Keittiö auki

Hao King Tikkurila

kiinalaista
Arvosana 3.7 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan loistava buffet. Tulkaa klo 15 jälkeen niin ei tarvitse pahimmassa lounasruuhkassa syödä. Sushit (buffet) menee ylivoimaisesti mun top 1 sijalle. (Sääliksi käy tyhjillään olevat viereiset ravintolat)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.02.2017
Arvosana: 0

Kyllä voi ihan puhua parhaasta kiinalaisesta, missä olen käynyt. . ja olen käynyt vähintään kymmenissä. Alunperin karsasti kalliimpaa hintaa, mutta se ei todellakaan ole issue, eli täysin käypä verrattuna laatuun, ja ennenkaikkea siihen, että buffeessa on usein tuotteita, mitä ei ole ennen syönyt, eli sen bataattitfofukootiot, ja seesammunkit..jne.. En haluaisi yhtään valittaa, mutta kuusi kertaa käynyt, ja viimeksi oli hieman tason laskua.. Tofu oli kokonaan loppu, sekä aikaisemmin selvästi erotellut kasvis/kala&liha sushit eivät olleet enää eroteltu niin, että kasvikset käytävän puoleisella pöytäpuoliskolla. Tulen aiheeseen tarttumaan ensi kerralla käydessäni, jos tuo älyttömyys vielä toistuu, lienee ajatusvirhe -- saman täysin suomea ymmärtämättömän naisen lienee, kuka silloin kassalla oli, ensi kertaa... Noh, ei yksi kerta vielä, tämän on loistava paikka, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 04.01.2017
Arvosana: 0

Yksi parhaimmista lounaspaikoista alueella. Kiinalaiset ruoat ovat tosiaan vähän suomettuneita, mutta joukossa on helmiäkin, esim. sweet chili-kastikkeella ryyditetty paahdettu possu (char siu-tyylinen). Se suorastaan suli suuhun, hain lisää hävyttömän monta kertaa! Sushi on täällä yllättävän hyvälaatuista, suosikkini on lohi-nigiri sellaisenaan sekä pinnalta kypsennettynä. Palvelu on ollut ystävällistä ja paikka siisti joka kerta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Ollaan eksytty tänne sunnuntaibuffaan jo kolmesti, ja joka kerta ollaan poistuttu erittäin tyytyväisinä. Uusi ja siisti tila, todella maukkaat sushit, ja erittäin laaja valikoima muita ruokia. Työntekijät hyvin ystävällisiä! Maut eivät kyllä aivan niitä autenttisimpia vaan valitettavasti vahvasti suomalaistettuja, mutta silti on oman genrensä parhaissa suorittajissa pk-seudulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erinomaiset sushit. Ainakin lounasaikaan tuoretta tavaraa tulee tiskille koko ajan. Muu mättö on vähän niin ja näin. Aika mautonta paitsi chilipossusta+ Palvelu on todella ystävällistä, likaiset lautaset katoaa pöydiltä nopeasti. Ota sushia, unohda muut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: 0

Täysin ylihinnoiteltu. Tikkurilan mauttomin ja samalla kallein kinkkibuffa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Koivuhaan Hao Kingistä saatujen posiviivisten kokemusten innoittamana päätin poistella lounasajan nälän sopivammalla etäisyydellä sijaitsevassa Dixin Hao Kingissä.
Puolenpäivän aikaan ravintolassa oli hyvin tilaa.
Lounaan hinta on kuitenkin Dixissä lähes 12 eur, mikä on 3 euroa enemmän kuin Koivuhaassa. Tätä ihmetellessäni henkilökuntaan kuuluva kertoi, että Dixissä on parempi valikoima ja sushiakin on tarjolla.
Niin - Tikkurilan kiinalaisissa tuntuu nykyään kaikissa saavan sushia, mikä minusta kuulostaa enemmänkin japanilaiselta ruoalta.
Niin tai näin, päädyin kuitenkin syömään kiinalaisia vaihtoehtoja. Valitettavasti valikoima ei kuitenkaan ole ihan yhtä laaja kuin Koivuhaassa. Positiivistä oli, että tarjolla oli dimsumeja lounasbuffetissa. Tosin se, että puolityhjässä ravintolassa linjaston ruokalaarit suurimmalta osin ammottivat tyhjyyttään antoi valitettavasti tunteen, että nyt ei rahalle saanut ihan vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratatie 11, 01300 Vantaa - Reitti
050-373 3290
http://www.ravintolahaoking.fi/newweb/Etusivu.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita