Küche geöffnet

Käpygrilli

Note 1.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (37)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Omalla karhealla tavallaan viihtyisä lähiöravintola, ei sovi kermaperseille. Parasta, mitä käpylästä löytyy. Lihapulapasta on aivan loistava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 08.11.2015
Note -1

Käpygrilli on lähiöbaari, jonne mahtuu perus aamujuopot ja pizzan syöjät sopivasti saman katon alle. Rakennuksessa on ilmeisesti ollut ravintola "aina". Tilaan saisi tehtyä todella hienon "perinne ravintolan" ja käpylästä varmasti löytyisi maksavia asiakkaita vaikka hintataso nousisi kunhan laatua löytyisi (verrokkina todella kalliin Siili kahvilan suosio). Nyt meillä ei ole yhtään kunnon ravintolaa käpylässä, mikä on todella ihme.

Käpygrillin pizzat on syötäviä (mitä nyt kerran oli tomaattikastike unohtunut (take away pizzoista), muut ruuat lounastasoa ja salaatti perus pizzeria tasoa. Hinta-/laatusuhde ei ole kovin hyvä, mutta käpylässä ei vaihtoehtoja paljoa tosiaankaan ole.

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja lämmin henkistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.10.2015
Note 0

huonoa palvelua ja ruoka todella surkeaa. ylihinnoiteltua mikro ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 22.06.2015
Note -1

6kpl kanankoipia. Paistettu päältä mutta olivat täysin jäässä sisältä. Hohhoijjaa.
Terveysviranomaisille töitä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 21.05.2015
Note 0

Olen käynyt täällä kolme kertaa lounaalla ja huomannut, että ruoan laatu vaihtelee todella paljon. Ensimmäisellä kerralla söin täytettyjä välimerellisiä tomaatteja - annos oli maukas ja hyvä.

Kahdella seuraavalla kerralla kokemus oli aivan päinvastainen. Salaattipöydässä oleva kurkku-tomaatti-sipulisekoitus oli seisonut jääkaapissa ainakin yhden yön yli ja mätäneminen maistui salaatista. Makaronisalaatti maistui erittäin pahalta, en tiedä mitä siihen oli lisätty, mutta en meinannut saada yhtä haarukallista alas ilman vettä. Cannelonit olivat ihan ok, mutta nekin oli varmasti tehty jo aikaa sitten ja vain lämmitetty uunissa. Palvelun ystävällisyys ei myöskään päätä huimaa.

Olisi mukavaa tukea tällaisia lähiöravintoloita, mutta kun tällaiset perusasiat eivät ole kunnossa, niin en kyllä uudestaan aio mennä lounaalle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 06.02.2015
Note 0

Liian laaja, lähes 50 ruokalajin lista, minkä vuoksi iso osa annoksista maistuu siltä kuin ne olisivat kokin lämmittämiä pakasteita tai eineksiä. Lienee osittain totta.

Tuntuu kuin keittiö olisi tullut kaupassa kaljapaikan kylkiäisenä ja nyt sille pitäisi keksiä käyttöä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.01.2015
Note 0

Hintansa väärtti! Itse asiassa jopa loistava diili, kun ottaa huomiooon maukkaan salaattipöydän. Pizza kannattaa panna kaverin kanssa puoliksi, riittää hyvin ellei sitten ole huippu-urheilija. Ainoa pikku miinus tulee jälkiruokakahvista, joka jättää varaa petraamiselle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 12.10.2014
Note 0

Hyvä lounas, muutama vaihtoehto, ja poikkeuksellisen hyvän salaattipöydän saa myös pelkästään. Ei voi kuin suositella, ja ihmetellä kehnoja arvioita tuolla alempana? Ehkä söivät väärät annokset vääränä päivänä?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.10.2014
Note 0

Hyvää ruokaa, varsinkin salaattipöytä erinomainen. Ei jää nälkä. Korttelikapakassa kaksi selvästi erottuvaa puolta, joista toisessa mukava syödä rauhassa. Erittäin ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.09.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Osmontie 5, 00610 Helsinki - Route
(09) 791 343
http://www.kapygrilli.fi/

Options