Closed now

Jamaican Mamas

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (35)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvä lounaspaikka. Loistavat puitteet, ilmastointi pelaa helteillä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.06.2016
Note 0

Surkea hinta/laatu-suhde. 14,90 paistetusta kanankoivesta ja mauttomasta riisistä oli suurin ravintolapettymys pitkään aikaan. Jäi nälkä ja paha mieli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.04.2016
Note 0

Tuli kokeiltua ensi kerran jamaikalaista keittiötä ja jäi kyllä positiivinen fiilis. Kokeilin curryvuohta, josta ei kyllä ollut aivan varma oliko se lammasta vai vuohta. Liha oli mureaa ja hyvin maustettua, annos oli myös sopivan kokoinen. Juomaksi kokeilin talon inkiväärilimua. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa sekä englanninkielistä. Tortillat vaikuttivat hintaansa nähden vähän simppeleiltä, liharuoka kuitenkin toimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Kun sattuu vielä oman maun mukainen valikoima, niin sunnuntaibuffet on todella hyvä! Onneksi melkein aina on vähintään jotain herkullisella jerk-kastikkeella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 0

A cozy little place with friendly service and excellent food. Had a late Sunday buffet lunch there, the oxtail stew was delectable, and the first time ever i found some in an affordable buffet. The jerk chicken had a nice smoky twist, although I expected more heat. The fried dumplings were extremely munchable, too. I also highly recommend the home made ginger beer. Wish i'd had some rum in mine.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 04.10.2015
Note 0

Parasta Jamaikalaista pitkään aikaan, Suositteluni!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 19.08.2015
Note 0

Lounasbuffetin taso vaihteli, kiva miljöö ja iloinen palvelu. Yksi liharuuista oli loistava, samoin suolaiset friteeratut pullat ja kakku. Salaatit olivat tavanomaisia suomalaisia, mutta raaka-aineet ihan tuoreita ja raikkaita. Muu ruoka oli vähän laimeaa. Palvelu oli iloista ja tunnelma mukava. Menemme varmaan uudelleenkin, mutta tilaamme sitten listalta paremman hinta-laatusuhteen toivossa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.08.2015
Note 0

Pari kertaa jo käynyt ja molemmilla kerroilla erittäin tyytyväisenä lähtenyt. Maukasta, hieman erilaista ruokaa ja hyvä palvelu. Suosittelen

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.06.2015
Note 0

Monipuolisessa buffassa normietnisestä poikkeavaa mausteisuutta. Vihannekset hieman turhan vetisiä, liha ja kana + papuriisi hyvää, jamaikalainen sisustus viehätti. Ja man !

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note 0

uui kokemus, ei vertailukohtaa. . Tunnelma hyvä, ystävällinen, palevu kiitettävää, toimii parhaiten englanniki. Ei mitää valliitamis. menenn tooistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.06.2015
Note -1

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Vilhonvuorenkatu 5 A, 00500 Helsinki - Route
045 6011121

Options