Closed now

Puijon Torniravintola

Rating 4 / 5

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nelihenkinen seurueemme vieraili Puijon tornissa ensimmäistä kertaa. Saavuimme ravintolaan ilta kuudelta auringon vielä paistaessa. Ruokailun kuluessa saimme seurata kaunista auringonlaskua ja kaupungin valojen syttymistä. Näkymä oli kerrassaan henkeäsalpaava.

Ruoan suhteen kenelläkään meistä ei ollut mitään moitittava. Valitsemani Savo-menun maut olivat puhtaita ja raikkaita. Jokaisessa annoksessa oli käytetty myös sitruuna, mikä ainakin allekirjoittaneen mielestä sopi loistavasti yhteen niin punajuuren kuin vadelmajäädykkeenkin kanssa. Parasta ruokaa mitä olen aikoihin syönyt.

Palvelu oli luontevaa ja asiantuntevaa.

Miinuspisteitä on pakko antaa aikansa nähneestä sisustuksesta (aivan kamala) sekä pyörivän osan nykimisestä aika ajoin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 15.10.2015
Rating: 0

Söin lounaaksi jokirapukeittoa tyttäremme kanssa noin kolmen aikaan ja nyt molemmat olleet koko olla vessassa useaan otteeseen illalla. Jo heti ruuan syötyäni valittelin miehelleni huonoa oloa, mutta ajattelin sen johtuvan vain kuumasta säästä. Puolen tunnin ajomatkan jälkeen tyttäremme alkoi voida pahoin autossa. Onneksi lievät ruokamyrkytykset menee nopeasti ohitse ja illasta alkoi ruoka uudelleen maistua. Rapujen alkuperää ei missään mainittu, joten jos olivat kiinalaisia olisin ne jättänyt ottamatta. Ensi kerralla parempi onni?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 08.08.2015
Rating: 0

Alkuruoaksi saatiin mustajuurikeittoa ja siinä oli ”moussesilmä ”, jotakin sientä? Hyvää oli joka tapauksessa! Enemmänkin olisin syönyt

Pääruoaksi otimme mureaksi haudutettua karitsanniskaa ja karitsanlientä, lisukkeineen. Erinomaista! Todella hyvin haudutettua! Makunystyrät toivat mieleen Vorschmackin. Vorschmackista taas tuli mieleen hyvä muisto vuosikymmenien takaa. Muistoon liittyi hyvää ruokaa ja hyviä ystäviä! Jälkiruokana jäätelöä ja suklaata. Otettiin kahvitkin.
Oliko ruokailu siis elämys? Mitä suurimmassa määrin! Myös senkin suhteen, että pilvet rakoilivat ja Tornista sai katsella sydämen kyllyydestä kaunista savolaista maisemaa!
Sisätilat kaipaavat päivitystä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 07.12.2014
Rating: 0

Viimein päästiin Kuopion ehkä kiinnostavimpaan ravintolaan. Näkymät ovat upeat!

Ruoka oli kuitenkin tylsähköä ja yksipuoleista, tai sitten meillä kävi huono tuuri tilauksissa. Jotain erikoisen makuista kaalia oli ainoana vihanneksena molempien pääruoissa. Muuten tarjonta taas tuntui turhan varovaiselta.

Vaikka vapaita pöytiä oli kymmeniä, niin meidät ohjattiin meluavan lapsiperhepöydän viereen. Alkupalaksi tuotiin väärä annos ja alkupala-aterimille ei ollut luontevaa paikkaa laskea alas. Jäi myös epäselväksi, miksi tornin pääsylipukkeet piti esittää laskua maksaessa, koska torniin ei päässyt ilman lipuketta. Kuvittelisin, että ruokien hinnoissa saataisiin huomioitua pääsyliput, eikä asiakasta tarvitsisi asialla vaivata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Helsinkiläisen isäni täyttäessä pyöreitä vuosia halusin viedä hänet syömään hyvin. Pääsiäisen tienoolla oikeastaan muut ravintolat eivät olleet auki kuin Puijon torni, joten valinta oli helppo.
Odotukseni eivät olleet kovin korkealla, koska en ollut kuullut kenenkään koskaan käyvän ko. paikassa. Seureeseemme kuului 4 aikuista, ja otimme kaikki pääsiäismenun. Yksi meistä tilasi lisäksi yhden viinin ja kaksi olutta, itse join kokiksen.. ;)
Asiakkaita oli meidän lisäksemme vain yksi pienehkö seurue, joten hyvin rauhassa saimme olla. Klassinen musiikki soi vaimeasti taustalla ja tunnelma oli ylevä Kuopion kauniita maisemia katsellessa. Tarjoilija oli nuori ja erittäin asiallinen, palvelu oli mielestämme oikein hyvää. Miinuksena mainittakoon ravintolan aikapäiviä sitten vanhentunut sisustus sekä pyörivän osan pieni nykiminen.
Ruoka oli kaikkien mielestä oikein hyvää. Maut olivat raikkaita ja puhtaita, liha sopivan kypsää, jälkiruoka herkullista ja annokset riittävän isoja. Annokset olivat kauniisti aseteltuja, ja ruoka oli lämmintä tarjottaessa. Maut sointuivat hienosti yhteen. Menemme uudestaan seuraavana vuonna!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 24.05.2014
Rating: 0

PUIJO PELASTI VAPPUMME! Erään keskusta ravintolan sotkettua pöytävarauksemme vappuna saimme, kuin saimmekin iltapäiväksi pöydän Torniravintolasta. Mukavan leppoisa tunnelma,vaikka asiakkaita meidän lisäksemme näytti riittävän täälläkin. Ruualle ja sen tekijöille iso kiitos...sanonta hyvä ruoka parempi mieli kävi nyt toteen kirjaimellisesti! Peuranfilee oli niin makoisaa,että lautasen olisi nuollut,jos iljennyt olisi...KIITOS Toriravintola ja palataan varmasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 02.05.2014
Rating: 0

Vappumenu oli todella positiivinen yllätys. Hienoja makuja kautta linjan, etenkin alkuruuan Bouillabaisse ja jälkkärin hauska sitruunakakku lisäkkeineen. Hinta omalle kukkarolle sopiva ja maisemat varmasti Kuopion parhaat! Tullaan uudelleen ja suosittelen muillekkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 01.05.2014
Rating: 0

Ruoka oli ihan ok, mutta reippaasti ylihinnoiltu. Ei mtään vau-efektiä. Jälkiruoaksi mustaherukka sorbettia, mikä ei todellakaan ollut kovin kaunista katsottavaa lautasella vaikka maut oli hyviä. Plussaa rempseästä savolaisesta asiakaspalvelusta! Maisemat hienot, ravintola itse kaipaa pientä remonttia. Suosittelen käymään ihan maisemien ja asiakaspalvelun johdosta. Ruoan ja hinnan takia en juurikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 09.04.2014
Rating: 0

Olipas pettymys! Taukoa edellisestä käynnistä nelisen vuotta, nyt päätin antaa vielä toisen mahdollisuuden ja pieleen meni. Täysin ylihinnoiteltu ja mikroaterialta maistunut ja näyttänyt annos. Tämäkö muka Kuopion parhaita ravintoloita?? Ainut positiivinen seikka oli erittäin kohtelias ja luonteva palvelu, siitä kiitos.

Suosittelin kysom. ravintolaa todella ryhdistäytymään, kyseessä kuopion maamerkki ja turistien suosima kohde, hävettää antaa tälläistä ruokakuvaa maailmalle heidän mukanaan - ja kyllä itsekin syö mielellään sen tasoista ruokaa kuin hinta antaa ymmärtää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.03.2014
Rating: 0

Kyllä oli maut ihan kohdillaan jo alkuruuan kirjolohessa,mutta pääruuan härkä(taisi olla potkaa) oli ehkä parasta mitä ravintoloissa on eteen tuotu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 40€ Added: 16.12.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puijontie 135, 70300 Kuopio - Route
017-255 5255
http://www.puijo.com

Options