mel

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: New Garden kiinalaista

Parasta kiinalaista mitä olen syönyt vähään aikaan. Tosi hyvää! Plussaa loistavasta hapanimeläkastikkeesta. Voittaa monet muut syömäni. Lounas buffetti kattava ja hyvä. Ravintolan tilat hyvin pienet. Voi verrata esim. kebab ravintolan kokoon. Palvelu hyvää kuten odottaa osasikin näitä arvosteluita luettuamme.
Lapsiystävällisyydestä: syöttötuolit löytyivät. Tilojen pienestä koosta riippuen ei hirveästi tilaa vaunuille sisällä. Olimme sielä käydessä ainoat paikan päällä syövät asiakkaat joten meidän vaunuille tilaa kyllä löytyi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2009
Arvosana: 0

Ravintola: American Diner Lielahti amerikkalaista

Plussaa hienosta miljööstä. Halloweenin aikaan käytiin ja ravintola oli koristeltu oikein olan takaa. Söimme hampurilaisannokset jotka olivat kyllä aika pettymys. Isolla ovaalilla lautasella oli iso lättänä hampurilainen ja sen vieressä iso kasa ranskalaisia. Ei periaatteessa näkynyt mitään kasvillisuutta päälle päin eikä hampurilainen ollut mitenkään mehevän tai kuohkean näköinen. Makukin oli aika köyhää;jotain jäätiin kaipaamaan. Annoskuvat paljon houkuttelevampia kuin itse tuote. Lapsiystävällisyydestä: Ravintolassa asiakasmikro. Vessasta löysin potan mutta en mitään paikkaa missä vaihtaa vaippaa. Toimenpide tehtiin sitten lattialla kun pöytätilaa ei ollut sen vertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Fazer Café & Restaurant Jumbo kahvila-ravintola

Olen käynyt useamman kerran Jumbossa ollessani. Asiakaspaikkoja riittää ja tilat ovat ihan mukavat. Palvelu on aina ollut erinomaista, ainakin kahvilapuolella. Lastenvaunujen kanssa liikuttaessa on kassaneiti tuonut tarjottimeni pöytään asti. Kahvilassa hyvät valikoimat mutta aika hintavaa. Ravintolapuolella on hyvin paljon vaihtoehtoja, ruuan taso aika keskivertoa mutta ihan ok. Salaatit ovat mieleeni. Saa itse valita salaatin koon ja sisällön ja kokoon nähden hinta on mielestäni kohdallaan. Ei jää kyllä nälkä! En ole koskaan syönyt salaattiani kokonaan joten se kertoo paljon se. Lapsiystävällisyydestä: vaunuille löytyy hyvin tilaa. On kuitenkin vähän hankalaa kantaa varsin isoa ja painavaa tarjotinta ja työntää/käännellä vaunuja samaan aikaan. Tilojen perällä on kiva lapsille suunnattu osio vähän pienempien pöytien, tuolien, akvaarion ym. kera. Syöttötuoleja tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Pancho Villa tex mex

Panchon hampurilaiset ovat hyviä ja meheviä ja ranskalaisten dippi hyvää. Muukin ruoka yleisesti ok. Paikka on mieleinen.

Tämän kertaisen käynnin ja paikan palvelu hyvää. Oli kyllä myös aika hiljainen hetki ravintolassa eikä paljoa asiakkaita.

Lapsiystävällisyydestä: vähän isommille lapsille kiva puuhapöytä ja tuolit jolla saa ilmeisesti piirrellä. Vauvanruokapurkki lämmitettiin hyvällä palvelulla ja syöttötuolit olivat hyviä. Miinusta siitä että ravintola ei maantasalla ja hissi oli rikki joten vaunut piti kantaa portaiden yläpäähän. Miinusta myös siitä, että isoista vessoista huolimatta en löytänyt pottaa tai mitään hoitoalustaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ramen Hanabi nuudelit, japanilaista

Hanabi oli ensimmäinen ra-men ravintola jossa olen käynyt joten en voi verrata sitä muihin. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja hinta mielestäni huokea kun annos + 2 lisätäytettä + juoma oli vain 9€.

Sisustus ravintolassa oli yksinkertainen mutta hieno. Lapsiperheellisenä kiitosta sisätiloista joihin mahtuivat vaunut hyvin pöydän viereen. Tiloissa oli myös isohko naisten wc jossa oli vaipanvaihtopöytä. Pottaa en mielestäni kyllä nähnyt joten se on kyllä puute. Syöttötuolit löytyivät.

Henkilökunta oli tosi mukavaa ja palvelu toimi.

Täälä käydään kyllä uudestaan. Varsinkin kun ajattelee Tammelan alueen muita ravintolavaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2009
Arvosana: 6


Kuvat


Seuraajat