Closed now

Ravintola Maku

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (16)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ruoka oli todella mautonta karjarannan makuravintolassa. Asiakaspalvelu ok. Salaattivalikoima oli hyvä, mutta tosiaan ruokaa voisi maustaa vähän paremmin. Oltiin kaverin kanssa todella pettyneitä, sillä aikaisemmin ruuat ovat olleet todella hyviä, tähän verrattuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.12.2014
Note 0

Pari kuukautta sitten löysin tämän mainion lounaspaikan. Käynyt syömässä kauppahallin pisteessä. Loistavaa palvelu ja hyvää ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 04.11.2014
Note 0

Olin syömässä uudessa Karjarannan Maku-ravintolassa, käynyt ehkä 5 kertaa. Hinta siis 8,9, lomake ei hyväksynyt pilkkua äsken siksi kirjoitin 9. Ruoka oli hyvää mutta tarjoiluhenkilökunta liian kiireistä. Yhdellä kerralla minua pyydettiin väistämään kun otin tarjotinta, tänään toinen tarjoilija ei jaksanut odottaa kun otin kahvia vaan otti pannun ja kaatoi toiselle asiakkaalle kuppiin suoraan. Nähtävästi tarjoilijat eivät ymmärrä että jotkut voivat olla esim. liikuntarajoitteisia ja kaikki toimenpiteet eivät suju kuin nappia painamalla. Tämä tilanne syntyi niin että laskin pannun kädestäni koska tunsin kipua ja halusin vaihtaa käteen jossa ei tunnu kipua. Tarjoilija nappasi pannun salamannopeana kun laskin sen ja päätin tulla myöhemmin hakemaan kahvia etten anna liian vihaista palautetta. Vain terveille ja vahvoille tätä paikkaa voi siis suositella, itse en enää mene kun tunnen olevani vain tiellä siellä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.09.2014
Note -2
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.08.2014
Note 0

Jazzeilta tänne lounaalle hieman pelonsekaisin odotuksin, että onko täynnä. Ei ollut, sillä tänne ei osu vahingossa. Ravintola sijaitsee Kauppahallin keskirivin perällä ja asiakaspaikkoja on ehkä 30.

Ei tämä ole mikään gourmet, vaan rehellisesti ja aidosti tehtyä ruokaa. Keittolounaan lohikeitto oli viimeisen kuukauden aikana syödyistä viidestä lohikeitosta paras. Ja mikä parasta (pahinta), tämä on aitojen porilaisten suosima paikka. Ekstiätuanoini...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 20.07.2014
Note 0

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.07.2014
Note 0

Porin kauppahallin piilossa sijaitseva mahtava lounasruokapaikka! Paikka on vaikea löytää eikä hirveästi itseään mainosta, joten jää varmasti monilta matkaajilta huomaamatta! Asiakaspalvelu ja ruoan laatu erittäin hyvää. Tilat tunnelmalliset ja siistit. Jos poikkeat Porissa, suosittelen lämpimästi käymään tässä paikassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.07.2014
Note 0

I often come to have lunch or a cup of coffee here, never been disappointed yet. Sometimes foods are a little to salty though acceptable.
Way to go!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.04.2014
Note 0

Kiva paikka Porissa :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.01.2014
Note 0

Hyvät maut kohdillaan! Tofucurry mukavan lempeä, chilikanassa sopivasti potkua. Silleille plussaa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 89€ Hinzugefügt: 31.12.2013
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Yrjönkatu 12, 28100 Pori - Route
045 112 76 75
http://www.ravintolamaku.fi

Options