Öffnet um 11:00

Korea House

Note 2.9 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (125)

Illallisaika, 2 henkeä. 2vko sitten olimme vielä Koreassa. Alkuruokina korealaisittain maustettu salaatti ja friteeattu vihannes-kala sekoitus. Pääruokina nauta-ja porsasbulgogi. Kaikki nämä hyvin miedosti maustettu, suomalaiseen, eikä niinkään korealaiseen tyyliin, vaikka mausteet olivat selkeästi korealaiset. Lisäksi kun bulgogi tehdään keittiössä itse grillaamisen sijaan (joku laki/direktiivi?) olivat annokset paitsi viileitä myös upotettu valmiiksi maustekastikkeeseen. Sääli. Menun jälkiruokajäätelöstä en keksi kommentoitavaa. Koreassahan ei juuri jälkiruokia harrasteta. Espresso tehty kylmään kuppiin. Heikko 3/5 pistettä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 05.06.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Päivitys muutaman tuoreen käyntikerran jälkeen. Joka ikinen kerta olen saanut täällä erinomaista ruokaa ja palvelua. Tiettävästi Suomen (tai ainakin Helsingin) ainoa korealainen. Korealaiskokemuksia minulla ei ole muualta, joten ruuan autenttisuudesta en osaa sanoa mitään. Tulinen possubulgogi on suosikkiannokseni täällä ja kamppailee kovasti Helsingin parhaan aasialais(lounas)annoksen tittelistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 10.05.2017
Note 0

Olen usein syönyt korealaisissa ravintoloissa, ensin anglosaksisissa maissa, sitten (Etelä-) Koreassa, ja viimeeksi tässä. Kokemus oli lähimpänä noita anglosaksisia, mutta sitten vielä sieltä enemmän suomalaisugrilaiseen suuntaan kuin korealaiseen.
Itse söin bulgogin (nautaa, tässä muodossa standardiruoka anglosaksisten maiden korealaisissa, ei niinkään Koreassa), ja seuralainen bibimbapin (standardiruoka myös Koreassa). Oli OK, mutta mielummin menisin kyllä Koreaan syömään.
Ehkä pitäisi käydä uudestaan. Arvelen, että koska asiakaskunta on melkein yksinomaan suomalaista, reseptejä (tarpeettomasti) suomalaistetaan (oletettuihin) makutottumuksiin. Tämä on pitkään ollut ongelma esim. Helsingin kiinalaisten ravintoloiden kanssa, jopa siinä määrin, että oikeasta kiinalaisesta ruoasta pitävät jättävät nuo raflat väliin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.12.2016
Note 0

Tunnelma oli kohdallaan, kun koko tupa oli täynnä korealaisia. Korealaisen ruuan ensikertalaisena ruoka maistui erittäin hyvältä. Palvelu toki oli suomi-tasoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.08.2016
Note 0

Suosittelen! Ruoka oli tosi hyvää, palvelu pelas ja sisustuskin ihan jees.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 26.05.2016
Note 0

Suomalaisittain tehtyä korealaista ruokaa. Ilman Kimchia en olisi erottanut syönkö "suomalaista" vai korealaista ruokaa. Ravintolan sisustus on pysynyt samanlaisena vuosia. Alku- ja pääruokan kanssa 35€. Koin sen vähän kalliiksi. Palvelu oli nopea ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note -1

Lounaassa maut kohdallaan, mutta liha hiukan sitkeää. Lounaslistan hinnat hiukan korkeat. Täytyy kokeilla paikkaaa a la carte -listalta myöhemmin uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 11.12.2015
Note 0

Suosittelen ehdottomasti!
Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat olivat ystävällisiä, tulen varmasti maistamaan toista ruokaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.11.2015
Note 0

Neljän hengen porukkalla liikkellä. Otimme menun 4 hlö:lle. Alkupala aika mitäänsanomaton, lähes fiasko. Pääruoka pelasti tilanteen. Bulgogi oli hyvin maustettu ja ja kohdillaan. Jälkiruoka perusjäätelöannos eli vaniljajäätelöä ja suklaakastikettta. Onneksi siis pääruoka onnistunut, joten illan ruuasta, palvelusta ja tunnelmasta arviot plussan puolella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 0

Ensimmäistä kertaa korealaisessa ravintolassa. Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Ravintolan sisustus kaipaisi hieman päivitystä. Suosittelen ehdottomasti tätä ravintolaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 23.09.2015
Note 0


Standort

Mariankatu 19, 00170 Helsinki - Route
(09) 135 7158
http://www.koreahouse.fi/

Options