Avautuu 11:00

Käpygrilli

Arvosana 1.8 / 5

Ravintola Käpygrillissä on ruokailijoille viihtyisä alue sekä erillinen pub.
Ruokalistalta löytyy pastojen, pizzojen, leikkeiden, pihvien, kana- ja kalaruokien lisäksi myös herkullisia Välimeren keittiön alkupaloja. Lasten oma ruokalista takaa myös perheen pienimmille onnistuneen ruokailuhetken. Lounasruokailijoille on päivittäin vaihtuva menu.
Käpygrillin pubissa voi rentoutua, nauttia leppoisasta tunnelmasta, katsella laajakuva-tv:tä, kuunnella musiikkia tai osallistua aktiivisesti yhteisiin tapahtumiin. Pubissa on maanantaisin tietovisa klo 18.30. Karaokea lauletaan joka toinen torstai klo 19 alkaen (parittomat viikot) sekä joka toinen lauantai (parilliset viikot). Pubin perjantaiset livemusiikki-illat ovat jo käsite, ja niihin tullaan viihtymään kauempaakin.
Käpygrilli on aina ollut taiteilijoiden suosiossa, joten taidenäyttelyt ravintolapuolen seinillä ovat jo vuosien ajan kuuluneet paikan perinteisiin.
Avoinna joka päivä klo 10 - 02. (keittiö ma-to 11-21, pe 11-22, la 12-22, su 12-21)


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (37)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Omalla karhealla tavallaan viihtyisä lähiöravintola, ei sovi kermaperseille. Parasta, mitä käpylästä löytyy. Lihapulapasta on aivan loistava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: -1

Käpygrilli on lähiöbaari, jonne mahtuu perus aamujuopot ja pizzan syöjät sopivasti saman katon alle. Rakennuksessa on ilmeisesti ollut ravintola "aina". Tilaan saisi tehtyä todella hienon "perinne ravintolan" ja käpylästä varmasti löytyisi maksavia asiakkaita vaikka hintataso nousisi kunhan laatua löytyisi (verrokkina todella kalliin Siili kahvilan suosio). Nyt meillä ei ole yhtään kunnon ravintolaa käpylässä, mikä on todella ihme.

Käpygrillin pizzat on syötäviä (mitä nyt kerran oli tomaattikastike unohtunut (take away pizzoista), muut ruuat lounastasoa ja salaatti perus pizzeria tasoa. Hinta-/laatusuhde ei ole kovin hyvä, mutta käpylässä ei vaihtoehtoja paljoa tosiaankaan ole.

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja lämmin henkistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

huonoa palvelua ja ruoka todella surkeaa. ylihinnoiteltua mikro ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 22.06.2015
Arvosana: -1

6kpl kanankoipia. Paistettu päältä mutta olivat täysin jäässä sisältä. Hohhoijjaa.
Terveysviranomaisille töitä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt täällä kolme kertaa lounaalla ja huomannut, että ruoan laatu vaihtelee todella paljon. Ensimmäisellä kerralla söin täytettyjä välimerellisiä tomaatteja - annos oli maukas ja hyvä.

Kahdella seuraavalla kerralla kokemus oli aivan päinvastainen. Salaattipöydässä oleva kurkku-tomaatti-sipulisekoitus oli seisonut jääkaapissa ainakin yhden yön yli ja mätäneminen maistui salaatista. Makaronisalaatti maistui erittäin pahalta, en tiedä mitä siihen oli lisätty, mutta en meinannut saada yhtä haarukallista alas ilman vettä. Cannelonit olivat ihan ok, mutta nekin oli varmasti tehty jo aikaa sitten ja vain lämmitetty uunissa. Palvelun ystävällisyys ei myöskään päätä huimaa.

Olisi mukavaa tukea tällaisia lähiöravintoloita, mutta kun tällaiset perusasiat eivät ole kunnossa, niin en kyllä uudestaan aio mennä lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Liian laaja, lähes 50 ruokalajin lista, minkä vuoksi iso osa annoksista maistuu siltä kuin ne olisivat kokin lämmittämiä pakasteita tai eineksiä. Lienee osittain totta.

Tuntuu kuin keittiö olisi tullut kaupassa kaljapaikan kylkiäisenä ja nyt sille pitäisi keksiä käyttöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Hintansa väärtti! Itse asiassa jopa loistava diili, kun ottaa huomiooon maukkaan salaattipöydän. Pizza kannattaa panna kaverin kanssa puoliksi, riittää hyvin ellei sitten ole huippu-urheilija. Ainoa pikku miinus tulee jälkiruokakahvista, joka jättää varaa petraamiselle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Hyvä lounas, muutama vaihtoehto, ja poikkeuksellisen hyvän salaattipöydän saa myös pelkästään. Ei voi kuin suositella, ja ihmetellä kehnoja arvioita tuolla alempana? Ehkä söivät väärät annokset vääränä päivänä?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.10.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa, varsinkin salaattipöytä erinomainen. Ei jää nälkä. Korttelikapakassa kaksi selvästi erottuvaa puolta, joista toisessa mukava syödä rauhassa. Erittäin ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Osmontie 5, 00610 Helsinki - Reitti
(09) 791 343
http://www.kapygrilli.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita