Lounas käynnissä

Kellariravintola Hällä

suomalaista
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (98)

Kävimme tyttären ja vävyn kanssa aterioimassa paikassa ex-tempore ja ensimmäistä kertaa la 3. 11.18. Tarjoilija oli hätäinen eikä osannut vastata tiedusteluihimme ruoista. Muilta kysyttiin juomat, minulta ei ja aterimia ei ollut pöydässä kaikille. Salaatti ei ollut edes ABC:n tasoa ja ruoka keskinkertaista. Paikka ja miljöö ovat mainiot ravintolalle, mutta sisustus ja koristelut kaipaavat pikaisesti päivitystä. Kalustus, pinnat, ja koristeet aikansa eläneet eikä m itenkään sovi yhteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 86€ Lisätty: 09.11.2018
Arvosana: 0

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ammattitaitoista. Ravintolan sisätilat hienot ja tunnelmalliset

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2018
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija ei paljoa kommunikoinut asiakkaiden kanssa. Mm. minun pihvi toimitettiin kysymättä Medium Rare -paistona (verta tihkuen). Paistonsa ansiosta aika mauton pihvi.

Tarjoilija unohti perunalisukkeet ja toimitti ne ilman pahoittelua. Perunat uivat suolassa ja teki tiukkaa saada ne alas edes veden kanssa. Vesikannumme tyhjeni, eikä sitä tultu meille täyttämään.

Ruskeakastike oli kamalan sokerista ja mautonta. En ymmärrä onko sokerikastike ravintoloissa nykyaikaa, vai kyseisen paikan bravuuri.

Tämä kaikki sen jälkeen kun pöytävarauksemmekin oli noin tunnin myöhässä.

http://i.imgur.com/4sIA53f.jpg
http://i.imgur.com/zDTMlTE.jpg

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 31.01.2017 Näytä aiemmat arvostelut (6)
Arvosana: 0

Ruoka ei varsinaisesti ollut mitään huonoa,mutta siinä ei ollut mitään mikä saisi tulemaan tänne uudelleen.
Ahventen kanssa tarjottu kastike oli mitään sanomatonta huttua, joka olisi tarvinnut hapokkuutta/kirpeyttä ja vähän enemmän makua.
Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 1

Ystävän kera pistäydyin ohikulkumatkalla. Sinäänsä miellyttävässä miljöössä raikaa taustamusiikki sellaisella volyymilla, että odotukset ruuan suhteen laskevat välittömästi.

Itse tilaan possun grillikylkeä, ystäväni valitsee nieriää. Ruoka oli laadultaan tyypillistä suomalaista "mättöä". Suolassa ja rasvassa ei oltu säästelty, lisukkeet täysin statistin roolissa. Sanalla sanoen ; nälkä lähti, mutta makuelämys jäi kokematta.

Plussaa paikka saa hyvästä ja huumorintajuisesta palvelusta, miinusta tosiaan jo manitusta taustamusiikista sekä ruuan hintalaatu-suhteesta ; huoltamotasoisesta grillikyljestä ei hyvillä mielin maksa + 20 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 06.06.2016
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Tarjoilija oli melko töykeä/töksäyttelevä, loppua kohden parani.

Ruoka muuten hyvää, maksassa olleet kalvot tms pilasi koko touhun.

Valkosipuliperunat oli aivan mahtavat.

Ehkä joskus uudestaan (käynyt about kuusi kertaa aiemmin)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Ekstemporee ruokailu. Söimme liharuon ja kaksi pizzaa. Pizzaksi sattui aivan erinomainen (nimeä en muista, toinen oli fantasia). Ohuet pohjat ja sopivasti täytettä, ei juustopiirakkaa. Liha oli sellainen kuin ruokailija odottikin. Palvelu oli oikein ystävällistä. Sisustus konstailematon ja viihtyisä sellainen helposti saavutettava ja voi tulla arkivaatteissa tai vaikkapa paremminkin pukeutuneena.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 12.10.2015
Arvosana: 0

Tunnelman pilasi heti alkuun kaljabaariin sopiva musiikki. Salaattipöytien ympärillä pörräsi kymmenittäin kärpäsiä, mutta ei se ole ihme, sillä salaatit olivat jääneet varmaan edellisviikon lounailta. Valaistus toi mukavasti esiin salaattipöydistä valuvat likanorot. Ensimmäiset juomat jouduttiin palauttamaan. Kynttilä ei pöydässä syttynyt ollenkaan. Sisäfilepihvi oli täysin epätasaisesti paistunut, toiselta puolelta raa`aksi, ja toiselta puolelta kypsäksi. Olikohan kyseessä pakastepihvit? Emme uskaltaneet tilata jälkiruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 3

Ahvenet olivat herkullisia, palvelu iloista ja huomaavaista. Ympäristöä voisi olla viihtyisämpi, varsinkin pauhaava musiikki laskee tasoa perusbaarien luokkaan. Kabinetit näyttivät oikein tyylikkäiltä:) Voisiko kaikua vähentää tekstiileillä tms.?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Raatihuoneenkatu 3, 13100 Hämeenlinna - Reitti
03 6120200
http://halla.tarjoaa.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita