Küche geöffnet

The Red Koi Thai

Note 4.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (35)

Kymppiviikoilla testaamassa thaikkua ydinkeskustan ulkopuolella. Ravintola ei mielestäni ole hirveän kutsuva sisustukseltaan, vaan vaikuttaa enemmän hämärältä peruskuppilalta kuin thaimaalaiselta ravintolalta. En anna sen häiritä vaan tilaan kymppilistalta tofu pad thain (onhan se aina testattava). Tarjoilija on ystävällinen ja ruoat tulevat melko nopeasti (ravintolassa on vain yksi muu seurue).

Pad thai on maukasta ja seuralaiseni vihreä curry muistuttaa kuulemma hyvin paljon autenttista Thaimaassa saatavaa currya. Ruokaa on runsaasti ja varsinkin kymmenellä eurolla se on löytö. Ravintolasta ei jää arvostelun lyhyydestä päätellen mitään erityisempää kerrottavaa, mutta ruoka on hyvää. En välttämättä lähtisi keskustasta varta vasten tätä ravintolaa metsästämään, mutta ollessani lähistöllä voisin hyvin valita sen uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.08.2019
Note 0

Heittämällä Helsingin parasta thaikkua! Annoksissa tuoreita ja maukkaita makuja. Myös palvelu oli erittäin ystävällistä ja miljöö viihtyisä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.04.2019
Note 0

My partner & I have been disappointed with this place lately. We have been going there regularly for 3 years. The last few months there have been ingredients missing from dishes, food has been overcooked, or has tasted old. The one time my husband mentioned that there were ingredients missing, the waitress shrugged and said nothing.

Tonight we went there for dinner, and I ordered the green curry (I usually order the red or green curry with tofu). It was so salty that I couldn't finish the second bite. I told the waitstaff about this and asked to send it back. Another one was brought out that tasted exactly the same. Third time, same thing. I told her I couldn't eat it and we asked for the check.

The waitress charged us for the dish, and proceeded to argue with me when I told her that it was unfair to charge someone for food that wasn't edible. She was visibly angry and said that the dish tasted fine.

I found this experience upsetting: if a restaurant is serving inconsistent/bad food, a customer should not have to argue with the waitstaff and get charged for a meal they could not eat. I will not be going there anymore.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 14.03.2019
Note 0

Paras punainen curry, mitä olen syönyt. Luulin pitäväni enemmän muista currytyypeistä, mutten näköjään ollut vain syönyt tarpeeksi hyvää punaista currya. Annoksessa oli mm. possua ja ananasta. Plussaa ystävällisestä palvelusta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 05.06.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Thairavintolaksi selvästi parhaasta päästä. Tämä ei ole geneerinen liha+kastike -paikka, vaan ruokalistalla on laadukkaita raaka-aineita ja tuoreita yrttejä. Söin alkuruoaksi jauhelihaa käärittynä yrtteihin ja pääruoaksi friteerattua pehmeäkuorista taskurapua makeassa kastikkeessa. Molemmat oli ihan tasokkaita annoksia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 24.06.2017
Note 0

tilattiin take outina 2 x paistettu riisi kanalla ja yksi papaijasalaatti.
Yhteensä 53 eur.
Ruoat surkeaa jääkaapista pannulle heitettyä eilistä puuroa ilman mitään makua. Kana maistui jääkaapilta ja eiliseltä niin, että jäi syömättä. Toisaalta kanaa, sipulia, purjoa tai kirsikkatomaattia ei liiemmin ollutkaan. Riisipuuroa sitäkin enemmän.
Som Tam oli pikku yllätys: papaijasalaatin sijaan pussissa oli kumisia kanansiipiä ja pikku kippo papaijasalaattia, joka oli täynnä kuivattua katkarapua, toisin kuin ruokalistan kuvaus antaa ymmärtää.
Vastenmielinen kokemus. Viimeinen kerta ko. paikassa.
Ennen tämä oli ok, mutta kulta-ajasta on jo pari vuotta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 01.04.2017
Note 0

Makuja, makuja. Alkupala ja pääruoka molemmat maistuvia. Torstai-iltana oli hyvin rauhallista. Palvelu sujui hyvin. Maistelumenun haluan käydä joskus maistamassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 02.10.2016
Note 0

Tilasin ruokaa kotiin Foodoran kautta ja nyt on pakko sanoa että kokilla on ehkä käynyt joku fiba. Papaijasalaatti maistui ihan merilevälle ja oli lähinnä vetinen läjä epämääräisiä kasviksia ja pakastepapua. Lisukkeena olleet kanat sentään olivat hyviä. Silti, 19 euroa viidestä kanasiivestä oli ihan liikaa sillä muuta annoksesta ei voinut syödä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Uudet vietnamilaiset annokset olivat todella hyviä ja palvelu huipputasoa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.05.2016
Note 0

Loistvaa ruokaa joka kauniisti esitetty. Palvelu erittäin ystävällistä ja löytyy myös suomenkielen taitoisia.

Koko henkilökunta myös keittiö Thaista, joten alkuperäiset maut.

Annokset runsaita, tuoreita ja kauniita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.02.2016
Note -1


Standort

Lönnrotinkatu 27, 00180 Helsinki - Route
+358 50 387 8116
http://www.redkoithai.fi/

Options