Öffnet um 08:30

Ritvan Kala-Kahvila

Note 1.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (39)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Silakkapihvejä lounaaksi. Hiukan syrjemmällä sijaitseva (lounas-)ravintola on ankeasti sisustettu mutta siisti. Noutopöydässä pari lämmintä vaihtoehtoa, varsinaisella listalla laajempi valikoima pöytiintarjoiltavia annoksia.

Salaattipöytä halpaa perussettiä. Muusi sopivan lämpöistä ja silakkapihvit hyviä. Höyrykasvikset ja kastike turhanpäiväisiä. Tee irtosi jälkiruoaksi, myös kiisseliä oli tarjolla.

Palvelu kassalla neutraalia. Ihan ok vaihtoehto hyvistä kalaruoista pitäville, miljööseen ja oheistuotteisiin voisi vähän panostaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.05.2016
Note 0

Pälkäneen muikut vihanneksilla. Vihannekset tulivat suoraan pakasteesta eivätkä maistuneet miltään. kalan kastike ei sopinut kalan kanssa...

En suosittele!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.04.2015
Note -1

Lohiburger oli pettymys. Lohta oli liian vähän ja burger ui majoneesikastikkeessa. Salaatti oli pelkkää raastetta. Burgerin leipänä toimi tavallinen ruisleipä, joka oli paistettu rasvassa. Ruisburger ajatuksena oli hyvä, mutta kokonaisuus ei toiminut.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.12.2014
Note 0

Tilauksen vastaanottajalla on joko kuulovamma tai kielitaidottomuus. Moneen kertaan pitää toistaa tilaus. Salaattipöytä on raastepöytä, paikan tavaramerkki on kassilohta noutopöydästä. Ja sekin oli loppu.Seurueen ei-kalaa henkilölle tarjottu possun pihvi maistui kalalle. Ei jatkoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.09.2014
Note -1

Erinomainen ruoka. Ruoka on loistavaa vielä omistajanvaihdoksenkin jälkeen.. Kohtuuhintaista kalalounasta haluavalle suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.04.2014
Note -2

Voin Ritvan kala-kahvilan kokkina todeta, ettei meillä käytetä pakaste perunaa vaan vihannekset tulee joka aamu suoraan tilalta. . Ja jos ei keitossa ole ollut kalaa niin se on saattanut uida parempiin suihin ja huikkaamalla keittiöön sitä olisi tullut nopeasti lisää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.01.2014
Note 0

Kävin pari vuotta sitten syömässä täällä sitä Moro lehden kehumaa kalakeittoa. En ole vielä pirkanmaan lounaspaikoista yhtä surkeata keittoa syönyt. Kuka laittaa pakasteperuna suikaleita lohikeittoon?? Ja tietääkseni kalakeitossa pitää myös kalaa olla mutta tässä sitä ei ollut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.01.2014
Note -2

Maukasta kotiruokaa Tenon hengessä. Oikein maistuvaa, hyvät kastikkeet. Muutakin kuin kalaa. Ystävällinen, huumorilla höystetty palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.12.2013
Note 1

Hyvää kalaruokaa ystävällisellä palvelulla. Kotoisa tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 27.11.2013
Note 0

Salaattipöydästä, jossa ihanaa tuoretta graavilohta, ja hyvistä leivistä heti alkuun paljon plussaa. Pääruoaksi valitsin pariloitua lohta, joka oli hyvin maustettu ja ihanan rapea pinnasta. Sivussa olleet lohkoperunat vähän tylsästi valmiilla grillimausteseoksella maustettu. Toiselta puolelta pöytää tuli myös kehuja lohikeitosta. Tuhdit annokset. Jälkkäriksi sai valita kiisseliä, kahvia tai teetä.

Lämminhenkinen palvelu ja symppis tunnelma, vaikka paikka hieman kouluruokalamainen. Hyvä mieli jäi ja palloina jouduimme vierimään pois.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 08.08.2013
Note 1

Community

Bilder

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Lapintie 4, 33100 Tampere - Route
03-2147305
http://www.ritvankalakahvila.fi

Options