Küche geöffnet

Muikkuravintola Sampo

Note 3.3 / 5

Bewertungen (40)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kesäreissulla arvoimme ruokapaikaksi tämän muikkuravintolan eikä valinta ollut lainkaan huono. Vaikka ravintolan nuhjuinen ulkoasu ja sisätilatkin hiukan epäilytti niin lopulta paikka osoittautui erinomaiseksi valinnaksi. Ruoka oli simppeliä ja HYVÄÄ. Parhaimpia muikkuja mitä on vastaan tullut.
Itse söin Suutarinpaestin jossa oli muikkuja,possukylkeä ja perunamuusia. Muikut pehmeitä ja hyviä, suorastaan suli suussa. Maistelin myös kavereiden lautaselta paistettuja muikkuja ja muikkuja smetanassa - kaikki hyviä! Jälkiruuaksi vielä mummon lettuja ja suklaapaistosta. Jälkiruuat ehkä hieman ylihinnoiteltuja.
Palvelu ehkä hieman hidasta mutta paikka tosin oli aivan täynnä.
Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 08.07.2015
Note 0

Todella hyvät voissa paistetut muikut, taju meinasi lähteä! Ja tillimuusi erittäin maukasta myös. Plussaa että annoksen ja leivän sai gluteenittomana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 23.06.2015
Note 0

Sammon muekut - ei oo parempoo! Käytiin kaverin kanssa muutamia kuukausia sitte syömässä muekut ja hyvvee olj kaekinpuolin.Vuan mitteepä muuta sitä voe uottoo kun hyvästä kalasta viännetään voessa ja jauhoessa perunamuussiin kanssa ruokoo?Hyvveehän siitä tulloo - väkisinnii!!!Käykee hyvät ihmiset syömässä Sammossa,suattaa sieltä löytyä jottae muutahi hyvvee :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.06.2015
Note 0

Kolme euroa kannullisesta vettä ja siihen päälle 50 snt kun yhdelle seurueesta vesi kaadettiin lasiin, on röyhkeä hinta. Ruisleipä mikrossa lämmitetty ruispala tai vastaavaa. En mene uudestaan vaikka muikut ihan ok olivatkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 12.07.2014
Note 0

Mikrossa lämmitetty ruisleipä pettymys, joskus ollut parempaa. Muikut smetanassa toimi, oikein hyvää mutta hiukan ylihinnoiteltu. Tunnelman takia kannattaa kokeilla hinnoista huolimatta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 21.06.2014
Note 0

Muikut olivat erittäin hyviä ja puhtaalla pannulla paistetut. Muusia todennäköisesti jatkettu jauheella, vaikka sisälsikin perunasattumia. Lisukkeena raakaa tomaattia ja pari kurkkuviipaletta. Tarjottu leipä muovipussiruisleipää, mikrossa lämmitetty ja hinta selvisi vasta kuitista. Pöytäliinat likaiset, musiikkina soi iskelmä ja naistenvessassa haisi oksennus.
Muutama "erikoisolut" listalla ja jotka osattiin tarjota oikeasta lasista, tästä plussaa. Tarjoilu pelasi nopeasti, vaikka samaan aikaan syömässä oli suurehko seurue.
Itse ruuan maussa ei moittimista, mutta 15e muikuista muusilla on hiukkasen liikaa.
Hyviä muikkuja paikassa osataan kyllä tehdä, joten suosittelen ottamaan vain muikkuja sisältävän, noin 8e maksavan muikkukipon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

Herkullisia muikkuja!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 30.03.2014
Note 0

Kannattaa ottaa listalta muikkuannoksia: Paistetut muikut hyviä, mutta wieninleike todella mitätön koppura ja ylihintainen, muutama kurkun- ja tomaatinviipale kyytipoikana 18,5e. Yliolkainen asenne tarjoilussa: kysyttäessä ei saatu tietoa wieninleikkeen koosta tai kivennäisveden hinnasta, tarjoilija vain vastasi ettei tiedä. Pöytäliina oli täynnä ruokatahroja, oli epämiellyttävä syödä. Ei tulla toiste. Jälkiruoat käytiin syömässä toisessa paikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 16.03.2014
Note 0

Aika kallista, kun lisukkeena oli pelkästään kurkku- ja tomaattilohkoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.12.2013
Note 0

Paestetut muikut Sampon tyyliin - yksinkertainen annos, mutta maistui niin kuin paistetun muikun pitääkin eli todella hyvältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 03.09.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Kauppakatu 13, 70100 Kuopio - Route
020 7624818
http://www.ravintolamaailma.fi/ravintolat/sampo-kuopio

Options