-pihvit yms.), vaan annokset ovat selkeästi kasvisruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.06.2015
Rating: 0

Olin lukenut paljon kehuja tästä paikasta, joten lähdin positiivisin mielin matkaan.
Kun lopulta löysimme paikalle (nettisivuilla olleen sisäpihaohjeistuksen voimin) niin paikka näytti varsin viihtyisältä.
Kun sitten tilasimme ystäväni kanssa molemmille latet, toiselle pistaasipähkinäraakasuklaakakkua ja toiselle minttusuklaabrownieta myyjän piti käydä erikseen katsomassa mitä kakkua meinasimme pistaasiraakakakulla (viisauksistamme huolimatta, eikä kysynyt että anteeksi mikä kakku vaan tuli itse tiskin asiakaspuolelle tarkistamaan). Kakut taisivat olla siinä 6-7 euron pintaan, hieman kalliin oloista minimalistisen kokoisista paloista.
Jokatapauksessa menimme pöytään istumaan. Latet olivat todella maukkaita ja hyvän kokoisia, niistä plussaa. Raakasuklaakakku oli hyvää, varsin tuhtia, kuten raakakakut yleensä. Minttusuklaabrownie taas oli mielenkiintoinen tapaus. Kyseisessä leivonnaisessa oli siis suklainen browniepohja, valkoinen mintunmakuinen kerros ja suklaakerros vielä siinä päällä. Tämä päällimmäinen suklaakerros oli niin kova, että kakku meinasi lentää lattialle kun annetulla lusikalla (ei leivoshaarukkaa, joka olisi toiminut paremmin) yritti palaa murtaa. Kun lopulta saimme päällisen murrettua varovasti muutamaan osaan, että sen pystyi syömään, maussa ei ollut moitittavaa.
Kahvilla istuessamme liikkeellä oli myös erikoista porukkaa. Ehkä vain huonoa tuuria sekin. Mutta ikävästi vain pisti silmään, kun buffet pöydästä käytiin napsimassa ruokia ja jäätiin syömään niitä seisaaltaan siihen ja sitten vielä levittämään puoliksi syödylle leivälle tarjolla olleita levitteitä ja laittamalla otin takaisin levitteeseen. Ei tuntunut kovin hygieeniseltä, tosin tällainen voinee buffet paikoissa usein olla.

Jokatapauksessa kokemus oli ihan hyvä. Kahvi oli maukasta, kakut ihan hyviä jos hankalan koostumuksen unohtaa. Kanssaihmiset hieman erikoislaatuisia. Jos haluaa jännitystä elämään, kannattaa varmaan kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2015
Rating: 0


Location

Annankatu 29 B sisäpihalla / inner yard, 00100 Helsinki - Route
050 374 4045
http://www.omnam.fi/

Options