Öffnet um 11:00

Mei Lin Chinese Restaurant

Note 4.2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (73)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hot pot kahdella oli loistava! Ruokaa tuli enemmän kuin tarpeeksi. Kahden hengen setistä olisi riittänyt 3-4 hengelle. Hot pot on mukavaa sosiaalista syömistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 22.10.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Muutama vuosi sitten auennut Mei Lin mainitaan aina niissä karkeloissa, kun käydään herrasmiesmäistä debattia kaupungin parhaasta kiinalaisesta ravintolasta. Sehän toki täytyy tehdä selväksi, että kiinalainen ruokakulttuuri koostuu useammasta alueellisesti eroteltavasta keittiöstä, joten siinä mielessä kiinalaisesta ravintolasta puhuminen vastaa eurooppalaisesta keittiöstä puhumista. Mei Lin edustaa sichuanilaista keittiötä, joka on tunnettu runsaasta mausteiden käytöstä.

Testasin Mei Linin sen alkuaikoina kertaalleen, mutta se kerta jäi mieleen tasapaksuna. Ehkä siksi näiden käyntikertojen väliin jäi lähes neljä vuotta.

Lounaalla Mei Lin tarjoaa kymmenen annosta listalta, jossa kaikki annokset maksavat 10 euroa. Rakastan nuudeleita, joten lähes aina valitsen sellaisen annoksen, jossa on nuudeleita ja jotakin lihaa. Niin nytkin. Paistettua naudanlihaa ja nuudeleita oli näin ollen selvä valinta. Annoksessa ei ollut mitään vikaa, mutta toisaalta siinä ei ollut mitään ihmeellistäkään.

Lounaalla on tarjolla myös jonkinlainen alkusalaattipöytä. Sen kuitenkin löysimme vasta siinä vaiheessa, kun menimme syötyämme maksamaan lounaita tiskille. Joku väittäisi, että tarjoilija olisi voinut sellaisesta meille vaikkapa vinkata. Eihän alkusalaattipöytä miltään maailmoja syleilevältä näyttänyt, mutta olisi sitä voinut kokeilla. Muuten tarjoilu oli vähäeleistä, mutta ystävällistä.

Ravintolan miljöö on skandinaavisen vaalea ja suoraan sanoen karu. En sano, että kiinalaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden tulisi olla täynnä mauttomuuksia, kuten kättään heiluttavia kissoja, tulta syökseviä lohikäärmeitä ja punaisia lyhtyjä, mutta kenties jonkinlainen välimalli olisi löydettävissä.

Ravintolalla on selvästi intohimoa ja edellytyksiäkin asemoitua tusinakiinalaisten yläpuolelle. Aivan ylimpään kärkeen se ei minusta kuitenkaan yllä.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (4)
Note 1

This once so good restaurant was a huge disappointment at lunch. They had quit offering the buffet, which is not necessarily a bad thing, but: I chose Gong Pao Chicken, for that is a good way to test the quality of a chinese restaurant. I felt like having been undervalued as a customer for being Finnish, as my portion did mostly consisted of a super-sweet sauce, with very little ginger and garlic, and NO chili at all. I must say that I could name a dozen average Chinese restaurants in Helsinki, that offer a better & tastier version of this classic.

The waiter was also rather unfriendly.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.08.2016
Note 0

Munuaista ja tuplapaistettua possua, Ihan kelpo annoksia molemmat. Hinnaltaan kai ihan normaalia etelä-Helsingin kinkkiä. Ruokalista tuntui olevan hieman suppeampi kuin tämän genren ravintoloissa yleensä.

Palvelu hoitui englanniksi, toiminta kohtuu tehokasta ja eleetöntä.

Ravintolan sisustuksesta puuttuu melkolailla kaikki kinkkiravintoloiden peruskliseet. Itseasiassa vaikutti siltä että käytännössä kaikki sisältä löytyvät asiat on haettu kerralla IKEAsta.

Se kai on ihan hyvä merkki että sekalaisten ruokailijoiden joukossa oli myös yksi pöydällinen kiinalaisia turisteja..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.07.2016
Note 0

Mei Lin teki sen jälleen. Toinen kerta jo tämän vuoden puolella tässä loistavassa kiinalaisessa ravintolassa. Täältä löytää niitä aitoja ihania makuja mitä kiinassa on saanut kokea. Isolla porukalla on mahdollisuus maistella monia eri ruokia ja ne ovat toinen toisensa jälkeen täysin ainutlaatuisia. Suosittelen liha ja kasvisruokia. Lammasta ja ankkaa kannattaa ehdottomasti maistaa. Myös tofu ja munakoiso uskomattoman täyteläisen makuisia. Myös viinit olivat hyviä ja ruualle sopivia. Tästä paikasta tulee vakiokohde, kun tekee mieli matkata aasian makuihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note 0

Aito kiinalainen ravintola, jossa ruoka valmistetaan itse alusta loppuun. Ei mitään neljä pientä ruokaa valmispusseista hapanimeläkastikkeineen.Tämä on ainoa kiinalainen ravintola Helsingissä, jossa voin syödä. Käyn usein ilta-aikaan syömässä. Lounas ei mielestäni kovin erikoinen, saattaa jopa olla pettymys. Paikassa käy paljon kiinalaisia. Sisustus ei kummoinen ja usein kuuma. Henkilökunta ystävällistä. Jos haluat syödä autenttista kiinalaista ruokaa, tänne kannattaa ehdottomasti suunnata!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 18.03.2016
Note 0

Harvoin arvostelen, mutta nyt oli pakko !

Tilasin naudanlihaa ja sipulia mukaan la 20.2.2016 .
Ensinnäkin täsmälleen sama ruoka maksaa muualla 8-12e - nyt 16euroa.
Toiseksi ruoka oli sellaista sontaa, että harvoin petyn niin pahasti kiinalaiseen ruokaan!
Naudanliha oli niin sitkeää purkkaa että puolet lihasta jäi lautaselle ja sipulin tilalla olikin paprikaa, muutama hassu sipuli.

Ainoa plussa oli asiakaspalvelu –siitä en 16euroa enää jatkossa maksa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 25.02.2016
Note -1

Autenttisin kiinalainen, jossa olen Helsingissä käynyt. Todella hyvää ruokaa ja kohtelias palvelu. Palvelua ei käydessäni saanut suomeksi mutta englanti taittui hyvin - tästä on tosin aikaa. Sisätilat hieman kolkot, mutta ruokailuun nähden toimivat. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Varmaankin autenttisin kiinalainen ravintola Helsingissä. Edustaa siis sichuanilaista keittiötä. Sen näkee esimerkiksi siitä, että suurin osa ravintolan asiakkaista on kiinalaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että monet ruoista ovat jotain ihan muuta kuin sitä hapanimelää katiketta kumisten lihanpalojen kanssa. Kannattaa kuitenkin katsoa vähän mitä tilaa. Olen kahdella viimeisellä kerralla onnistunut valitsemaan niin voimakkaasti maustetut ruoat, että annos on jäänyt osaltani kesken, vaikka siedän ehkä keskimääräistä mausteisempaa ruokaa todella hyvin. Ainakin kivipiirassa ja kokonaisessa grillatussa kalassa sichuaninpippurin määrä on todella ronski. Sen sijaan seuralaisteni ruoat ovat olleet erinomaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 28.11.2015
Note 0

Olen lyyessä ajassa syönnyt kolme kertaa siellä, viimeiseksi hot pot. Maut hyvin aitoja. Ennen kaikea ruuan maku erinomainen.Tarjoilijoiden kielitaito/ymmärtäminen hieman rajoittaa. Raaka-aineet joissa annoksissa näyttävät siltä että ovat ostettu lähikauppasta, esim. broileri"suikale" ei ole veitsellä tehty, hot potin lammas on eines eli siinä voisi hieman parantaa. Tofu erittäin hyvä. Korostan että ruoka oli valmistettu ja maustettu taidokkaasti. Lisäksi on vaikea saada oikea lasku, pöytään jätettään välilaskukuitti joka ei kelpaa verottajalle, vain pyynnöstä sain lopullisen kuitin. Sisustus karu mutta se ei häiritse.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2015
Note 0


Standort

Lönnrotinkatu 33-35, 00180 Helsinki - Route
045 1032688
http://www.meilin-fi.com/

Options