Suljettu nyt

Ravintola Ukko Munkki

Arvosana 2.8 / 5

Tervetuloa Ravintola Ukko-Munkkiin!

Me Ravintola Ukko-Munkissa toivotamme Sinut tervetulleeksi perinteiseen ravintolaamme, joka on toiminut vuodesta 1954 saakka. Internet-sivustollamme voit tutustua monipuoliseen tarjontaamme, ja löydät myös tämän viikon lounaslistamme.

Koe Ukko-Munkin henki

Tule yläkerran ravintolasaliimme nauttimaan ravintolamme ruoista tai alakerran Ugari-pubin mukavaan meininkiin. Ravintolamme noudattaa 50-luvulta tuttua perinteikästä henkeä ja tyyliä. Sijaitsemme Munkkiniemen miljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ugari. Tällaisen olosta en ollut edes tiennytkään ennen viime viikonloppua.

Noh, eipä sillä, näköjään näitä 50-lukulaisia korttelibaareja on vielä siellä täällä. Alakerrassa pubi ja ylhäällä ruokasali. Ruokapuolen tarjonta kyllä oli melko odotetunlaista, ja klasarilistalta piti tietty kokeilla topo-leipää. Tarinaa en tiedä, mutta liekö jotain tekemistä takavuosien menestyskoripallojoukkueeen kanssa?

Annos kyllä oli hieman erikoinen, ideana ihan kiva, mutta jotenkin vähän valju kuitenkin, eikä järin suuri. Noh, kun ei mitään odotuksia ollut niin en varsinaisesti voi sanoa pettyneenikään. Kyllä sen toki siinä kaljoittelun lomassa söi.

Paikka itsessään lienee rempattu lähivuosina, sillä ei ollut niin patinoitunut kuin toimintavuodet antaisi odottaa.

Henkilökunta oli mukavaa ja palvelukin kohteliaan OK. Kantiksilla meininkiä terassilla. Kyllä tänne vielä ihan mielelläni uudestaankin menen, jos vain satun kulmilla pyörimään..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.07.2017
Arvosana: 0

Hmm. . en voi käsittää näitä huonoja arvosteluja. Onko paikka sitten muuttunut? Itselläni tosi hyvä kokemus, miellyttävä kodikas tila, ystävällinen palvelu, ruoat tulivat todella nopeasti ja olivat oikein maukasta ja monipuolista kodikasta ruokaa. Viini oli hyvää eikä hinta ollut tavallista kalliimpi. Suosittelisin ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.01.2017
Arvosana: 0

Tunkkaisessa, tyhjässä ravintolasalissa ei saa tarjoilijaa. Sunnuntaina 18.12. tumma naistarjoilija vetelehti ees taas ja suu täynnä mussutti tarjoillessaan. Piti sitä jotenkin hauskana vitsinä ja osoitti meille erittäin selkeästi, että keskeytimme hänen ruokailunsa. Piti oikein mussun-mussuttaa ja korostetusti nielaista siinä pöydän vieressä, että NO NYT voin puhuu. Toinen, nuorempi naistarjoilija istui pöydässä syömässä. Toinen seurue yritti kysyä häneltä jotain, ei edes vastannut. Menu oli huonokuntoinen ja sekava. Ruoka oli melankolista ja annos pieni. Vesikannu pamautettiin pöytään. "Katotteko jälkiruokalistaa." Joo-o. Ei ajateltu katsoa. Harvoin sanon ravintolasta näin pelkkien tarjoilijoiden takia, mutta en aio enää mennä syömään tähän paikkaan. Safka kuitenkin oli melko kohtuullista, mutta palvelun taso kuin räkälässä. Ja räkälähän se alakertakin tietysti on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.12.2016
Arvosana: 0

Hmm… Lounaalla Ukko-Munkissa. Harvemmin tulee enää käytyä, kun tuo mainio La Cantine on vienyt Munkan lounasherruuden. Mutta nyt päätin kokeilla, pitkästä aikaa.
Puolityhjä ravintola, henkilökuntaa ei missään. Menin tiskille odottelemaan ja suuntasin katseen keittiön puolelle. Kontakti kokin kanssa, joka tyylikäästi otti taka-askeleen kulman taakse ettei tarvitsisi reagoida. Näki kyllä asiakkaan. Odottelin minuutin. Toisen. Kokki kurkkasi, juu kyllä se Lauri yhä siellä tiskillä odottelee. ”Hei Marja! Siel ois joku asiakas tiskillä.” huikkasi kokki poteroonsa piiloutuneelle tarjoilijalle joka raahautui hieman hämmästyneenä myymään mulle ”broiskua”. Ilmeisesti häiritsin päiväunia tai jotain.
Jotenkin tuon Ukko-Munkin imagon kuuluukin olla vähän pölyttynyt ja vanhankantainen, mutta ei tota neuvostoliittolaista palvelukulttuuria enää oikein tarttis sietää. Missään.
Voi olla että menee taas jokunen kuukausi kun seuraavan kerran menen kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.04.2016
Arvosana: 0

Burgeri & Sipulipihvi ehdottomasti parhaimpia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: -2

Söimme ravintolassa pippiripihvin ja silakat. Ruoka ok/hyvää ja paikka sisustuksellisesti tyydyttävä. Tullessamme yläkerran ruokasaliin oli myös tunnelma raauhallinen. Juuri ennen ruokiemme tarjoilua saapui paikalle 8 hengen voimakkaasti humaltunut seurue, joka otti paikan äänekkästi haltuun välittämättä muista ruokailijoita. Huomautin tästä tarjoilijalle ja sain vastauksen, että "nämä ovat meidän kanta-asiakkaita ja tämä on ravintola!". Ruokailu meni stressaavissa tunnelmissa kun takaa huudeltiin tuon tuosta äänekkäästi mm. seuraavaa "eihän meillä mitään hätää ole kun meille on rahaa". Laskun tullesssa kysyin tarjoilijalta haluaako ravintola mahdollisesti kompensoida rauhatonta päivällistämme. Sain taas saman ylimielisen vastauksen "nämä on meidän kanta-asiakkaita. Ravintolalla menee ilmeisesti niin hyvin (tai huonosti) että se valitsee asiakkansa rahapussin perusteella, vaikka käytös olisi kuin agressiivisella simpanssilla. Omalta kohdaltani tämä paikka on testattu viimeisen kerran. Ukko- Munkki on Ikävää lähiönepotismia parhaimmillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Korttelirafla. Poikkeuksellisesti oli tarvetta löytää lounasta Munkasta, onneksi seurueessa oli alueella aiemmin asunut, joka tiesi kertoa legendaarisesta "Ugarista". Lounasaikaan listalla oli pari eri vaihtoehtoa, valinta kohdistui wieninleikkeeseen, 10e. Leike oli kookas, mukana runsaasti ranskalaisia ja pari hassua paistettua vihannesta. Alkuun sai kasata itse salaatin perustarpeista (kastike loppunut), muu seurue vaikutti tyytyväiseltä tarjolla olleeseen tuoreeseen leipään. Pääruoka oli vähän turhankin suolainen, mutta kuitenkin hyvä. Leike oli itsetehdyn oloinen eikä valmiskamaa. Vihanneksia (hyviä) olisi voinut olla enemmänkin. Kokemus nousee "suosittelisin" tasolle ihan jo miljöön ja historian puolesta, viehättävä paikka. Suositulta vaikutti, palvelu oli perustasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.10.2015
Arvosana: 0

Valitettavasti ravintolan taso laskenut "remontin" myötä. Kasviruokailijalle aika vaatimattomia ratkaisuja. Vielä 2 v sitten palvelun taso oli erinomaista, nykyisin tarjolla on juuri ja juuri ne pakolliset, moi, mitä saisi olla ja kiitos (jos niitäkään). Myöskin hinnat ovat nousseet, mutta annoskoot ja ruuan laatu laskeneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Olen joutunut työporukkani kanssa käymään tässä ravintolassa lounaalla muutamia kertoja ja joka kerta ruoka on ollut suuri pettymys.
Ehkä jos tykkää pihveistä, pitsasta ja perus huoltoasematyyppisestä mätöstä, niin voi olla ok.

Mutta etenkään kasvisruokailijoiden ei kannata vaivautua.

Tässä esimerkkejä kasvislounaista:

Juurespihvi: tavallinen ruokakauppojen pakastealtaasta löytyvä veltohko kasvispihvi, joka lämmitetty mikrossa (ei edes rapeaa paistopintaa). Päälle pursotettu läjä ketsuppia.

Tomaattipasta: Keitettyä perus pennemakaronia, jonka päällä tomaattimurskaa, ihan kuin suoraan tölkistä lämmitettynä.

Täytetty paprika: Osittain pinnaltaan hiiltyneeksi käräytetty paprika, jonka sisällä pakasteesta tuttua maissi-herne-paprika sekoitusta ilman makua.

Usein ruoassa on myös makuvivahteena tupakan haju/maku. En tiedä mistä johtuu.

Olen useamman kerran yrittänyt suhtautua positiivisesti, ja antaa ravintolalle uuden mahdollisuuden näyttää, että ruoka on seuraavalla kerralla onnistuneempaa, mutta joka kerta olen pettynyt. Asiakkaaksi en enää aio.

Palvelun taso vaihtelee hurjasti. Useimmiten tuntuu siltä, että olen asiakkaana vaivaksi. Ei kovinkaan lämminhenkinen tunnelma tässä paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Sipulipihvi ulkofileestä oli yksi parhaista annoksista joita olen aikoihin syönyt. Vaimolle maistuivat silakkapihvit ja muussi . Silakoita oli niin paljon että osa jäi valitettavasti syömättä.
À la cartella oli paljon ruokia joita on pakko mennä maistamaan, kohta meidät nähdään siellä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (7)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Laajalahdentie 19, 00330 Helsinki - Reitti
09482710
http://www.ukko-munkki.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita