Köket är öppet

Street Gastro - Hietalahden kauppahalli

street food
Betyg 3.6 / 5

Premium Street Food


Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Täytetty leipä on kivaa vaihtelua purilaisten ja patonkien rinnalle. Oikein virkistävä. Nämä eivät todellakaan ole mitään huoltamosämpylöitä, vaan ateriankorvikkeita. Olen kokeillut ainakin vegen ja karitsan(?). Virvoikevalikoima on suppea ja kahvilatyyliin ylihinnoiteltu, joten suosittelisin vesilinjaa ja juomaan limut jossain muualla.

Iso-Roballa ei ole omaa sivua, joten laskin kommenttini tähän. Niin sanotuksi trendipaikaksi Street Gastro on poikkeuksellisen helposti lähestyttävä. Sisään astuessa ei tunne pukeutuneensa väärin tai häirinneensä henkilökunnan illanviettoa. Palvelu on hivenen kesähessumaista (nuorta, joskus reipasta, joskus tennareihin tuijottelua), mutta tehdään se mitä pitää. En suosittele sandwichia treffiruoaksi, sillä suupieleen voi jäädä kastiketta, ja käärepaperin välistä valuu helposti öljyä rinnuksille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.08.2016
Betyg: 0

Halusin kovasti pitää paikan ruu'ista, mutta ei vaan taitu. Leivät, jotka olen testannut ovat olleet hyvin keskinkertaisia paksua taikinaa, täytteet kädenlämpöistä valmista mössöä. Salaatin härkä oli kylmää, rasvaista ja limaista - annos meni roskiin parin haarukallisen jälkeen. En valitettavasti voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: 0

Erinomaisen maukasta katuruokaa! Ei ruuhkaa sunnuntaina. Voin lämpimästi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Heittämällä parasta katuruokaa mitä Suomesta voi saada. Palvelu on aina ollut mielettömän hyvää. Ainoa miinukseni tulee itse leivän vaihtelevasta koosta. Kysyin tiskiltä minkä takia viime kertainen leipäni oli niin helvetin paksu, niin vastaukseksi sain hymyileviltä kasvoilta että leipomolla ollaan oltu hieman huolimattomia. Sillä kerralla leipäni oli juuri sopiva, hyvässä suhteessa rapeaksi paistettua leipää ja hyviä täytteitä.
Tämä paikka on todella lohkaissut paikan sydämestäni, sillä vastaanotto tiskin takana on kokemuksieni mukaan parhaasta päästä täällä Pääkaupunkiseudulla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.06.2015
Betyg: 0

Hyvät leivät täynnä makua. Aina olen saanut maistuvan ja runsaan leivän eteeni täältä. Tuoreus myös maistuu ruoasta, ja leivissä onkin hyvä, freesi maku. Ainoa miinus on ollut leivän paksuus, toivoisin että itse leipämassaa ei olisi aivan yhtä paljon kuin nykyään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Ihmiset, tehkää elämästänne parempi syömällä Street Gastron Vegeleipä!

Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 21.05.2015
Betyg: 0

Possu ei täräyttänyt. Makuja olisi kaivannut enempi ja puutteen vuoksi liha oli aika pliisua. Kuiva leipäni ei kylläkään ollut. Naapurin seitaniin iski annoskateus! Leivän lisukkeena meni levä-kukkakaaleja ja jotain majoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Possusandwich oli kuiva ja mauton. Possu leivän sisällä oli harmaata ja sitkeää. En todellakaan käsitä, mistä kaikki hype. Olisi ihan hauska konsepti, jos ruoka vain olisi syötävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Aivan loistavat sandwichit ilmastoidussa ja siistissä ympäristössä. Yllättävän hyvä olutvalikoima!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Tasty Sandwiches !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.07.2014
Betyg: 0


Läge

Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsingfors - Route
0407059610
http://www.streetgastro.fi

Options