Closed now

Ravintola Kreeta

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (61)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämän ravintolan ruoka ei koskaa aiheuta pettymystä. Edes Kreetan saarella ei ollut näin mureaa lammasta! Lammassalaatti onkin suosikkini: se on runsas, raikas ja lammas herkullista.     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.06.2016
Rating: 0

Salaattiateria lounaalla oli erittäin maukas ja hyvälaatuinen. Fetan, sitruksen, kanan, tsatsikin ja pitaleivän yhdistelmä oli täyttävä. Palvelu oli ihan ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 01.06.2016
Rating: 0

Aika valmis kuraa. Kaikki maistui hyvin tylsältä, liekkö mausteet unohtunu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2015
Rating: 0

Ei Kreikkaa, eikä kreikkalaista vaan teeskennellän että on kreikkalainen ravintola. Miehet skopjesta ja suomalainen vaimo esittää ravintolansa kreikkalaiseksi..Eikö hävetä yhtääm kun teeskenlelette joka päivä? Ruuasta en sano mitään kun osaatte tekin tehdä yhtä hyvää kun ne tekevät, kun vaan katsotte netistä vaikka..Partuza..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.10.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Söimme Kreetassa tässä syksyllä noin kuukausi sitten. Ruoka oli hirmu hyvää, mutta koimme jotain uskomatonta ruokaillessamme. Viereisessä pöydässä naisella oli joku vika annoksessa, annoksesta oli ilmeisesti löytynyt jotain. Tarjoilija pahoitteli ja pyysi kokin paikalle. Kokki ei uskonut asiakasta vaan huusi asiakkaalle. Tämä naisasiakas lähti itkien pois. Koko ravintola oli hyvin järkyttynyt kokin käytöksestä ja tarjoilijaakin selvästi hävetti. Muuten oli tosi hyvä palvelu, meitä palveli suloinen pirteä vaalea nuori naishenkilö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.09.2015
Rating: 1

ravintolan omistajarouva kiroilee ja huutaa tarjoilijoille, mikä latistaa kokonaan tunnelman. .. kamalaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.05.2015
Rating: 0

Surkeaa kuin ei edes siellä ollut kreikkaa osaavaa henkilöä, sisältäen omistaja. . Ruoka oli ihan wannabe-kreikkalaista ja hei, on helevetisti ylihinnoteltu kun mikäkin.. En suosittele missään nimessä.. Jos tuo on Kreikkalaista, minä en taida ollakin..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2015
Rating: 0

Ok Nyt kerron totuuden Kreikkalaisena. Olen Kreikasta kotoisin ja muutin Suomeen noin8 vuotta sitten. Olin asunut/opiskellut Tampereella noin 6 vuotta sitten ja oli iso pettymys/yllätys kun kävin tuossa "tavernassa" kun luulin tapaaani kreikkalaisia mutta kukaan niistä työntekiöistä (ei myöskään se "kreikkalainen" omistaja) ei osannut lainkaan Kreikkaa.. Ne ovat serbialaisia ja teeskentelevat oleansa Kreikkalaisia.. Ette te yhtään huomaa mutta on kirjoitusvirheitä niiden ruokalistassakin.. Vähän turkkilaista ja Kreikkalaista ja niin edelleen.. Ja tunnelmasta kertoen, hävettää!! Jos Pidät tuon ruokalan Kreikkalaisena, niin toivon että kuolen siihen Merkelin määrittämiin elämäntapaan.. Terveisin! Kostas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.05.2015
Rating: 0

Kävin ystävänpäivänä syömässä ensikertaa Kreetassa. Moussaka oli maukasta ja sopivan lämmintä. Palvelu pelasi sujuvasti, vaikka ihmisiä oli liikkeellä. Jälkiruokana kokeilin Baklavaa jäätelön kera ja sekin oli herkullista! Tunnelmallinen ravintola, hyvää ruokaa, miinusta hinnoittelusta. Annoskoko oli kuitenkin riittävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.03.2015
Rating: -1

Edellinen palaute on uskomaton. Olen vuosia käynyt Kreetassa ja saanut AINA keskivertoa ystävällisempää palvelua hymyn kera.

Kaupungissa on paljon edullisia lounaita, siihen nähden lounasllista on suht tyyris. Tänne kuitenkin vien aina vieraat, koska ruoka on taatusti hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 14.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Maaherrankatu 23, 70110 Kuopio - Route
017-28 28 337
http://www.ravintolakreeta.fi/

Options