Suljettu nyt

Aasian ravintola

kiinalaista, sushia jne.
Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (39)

Laadukas ruoka, kauniisti sisustettu paikka. Viikonlopun buffetin hinta 10e, eli hinta-laatusuhde enemmän kun kohdillaan. Hyvä sushivalikoima, maukkaat lämpimät ruuat ja muutama erikoisempi lisuke, kannattaa käydä nauttimassa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

+ Kanapalloja fritissä kuten ollaan suomalaiseen makuun totuttu.
Muuten kuten kilpailevissakin putkissa. Sushiriisi turvottaa ja vettä tarjolla kyytipojaksi. No ei siinä mitään ihan kivaa että uskalsin täällä käydä. Keskivertoarvostelut toimii näihin paikkoihin jotka ovat palvelultaan ja ruoiltaan toistensa kopioita - toki odotukset asiakkailla pysyvät kurissa kun kukaan ei potki aisan yli tekemällä parempaa laatua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

Todellakin vain lounaspaikka,,lauantai iltana todella amatöörimäisä palvelua vain heikolla englannilla. ..paikka jo todella nuhjunen, henkilökunta työskentelee arkivaatteissa..olisi mukava nähdä oiva raportti paikasta...ruoka keskinkertasta kiinalaista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

asiakaspalvelu hymyilevämmäksi, muuten ok ai vielä, keittiöporukalla voisi olla keittiövaatteet, se hygienia meinaan. Tulen uudestaan, shusit olivat sellaisia kuin pitääkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Hyvä lounaspöytä, varma paikka saada maha täyteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0

Tikkurilan lukuista kiinalais-sushi buffista laadukkain. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0

Olemme käyneet 4 henki porukalla, heti kuin tein tilaukseen valikoimassa oli kokonaan loppunut mehut. Tilasin härkkä kuumalla panulla, liha oli osittain ihan mustana, eli liika paistettu. Pyysin vaihda sen lihan, kaikki muut porukka oli melkein jo syön ja mä sain muun härkkä ja taas sinä ei ollut kaikki OK...se härkkä oli ihan erilainen...vain läskiä(( Minä kyllä sanoin että en maksan lihasta, mutta tarjoilija itse ei tarjonnut mitään sijään(( Ruoka oli myös tulinen ja menussa sitä ei ollut mainittu. Tarjoilija puhui omalla kännykällä ja piti usein kertaa kutsua hänet. Siinä aikana asiakkaita oli me ja yks nainen. Se oli eka ja viimeinen kertaa kuin kävin siellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli loistavaa noutopöydästä. MUTTA ympäristö oli epäsiisti! Puhdistakaa ne sohvat aluksi - läikät loistaa ulko-ovelle saakka! Antaa huonon vaikutelman. Rupeaa epäilyttämään onko ruoka tehty puhtaassa ympäristössä, vaikka niin hyvää onkin.. Ja vessaan saippuaa ja peilinkin voisi pestä. Henkilökunta (yksi leidi joka katsoi ruudulta tv-ohjelmaa!) ehti rahastaa mutta hymyä ei irronnut. Koleaa meininkiä. Harmi - ruoka oli todella hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Sushit erinomaisia, sushi riisi oli todella onnistunut, maukas ei liian pehmeä. Monta erilaista sushia tarjolla ja olivat todella hyviä. Sanoisimpa, että elämäni parhaat sushit söin tänään.

Aasialaiseen ruokaan jo vähän kyllästynyt, joten en odottanut noutopöydän buffetin tarjoavan muuta syötävää kun sushit, toisin kävi. Paistettu duudeli, paistettu riisi aivan erinomaisa myös alkukeitto loistavan makuista. Maut ei liian voimakkaita, mutta erilaista kuin muissa aasialaisissa ravintoloissa. Tästä ravintolasta lähdin tyytyväisenä täydellä vatsalla ;-)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Mautonta tai vähän sen alle. Sushit parempia, mutta en niiden takia tänne tulisi. Jätä väliin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Unikkotie 5a, 01300 Vantaa - Reitti