wave

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Restaurant: Zuhat pizza/kebab

Tilasimme Woltilla pari pizzaa kotiin. Yllätyimme suuresti, kun noin 7 min kuluttua appsi ilmoitti että ruoka on jo valmista. Meni toiset 7min, että murkinat olivat ovella joten saimme pizzat alle vartissa kotiin. Nopeimmat pizzat ikinä, siitä plussaa!

Lätyt olivat perustasoa. Toinen pizza tilattiin vegaanijuustolla, omani oli normaali. Normijuustoa oli hieman liikaa eikä se ollut parhaimmasta päästä. Siinä oli hieman kuminen olemus, mutta ihan hyvältä se maistui. Muuten omavalinta oli oikein mukiinmenevä (tuplakatkarapu, aurajuusto, ananas ja valkosipuli).

Jos pizzaa haluaa nopeasti niin Zuhatista saa. Muilta osin vaikutelma on keskinkertainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.02.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Onni Pizzeria

Tilasin kotiin pizzan ja pitafalafelin. Falafel oli aika peruslaatua, sitä mitä odotimme. Annos oli aika iso ja leipä laadukas, siitä plussaa.

Pizza taas ylitti reippaasti odotukset: omavalinta täytteillä rucola, herkkusieni, sinihomejuusto, sipuli ja valkosipuli. Rucolaa oli paljon, sen verran että se peitti melkein koko pizzan, sinihomejuustoa oli tarpeeksi ja muita täytteitä sopivasti. Kokonaisuus toimi erittäin hyvin, siinä oli melkein italialainen viba. En tiedä paikan muista pizzoista, mutta tämä oli melkein 5/5. Suosittelen kokeilemaan!

Kokemusta on vaikea arvioida kun tilaa ruokaa kotiin, mutta ruuat saapui arvioidussa ajassa ja annokset olivat lämpimät. Kuski antoi pienen alennuksen (0.35€) tasarahan nimissä.

Kokonaisuudessaan ruuat ja tilaus onnistuivat sen verran hyvin että suosittelisin paikkaa muillekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Savor Vallila

Suosikkilounaspaikkani tällä alueella. Valikoima on erittäin kattava. Peruslinjaston lisäksi tarjolla on keittoa, pizzaa, aasialaista, lämmintä kasvisruokaa ja erillinen varsin pätevä salaattipöytä. Perusjälkkärin lisäksi löytyy pehimskone, siitä plussaa.

Paikka on avara, valoisa ja suht siisti mikä tekee kokemuksesta paremman kuin monessa lounasmestassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Subway Teollisuuskatu

Subi on subi toimipaikasta riippumatta. Tästä kyseisessä olen ottanut subin mukaan useita kertoja. Paikka siisti ja mukava henkiläkunta. Ei valittamista. Plussaa uudesta 9-viljan leivästä. Miinusta puolikkaan subin kalliista hinnasta suhteessa kokonaiseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Metro Food

Falafelpita oli yhtä hyvää kuten aina ennenkin. Hyvät ja mehevät falafelit raikkaan salaatin , marinoidun punakaalin ja jogurttikastikkeen kera. Itse pitaleipä maistuu myös freesiltä ja mukana on hummusta.

Paikka on siistissä kunnossa ja henkilökunta on ystävällistä. Konsepti vaikuttaa huolellisesti mietityltä toisin kuin bulkkikebuloissa. Seeuraavaksi houkuttaa kokeilla paikan Meze-annoksia.

Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Golden Rice Bowl

Ruoka ihan hyvää kiinalaista. Kohtuulinen hinta ja mukaanotettuna hieman edullisempi. Ravintolan pitäjät hyvin palveluhenkisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.05.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Frendi

Söin vegepizzan, eikä ollut valitettavasti ensimmäinen kerta܂ Ruuan, sekä palvelun laadusta ei valitettavasti jäänyt mitään hyvää sanottavaa܂ Taso oli korkeintaan keskinkertaista, mutta huomattavasti alle vastaavien paikkojen (räkälöiden) tasoa܂ Palvelu oli heikointa johon olen törmännyt܂


Päädyin tietoisesti ruuan ja juoman lisäksi maksamaan 2€ lisää, jonka sain käteisenä takaisin jukeboksia varten܂ Sillä rahalla saa neljä kappaletta, mutta vain kaksi niistä soi܂


Löysin jukeboksin kehnosta ja vanhentuneesta valikoimasta kuitenkin 4 mieleistä kappaletta܂ Kysyin vielä paljonko aikaa on ja vastaus oli "50 minuuttia"܂ Kappaleistani kaksi kerkesi soida ennen kuin pilkku tuli܂ Sen jälkeen musiikki loppui ja pyytäessä kahden viimeisen kappaleen soittoa minulle todettiin vain܂ että pilkku tuli܂


Pyysin vielä mahdollisuutta kuulla kahta viimeistä valitsemaani kappaletta, mutta vastaus oli käytännössä "voi voi"܂ Kysyessäni syytä ja yhtä euroa takaisin en saanut taaskaan järkevää vastausta ja homma loppui siihen܂ Oli aika lähteä ja päätin, että seuraavaa kertaa ei tule܂

En suosittelisi paikkaa kellekään܂ Jos on kova tarve saada vatsantäyttettä (tai pään täytettä) niin sitä frendistä saa܂


Antimien, sekä palvelun laatu on "kakkaa". Pahoittelut܂

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 21.11.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Mr. Lau

Hyvää ruokaa ja hyvä ilmapiiri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.04.2015
Betyg: 1


Followers

Followers (1)


Following (1)