Keittiö auki

Café Europa

baari-kahvila
Arvosana 2.3 / 5

Lähes legendaarisen maineen saavuttanut Café Europa sijaitsee Aleksanterinkadulla aivan kaupungin sydämessä.

Eteläeurooppalaisen keittiön innoittaman ruokalistan herkkuja ovat runsaat salaatit, täytetyt lämpimät focacciat ja herkulliset pariloidut jättitoastit.

Café Europa on sisustettu aidoilla antiikkihuonekaluilla, tauluilla ja taide-esineillä, jotka muodostavat ainutlaatuisen ja lämminhenkisen miljöön kaupungin ytimeen.

Eurooppalaista kahvilakulttuuria vaaliva ravintola on tunnettu myös ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan, jonka palveltavaksi vaativakin asiakas palaa yhä uudestaan. Laaja juoma-valikoima ja drinkkilistat takaavat onnistuneen elämyksen makuun kuin makuun.

Europassa viihdytään joka päivä keskipäivästä yömyöhään, viikonloppuisin tunnelmaa kohottavat kaupungin kuumimmat dj:t ja akustiset live-bändit.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana sisustus ja viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan. Edulliset hinnat tarjousaikaan.. Ruokapuoli kuitenkin kaipaa kohennusta, salaattia olen muutaman kerran syönyt kun olen ollut istumassa ja aina on jäänyt pettynyt olo. Salaattiannoksissa on vain salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja pääraaka-aine leivän kera. Noilla hinnoilla ja kun salaatit eivät ole isoja kaipaisi vähän mielikuvituksellisempaa otetta annoksiin, ruoissa myös yleensä kestää kovin kauan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Leipäannokset hyviä, mutta vähän ylihinnoiteltuja. Palvelu on yleensäystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 0

Herkulliset leivät!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: -1

Maukkaat ja hyvännäköiset salaattiannokset. Paikka mukava ja viihtyisä. Satuimme osumaan synttäriviikolle jolloin salaattiannokset olivat 2 e halvemmat kuin yleensä mutta mielestäni silti salaateiksi hieman hintavat. Palvelu on aina Europassa iloista ja positiivistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.03.2013
Arvosana: 0

Yksi viihtyisimmistä kahviloista Tampereella. Täysin uniikki. Ainoa miinus on se, että musiikki on useimmiten aivan liian kovalla ja häiritsee normaalia keskustelua. Kahvi on hyvää, ruokakin oli ennen ihan hyvää, nykyään ei ihan yhtä loistavaa. Pelkästään sisutuksen ja kahvin takia kannattaa poiketa käymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.10.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erittäin herkullinen mozzarella-pesto-lämmin leipä. Nam nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2011
Arvosana: -1

Remontin jälkeinen hintojen nousu ja annosten pienentyminen oli pettymys. Tunnelmaltaan ja sisustukseltaan kuitenkin edelleen yksi Tampereen ihanimmista paikoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2011
Arvosana: -1

Käynyt remontin jälkeen nyt pari kertaa. enää en palaa. Musiikki pauhasi ihan järjettömän lujaa. Myös musiikkityyli oli vaihtunut siitä letkeästä tunnelmasta johonkin "sedulan-baari"-meininkiin. Täytyy etsiä uusi kantapaikka. Kiitos vanha Europa monista hyvistä vuosista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.08.2011
Arvosana: 1

Remontin jälkeen avattu Europa oli pettymys. Hinnat olivat nousseet selvästi ja musiikki pauhasi iltapäivästä jo liian kovalla. Harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2011
Arvosana: 0

Young hipster/student place. Packed in the evenings. The toasts are big, filling and good. The salads are good too. I recommend getting smoked salmon for either. Sometimes it takes a while to get your food, but that's OK because you're not supposed to go here in a hurry. Sip your drink (they have a nice beer list and some great coffee and tea) kick back on one of the worn out sofas. Café Europa is laid back and inviting. It's no wonder many treat it like a second living room.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Reitti
010 423 3216
http://www.ravintola.fi/europa

Vaihtoehtoisia ravintoloita