Ei tietoa

Martina Pori

italialainen
Arvosana 3.3 / 5

Ravintola Martina Pori tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Porin ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pasta aura con pollo. " Kermainen sinihomejuustokastike"...homejuustosta ei pienintäkään vivahdetta ja kastike taisi olla suoraan tetrapurkista pastan päälle kaadettua ruokakermaa. Kannaattaako erikseen mainita kirsikkatomaattia joka on leikattu puoliksi, saatikka basilikan "tupsua"? Tylsä ja aneeminen annos kuten myöskin seuralaisten pihvit. Paikka on vissiin porilaisten suosiossa koska oli aika täynnä, mutta mikäs siinä, makunsa kullakin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0

Minäkin kehun palvelua, oli todella odotettua parempi kokemus. Ruoka oli ihan jees, tosin kasvislasagneni oli reunoilta hyvin kärventynyt, mutta tämä korvattiin ilmaisella jälkiruualla (olisin saanut uuden annoksenkin, mutta en jaksanut odottaa). Menen silti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 3

Martinan palvelu oli todella hyvää. Annoksesta tuli pyydetyn kaltainen. Tarjoilijat kävivät kyselemässä vähän väliä, onko kaikki ok. Ainut pettymys oli pasta, joka oli rasvainen. Rasva jähmettyi lautaselle ja annoksen pekoni oli löysää ja mautonta. Jäi hetkeksi kammo pastaa kohtaan. Muuten kokemus oli hyvä.

Myöhemmin tämän käynnin epäkohtia selviteltiin ja korvattiin. Hienoa, Martina! Negatiivinen osio käännettiin positiiviseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Ruoat olleet hyviä, paikka perusMartina -meininki eli ei erityisen persoonallinen tai viihtyisä mutta menee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.03.2012
Arvosana: 0

Käyn Martinassa todella usein, sillä olen vain mieltynyt sen ruokaan ja mukavaan henkilökuntaan. Sinne ei todellakaan kannata mennä ruuhka-aikaan, sillä kerran jouduimme perheeni kanssa odottamaan lähes tunnin ruokiamme. Henkilökunta kuitenkin ammattimaisesti varotti meitä ennenkuin tilasimme, että voimme joutua odottamaan pitkään. Ruuasta pidän todella, lehtipihvi on yksi suosikeistani. Martina ei ole halvin paikka, mutta ei myöskään kallein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 05.03.2012
Arvosana: 0

Perusmesta. Kaikki mahdollinen puolivalmisteina kuten tapana tuntuu olevan.

Paikka näyttää pyörivän 1+1 miehityksellä, joka taas tarkoittaa etten suosittele ruuhka-aikaan kuten lounaalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.07.2011
Arvosana: 0

Kolmas kerta Martinassa. Mitä ilmeisimmin paikkaan kannattaa tulla siis uudestaan... Tällä kertaa valitsimme Lehtipihvin (18,50 e) ja Häränpihvi Bearnaise (17,50 e). Kypsyysaste oli medium+, mikä ei aina tee pihville parasta oikeutta. Lehtipihvi oli hieman kuiva ja sen reunat oli kummallisesti pyöristetty. Häränpihvi taas oli ihan ok, syötävän hyvä, vaikkei mikään aivan huippu. Häränpihvin kanssa olevat kastikkeet olivat oivat. Sen sijaan kuumennetut vihannekset ja tomaatti olisivat voineet olla maukkaampiakin. Lohkoperunat olivat heikoin lenkki: ylikuivia, tummia ja liian kauan rasvassa olleita.

Salaattipöytä oli muuten ok, mutta jäävuorisalaatin reunat olivat jo punertuneet epämiellyttäviksi. Erikoiskivana oli 125 senttiä maksava aito Coca-Cola lasipullossa, se oli hauska.

Keittiöstä kuului henkilökunnan kovaäänistä keskustelua: perjantaitunnelmia, joita ei kehtaa tähän kirjoittaa. Kuitenkin asiakkaina oli myös lapsia. Kokki itse toi ruoan pöytään, mikä oli kiva. Palveleva nuori neiti oli ihana. Palvelu on merkittävä tekijä ja käynnistä jää hyvä kokemus. Menemme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Itäpuisto 8, 28100 Pori - Reitti
02 6331310
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-pori

Vaihtoehtoisia ravintoloita