Kitchen is open

Torero

Rating 2.9 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella herkullinen ateria, jauhelihapullia ja pulled porkkia samassa annoksessa, NAM! ! Hyvä palvelu, hyvä kokki!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 02.12.2014
Rating: -3

Mielikuvasta ei kannata maksaa!
Toreron brunssi on ehdottomasti ylihinnoiteltu. Hotelliaamiaiseen verrattuna surkea. Tarjolla oli prinssinakkeja, sieniä, lihapullia sekä perunaa. Nämä löytyivät lämpöastiasta salin nurkasta pienen pöydän päältä ja määrä oli naurettava. Lisäksi kerrostarjottimella tuotiin 2 hengelle laskettuna muutama juustopala, yksi muffinssi, vähän salaattia, kurkkua sekä muutama paprika. Lisäksi vähän viinirypäleitä sekä 2 meloniviipaletta. Yhteinen vanukas. Palvelua en voi kehua, oli ylimalkaista ja kiireistä, vaikka paikalla ei sillä hetkellä ollut muita asiakkaita. 2 hengelle tämä lysti maksoi 29 euroa. Sillä voi jo ruokailla hyvin jossain muussa kuin S-ryhmän ravintoloissa. Kokemushan tämä oli ja voi 'kehua' olleensa brunssilla..

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 17.11.2014
Rating: 1

Kävin syömässä lounaalla pippuripihvin. Itse pihvi oli n. 150g pihvi ja mausteet ja kypsyys kohdalaan. Lisäkkeenä oli 2 lohkoperunan lohkoa (pientä) ja puolikas sipuli lohkoina sekä hieman kesäkurpitsaa ja jotakin toista kasvista jota en tunnistanut (joskin olisiko jäänyt raa-aksi kun oli niin kovaa). Annos oli sellainen 3-5 ruokalajin pääruoan kokoinen, eikä sillä ison miehen nälkä lähtenyt edes ruokailun ajaksi. Pois lähtiessä huomasimme että tarjoilija unohti kertoa että pihviannokseen sisältyy myös salaattibuffet sekä keittolounas, olisi saattanut auttaa merkittävästi sillä itse pihvin ja lisukkeiden määrä oli vähintäänkin vaatimaton. Palvelu ei ollut kovin sujuvaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 02.09.2014
Rating: 1

Kävimme lauantai brunssilla. Brunssi lautanen kauniin näköinen, mutta olisin kaivannut jollain tavalla hienompaa makuelämystä. Lautasella oli perusmakuja, perus ketjukamaa. Toreron asiakaspalvelu reipasta ja iloista, siitä surer hyvä fiilis! Palvelu korvaa, puuttuvat makuelämykset!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.05.2014
Rating: 0

Toki tyypillinen ketjupaikka, mutta Joensuun ravintolatarjonnassa ehdottomasti kärkikastia. Ruoat herkullisia ja palvelu aina ystävällistä. Sisustuskin on viihtyisä ja tunnelma lämmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.12.2013
Rating: -1

Mielikuvituksettomat annokset. Raskaita ruokia.
3 kertaa olen käynyt , epätasainen liian voimakas suola ruuan pinnalla, 1 kerralla haalea annos, vaikka muutama asiakas lisäksemme. yms. Ruuissa ei juurikaan muuta makua kuin käristetty rasva ja voimakas suola. Toivoisin enemmän kasviksia ja kevyempiä vaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.11.2013
Rating: 1

Paras PKO:n paikoista ehdottomasti. Myös miellyttävin tunnelma. Sesonkiaikaan tarjotut erikoismenut ovat yleensä olleet hyviä. Lapset huomioidaan ravintolassa erityisen hyvin ja henkilökunta on ystävällistä. Miinuspuolena listan yllätyksettömyys ja persoonattomuus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2013
Rating: -1

Tylsää, mautonta ja haaleaa perusruokaa, jollaista s-ryhmän ravintoloista yleensäkin saa. Palvelu oli teennäistä ja ravintolasalin lämmityksessä toivomisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.02.2013
Rating: 2

Otin uudelta listalta jättikatkaravun pyrstöjä, jotka oli ihan OK. Pääruuaksi tilasin sasliktikussa olivia sisä ja ulkofile paloja, siinä kokki oli unohtanut että erifileet kypsyy eri ajoilla ja ulkofileet oli palat epäonnistuivat tosi pahasti.
Tarjoilija vielä kehtasi kysyä miten ruoka maistui kun lautasen reunalla oli kasa puoliksi pureskeltua ulkofilettä ja kaikki perunat. 39€ näistä herkuista, niin kyllä jää viimeiseksi kerraksi. Niin ja vaikka valitin ruuan laadusta ei mitään reaktiota tarjoilijalta,

terv: 120 ravintolaruokaa vuodessa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 29.05.2012
Rating: 0

Ihan kelvollista sapuskaa muihin paikallisiin verrattuna - ympäristö on miellyttävä. Tämän ketjupaikan henkilökunta ansaitsee erityismaininnan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.03.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Siltakatu 8, 2. krs, 80100 Joensuu - Route
010-7623520
http://www.torero.fi/joensuu

Options