Closed now

Restaurang Prakticum

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 18.03.2010
Note 0

Söin alkuruuaksi bataattikeittoa, pääruuaksi sveitsinleikkeen ja jälkiruuaksi mustikkajäätelöä. Bataattikeitto oli kerrassaan loistavaa. Sveitsinleike oli kiistatta paras mitä olen syönyt. Lisäksi yllätyin positiivisesti siitä miten lohkoperunat toivat esille perunan maun. Jälkiruuaksi tarjoiltu jäätelö oli ensiluokkaista. En yleisesti ottaen pidä jäätelöstä, mutta ajattelin maistaa ja huomasin sitten syöneeni koko annoksen.

Ravintola oli hiukan hankala löytää. Oikean paikan löytää menemällä Prakticumin pääovesta sisään. Heti tuulikaapissa oikealla on lasiovi, jossa lukee kissan kokoisin kirjaimin "restaurang". Siitä sisään. Jos tuulikaapista vahingossa poistuu pyöröoven kautta, päätyy suureen ja avaraan harhautusravintolaan, jossa on opiskelijoita ruokailemassa. Ei siis sinne.

Paikan pöydät oli katettu kynttilöin, valkoisin pöytäliinoin ja lukuisin aterimin, kuin juhlaan. Melko pienessä ravintolassa oli vaikeasti laskettava määrä nuoria siististi pukeutuneita tarjoilijoita, jotka palvelivat asiakkaita jatkuvasti parhaan taitonsa mukaan. Ensin pohdimme, että olisikohan sitä pitänyt pukeutua tummaan pukuun, mutta kohtalaisen rento tunnelma antoi kuitenkin ymmärtää "ihan hyvä noin".

Ruokalista oli ruotsiksi, mutta palvelua vaikutti saavan suomeksikin. Saavuimme ravintolaan juuri ennen paikan sulkemista, mutta saimme silti syödä rauhassa. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, ehkä hiukan turhankin tehokasta. Tempoa hiukan hidastamalla, saisi paikkaa rauhoitettua miellyttävämmäksi. Loistopaikka silti, ei siinä mitään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 14.10.2009
Note 9

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Jan-Magnus Janssonin Aukio 5, 00550 Helsinki - Route
020 7699 700
http://www.prakticum.fi/restaurang

Options