Recorderpl

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Sauraha

Laatu kohdallaan, kerrankin hyvin maustettua ruokaa Suomessa. Kenties paras nepalilainen Suomessa ja olen kokeillut useimpia. Tilasin Vegetable menun, johon kuului alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Kaikki annokset olivat hyvänmakuisia, mutta mielestäni alku ja pääruoka olivat liian samankaltaisia koostumukseltaan ja mauiltaan. Odotin tältä enemmän eroa, kun kerran tilasin menun. Naan leivässä ei täällä ole mitään erikoista, mutta ei moitittavaakaan. Palvelu oli hyvin miellyttävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 31€ Hinzugefügt: 04.02.2015
Note 5

Restaurant: Fafa's Iso Roba

Helsingin parhaat Falafelit. Musiikkivalintana yleensä reggae ja tunnelma palvelua myöten rento. Annokset kuitenkin tehdään reippaasti ja niiden saapumista nälkäisen asiakkaan eteen hidastavat vain suuret asiakasmäärät erityisesti iltaisin. Olen kokeillut kaikki falafel-annokset, raaka-aineet ovat tuoreita ja eri annokset maistuvat oikeasti eri annoksilta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.02.2014
Note 0

Restaurant: New Bamboo Center

Kävin katsomassa täällä kehuttua ravintolaa ystäväni kanssa. Ravintola oli aivan täynnä ja heti kun yksi paikka vapautui tuli ovesta uusi asiakas tilalle. Samaan aikaan meni take-awayta jonottavia ihmisiä edestakaisin. Näin sunnuntaina klo 15 aikaan. Tilasimme molemmat kasvisaterian, joka sisältää kevätkääryleen/keiton, yhden pääruokavaihtoehdon ja friteeratun banaanin jäätelöllä. Odotteluaika meni helposti, ravintolassa on hyvin rento ja vapaa tunnelma ja vaikka tarjoilijat kirjaimellisesti pikajuoksevat edestakaisin he onnistuivat olemaan iloisia ja ystävällisiä. Paikan siisteyttä oli lehtijutussa moitittu eikä siitä ole kyllä kehuttavaa sanottavaa. Täällä on eräässä kommentissa mainittu soijakastikkeiden päiväyksestä joten sekin piti tarkistaa, vuosi oli 2011 :). Itse ruoka-annos (Kung po Tofu) oli niin valtava että vaikka tulin nälkäisenä en saanut sitä aivan loppuun asti syötyä. Myös ystäväni Currytofu oli melkoisen iso annos. Maistoin tätä curryannosta ja se häviää ihan ekalla suupalalla Lemon Grassin vastaavalle, vaikka en sitäkään paikkaa suosittele. Oman Kung po Tofuni tofu oli vetistä ja vielä kaikenlisäksi sitkeää, mausteet olivat ok mutta ei se enää pelasta jos itse raaka-aine on näin pilattu. Kasvikset olivat hieman ylikeitettyjä mutta kyllä ne tofun voittivat. En mene uudestaan kun on monta hyvääkin vaihtoehtoa lähistöllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.10.2013
Note -1

Kävin ensimmäisen kerran viikkoa aikaisemmin tyttökaverini kanssa ja ihastuimme paikkaan. Nyt toin ystäviäni kokeilemaan ruokia. Otin mustekalaa ja jälkiruoaksi friteraatun banaanin jäätelöllä. Täällä on muuten paras kyseinen jälkiruoka mihin olen ravintoloissa törmännyt. Pöytäseurueeni otti kanaa, ja kahdestipaistettua possua, viimeistä annosta en enää muista nimeltä. Kokeilimme kaikkia annoksia aikalailla ristiin ja huomattavaa oli että kaikki annokset säilyivät tietyn perustason yläpuolella. Raaka-aineet olivat laadukkaita ja niitä oli taidolla valmistettu. Mausteita pelkäävien kannattaa täällä pyytää varmuudeksi mietoja annoksia, sillä aikamoisia elämyksiä saatiin aikaan mm. kardemumman ja chilien kanssa. Viereisessä pöydässä oli ilmeisesti ammattikokkien illallisseurue ja positiivista palautetta tuli kovaan ääneen heidänkin pöydästään. Paikassa on yleensä kiinalaisia perheitä syömässä, jota pidän ihan hyvänä merkkinä. Perusannokset 10-20e, kalaruoat 20-30e. Kasvisannokset ovat oikein hyviä (4 kpl). Jälkiruoista en suosittele suklaajäätelöä (mitäänsanomaton), mutta muuten on ollut erittäin hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 13.10.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Wolkoff

Paras lounaspaikka Lappeenrannassa. Kasino on myös hyvä, mutta tämä on oikeasti jo vähän hienostuneempi kokemus mitä tulee raaka-aineiden laatuun ja makujen erottuvuuteen. Olen ollut paikalla vain lounasaikaan, mutta uskaltaisin suositella muutenkin. + Kiva sisäpiha, missä voi istuskella kesällä :).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.04.2013
Note 0

Restaurant: GIWA

Korealaisessa en ollutkaan ennen käynyt. Otin Sea volcano nimisen annoksen, puoliksi jo nimen perusteella. Kun annosta tuotiin pöytään, niin kyllähän se nimensä kannattaa, maku oli myös yhtä hyvää kuin tämä karkkitaivaasta tullut lautanen.

Käynpä vielä uudestaankin.
P.S. Lisäbonusta tyylikkäästä vessasta :). Käykää katsomassa niin ymmärrätte.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 01.04.2013
Note 0

Restaurant: Lemon Grass

Kasvisruokapaikaksi selkeästi profiloitunut paikka. Kasvisruoat 10e muistaakseni kaikki, vaihtoehtoja listalla runsaasti, mutta itseäni jo hieman häiritsee tämän iänikuisen tofun tunkeminen joka annokseen. Melkeinpä voin sanoa etsineeni kasvisannosta ilman sitä!

Kokeilin suosituksena kalalistalta ja hyvä kokemus jäi siitä, tosin erittäin makean tulinen sellainen. Myös kasvisannosten kastikkeet ovat olleet kovin hyviä ja vaihtelua niissä löytyy.

Lounasaikaan ei välttämättä kannata, sillä erittäin vaikea saada pöytää ellei ole tullut ajoissa. No, jos tykkää jonottaa niin mikäs siinä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.04.2013
Note 0

Restaurant: Base Camp

Toista kertaa käytiin, jonkinlainen vakipaikka tämä on kyllä jo silti. Palvelu ei ole mitenkään ihmeellistä (ei kuitenkaan töykeää) ja hieman kieliongelmia saattaa esiintyä, mutta eivät minua haittaa.

Pääasia eli ruoka onkin sitten jo jotain ihan muuta, nimittäin hyvässä mielessä! Erilaisia kasvisannoksia on kokeiltu ja maut ovat kyllä aina kohdallaan täällä. Koskaan ei ole jäänyt myöskään nälkä :). Nepalilainen tee on aika erikoinen ja yllättäen makea jälkkäri, jotain latten ja kermakaakaon väliltä :D.

Miljöö semmoinen perusmiellyttävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 01.04.2013
Note 0

Restaurant: Halikarnas

Kävimme tänään buffetissa (klo 17 asti, jonka jälkeen A la carte-lista). Hintaa oli 9,90 / hlö ja taatusti joka pennin arvoista. Miljöö oli miellyttävä, ei yliampuva mutta kuitenkin uniikki. Meidät toivotettiin heti ovella tervetulleeksi jopa kahden henkilön voimin ja pöytä löytyi aika helposti vaikka väkeä paikalla olikin jonkin verran.

Buffetissa oli toistakymmentä vaihtoehtoa, pääasiassa kasvispohjaisia ruokia (iso plussa), ns. salattibuffee otti puolet tilasta. Tarjolla kaikenlaista kasvisherkkua linsseistä ja kikherneistä hummukseen, oliiveihin, erilaisiin kaalipohjaisiin salaatteihin, viininlehtikääryleisiin ja marinoituihin valkosipuleihin. Kaikki tuoretta ja hyvää. Lämpimänä ruokana itse tehtyä tuoretta falafeliä, lohta (!), kanaa ja kebabia + riisiä.

Loppukommenttina, olen syönyt joskus parempaakin, mutta en koskaan näin edullisesti ja samalla näin hyvää! Tutkailin myös A la carte listaa ja uskaltaudun todennäköisesti kokeilemaan sitä seuraavaksi.

Vielä muistui mieleeni, että kun tyttöystäväni otti viimeisen falafelin ja ne loppuivat niin parin minuutin päästä (pyytämättä erikseen) niitä tarjoiltiin tuoreena jo meidän pöytään asti. Sinänsä hassu, mutta mukava ele ja otimme toki :). Myös paikan leipä oli tuoretta ja hyvää, ilmeisesti paistoivat siellä itse.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.04.2013
Note 0

Restaurant: Tassos

Otimme kasvisruokalistalta nrot 12 ja 13. . Jonkin sortin pastoja. Vetistä ja mautonta. Yrtit mitkä tulivat annoksessa olivat jo puoliksi mustia kuivuudesta. "Naan-leipä" vaikutti kaupasta ostetulta kiekolta joka oli kuiva ja ilman mitään mihin dipata.

Toinen annos oli 2 paprikan puolikasta (sisällä jotain vetisiä pastansuikaleita) ja annoksesta puolet koostui 3/4 kiekosta naan-leipää. Annos kokonaisuudessaan oli todella pieni joten mietin että olisi kai sitten hyvää kun hinta sen 16e. Olisin itse tehnyt parempaa vaikken mikään ruoanlaittaja olekaan.

Tarjoilijat toimivat ihan mainiosti, eli kokin piikkiin menee. Ehkä siellä ei vain osata tehdä kasvisruokaa.

Itse ravintola myös näytti ihan vakuuttavalta, ruoka ei vain spelannut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 01.08.2010
Note -1


Bilder


Followers