Opens at 09:00

Ravintola Elias

Rating 4 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Menneenä syksynä tuli Eliaksen lounas kokeiltua kun oli sivistyksessä aukko tämän lounasravintolan kohdalla. Ei mikään sävähdyttävä paikka, tarjoaa jokseenkin työmaaruokala tyyppistä tuotetta keskiverto lounashintaan. Sen verran syrjässä keskikylältä että tuskin tulee toiste poikettua, pysäköintipaikat kortilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.03.2014
Rating: 1

erittäin hyvä ja maukas ruoka. JOENSUN PARAS RUOKAPAIKKA JOENSUUSSA .HENKILÖKUNTA YSTÄVÄLLINEN.MUKAVA KOKEMUS. MEIDÄN PERHEEN RUOKAPAIKKA,KUN KÄYMME JOENSUUSSA.OLEN SUOSITELLUT TUTUILLEMME.terveisin TARJA SALLINEN KITEELTÄ

     
     
     
Experience: Lunch Price: 830€ Added: 27.01.2014
Rating: -5

Yksi Joensuun parhaista lounaspaikoista. Ruoka on yleensä maukasta ja hintaan kuuluu jälkiruokakahvi. Kulttuurikeskuksessa sijaitsevan ravintolan tunnelma on myös miellyttävä ja henkilökunta ystävällistä. Hinta-laatusuhde on tässä kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2013
Rating: 3

Äitini vei meidät lounaalle ja ei kovin korkeista odotuksista huolimatta petyimme. . Salaatti oli tuoretta ja ketsuppi auttoi peittämään makua. Tee kuului hintaan. Olisiko siinä ollut ne positiiviset asiat ihan asiallisen palvelun lisäksi? Tonnikalapasta jäi ketsupista huolimatta lautaselle koko perheeltä. Periaatteessa paikalla on ihan hyvät mahdollisuudet perustason työpaikkalounaspaikaksi. Ja väen määrästä päätellen siellä onnistutaankin ruoan valmistamisen jalossa taidossa. Uskoisin meidän käynnin olleen vain "huono päivä". Vilpittömästi toivon niin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.07.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakatu 44, 80100 Joensuu - Route
050 3000 243
http://www.ravintolaelias.fi

Options